Podvodník nabízející různé nářadí

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zamčeno
Zpráva
Autor
holda29
Kontaktovat uživatele:

#121 Příspěvek od holda29 »

Tahle je uz hodne dlouho na spicce hitparady co?
Salaman

#122 Příspěvek od Salaman »

zdravím, vypadá to že má snahu to vracet a mě konkrétně slíbil, že budu mít peníze začátkem příštího týdne zpátky na účtu, takže si myslím, že není úplně nutné zde vystavovat jeho adresu. Stejně těm co dluží tak jí určitě už mají dávno poznamenanou. A s tím, že takhle okrádá lidi už několik let nesouhlasím není pro to nikde ani jeden důkaz. Před pár měsíci se evidentně namočil do problémů a určitě si z toho vezme zkušenost.
AR1
Kontaktovat uživatele:

#123 Příspěvek od AR1 »

:lol: :lol: :lol: To sis napsal sám na sebe, né?
http://ar1.rajce.idnes.cz/
KarelSkala

#124 Příspěvek od KarelSkala »

Adresu odstraním 31.3.2011 za předpokladu, že do té doby nikde nebude provozovat dál tuto činnost. Pokud se dozvím, že dál podobným způsobem obírá lidi, pak zde tato adresa zůstane již natrvalo. Měl by to brát jako trest trvající několik měsíců, který obdržel za to co až dosud způsobil. :wink:
AR1
Kontaktovat uživatele:

#125 Příspěvek od AR1 »

KarelSkala píše:
corona píše:Sice s ním nic nemám, ale viset už tu měl...

Michal Šubert
Pavlovova 1509
592 31 Nové Město na Moravě
subertm@seznam.cz

Každý kdo nesouhlasíte s tím, aby obíral další lidi si tuto adresu poznamenejte a šiřte ji dál ať má dotyčný stále menší a menší šance.
http://ar1.rajce.idnes.cz/
barty7
Kontaktovat uživatele:

#126 Příspěvek od barty7 »

Salaman píše:zdravím, vypadá to že má snahu to vracet a mě konkrétně slíbil, že budu mít peníze začátkem příštího týdne zpátky na účtu, takže si myslím, že není úplně nutné zde vystavovat jeho adresu. Stejně těm co dluží tak jí určitě už mají dávno poznamenanou. A s tím, že takhle okrádá lidi už několik let nesouhlasím není pro to nikde ani jeden důkaz. Před pár měsíci se evidentně namočil do problémů a určitě si z toho vezme zkušenost.

Nebyl jsi první,kdo sem jeho adresu pověsil?? Takhle bude mít mnohem větší motivaci ty prachy vracet,si myslim.. :wink:
Pavel Bartoš
Mirek12
Kontaktovat uživatele:

#127 Příspěvek od Mirek12 »

:lol: dá vám kulové.. jak sem říkal okamžitě na PčR
Mirek12
Kontaktovat uživatele:

#128 Příspěvek od Mirek12 »

mysak123 píše:Zdravím.Chci se vyjádřit k celé vzniklé situaci.S půjčováním dalších a dalších peněz jsem skončil.Hodlám celou situaci řešit tím způsobem, že peníze začnu vracet příští týden.Udělal jsem si seznam pohledávek a postupně budu podle tohoto seznamu vracet platby na vaše bankovní účty.
Nejdříve přijde na řadu: Qwerty, Billy Bob Bean, Salamon ,poté budu vyplácet další.Jsem si plně vědom do jaké situace jsem se dostal, ale chci to nějak vyřešit.Prosím o podporu z vaší strany.Děkuji.

Já ti dám podporu :lol:
corona

#129 Příspěvek od corona »

Salaman píše:zdravím, vypadá to že má snahu to vracet a mě konkrétně slíbil, že budu mít peníze začátkem příštího týdne zpátky na účtu, takže si myslím, že není úplně nutné zde vystavovat jeho adresu. Stejně těm co dluží tak jí určitě už mají dávno poznamenanou. A s tím, že takhle okrádá lidi už několik let nesouhlasím není pro to nikde ani jeden důkaz. Před pár měsíci se evidentně namočil do problémů a určitě si z toho vezme zkušenost.
Naivko!
:lol:
Milan Nes
Kontaktovat uživatele:

#130 Příspěvek od Milan Nes »

jo tohle zní hodně podezřele :) ještě nejlíp mu ty peníze nechat a něco přidat chudáčkovi
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......

KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#131 Příspěvek od Nakadah »

Nedavno mi tvrdil ze se sehnal brigadu, dnes mi tvrdil ze si pozadal o pujcku (aby mel na splaceni dluhu). Vzhledem k tomu ze putoval do ignore listu, tak uz si nevyslechnu dalsi smutny pribeh za tyden :cry: Nak
Salaman

#132 Příspěvek od Salaman »

Zdravím, už jsem naprosto přesvědčen, že vám všem dluh dříve nebo později splatí a stojím si za svým předešlým příspěvkem, kdyby jste s ním chvilku komunikovali, tak vám musí dojít, že naivka nejsem. Dneska mi přišlo na bankovní účet celých 1300Kč, které mi dlužil a ještě mi slíbil, že zdarma pošle plotr: Minigraf Aritma 507 na kreslení plošných spojů jako formu omluvy. Takže bych vás chtěl všechny ujistit, že mu můžete důvěřovat.
:)
zdzd

#133 Příspěvek od zdzd »

O kolik pumpnul další hejly aby tebe vyplatil jsi se nedozvěděl, že?
corona

#134 Příspěvek od corona »

Salaman píše:Zdravím, už jsem naprosto přesvědčen, že vám všem dluh dříve nebo později splatí a stojím si za svým předešlým příspěvkem, kdyby jste s ním chvilku komunikovali, tak vám musí dojít, že naivka nejsem. Dneska mi přišlo na bankovní účet celých 1300Kč, které mi dlužil a ještě mi slíbil, že zdarma pošle plotr: Minigraf Aritma 507 na kreslení plošných spojů jako formu omluvy. Takže bych vás chtěl všechny ujistit, že mu můžete důvěřovat.
:)
Poslyš, panáčku, tohle už moc zavání blamáží.
Skoro jako kdyby profil "Salaman" nepatřil Honzovi, ale Michalovi....

Mimochodem:
http://inzerce.maxibazar.cz/show.php?ftxt=%C5%A1ubert

:lol:
DAF
Kontaktovat uživatele:

#135 Příspěvek od DAF »

No, když se podívám na Salamana a najdu si všechny jeho příspěvky, jejich počet je minámální - pouze 4, slovy čtyři, tak všechny se týkají právě tohoto tématu a podvodníkovi s vercajkem. Obsah víceméně stranící tomu šizuňkovi (spíš více, než méně :lol: ). Shoda pouze náhodná? Nebo se to dá vysvětlit (rozumně) i jinak?
Hitec Aurora 9X
Zamčeno

Zpět na „Smetiště“