Drondys píše:Když napíšeš na INFO tak tam ví úplné "houby" a ani pořádně neumí přesměrovat ten dotaz na relevantní techniky. Pokud chceš nějaké technické informace tak jedině SERVIS. Pelíkán se deklaruje jako výrobce RC souprav CADET 4Výrobce: RCM Pelikán
a i když to pro něj nejspíš montujou jinde tak SERVIS k tomu určitě bude mít nějaké informace.
Od Pelikána nakonec přišla odpověď, že bez většího zásahu do vnitřností CADET4 ten žákovský mod možný není, což jsme očekávali. To je pro mne dostatečné znamení k zařazení zpátečky.
Drondys píše:Ano Turnigy 9X je lepší a i do budoucna poskytne lepší možnosti než ten CADET. Pokud jde o použití Turnigy 9X v režimu žák tak k tomu by ti mohl poradit třeba RiMr, který s tím už měl nějaké zkušenosti. Navíc ještě přidávám odkaz na návod úpravy Turnigy 9X a zkušenost s tím ohledně režimu pro trenéra a pro simulátor.
http://www.rcmania.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=34032&start=322
Půjdu nejspíš cestou OpenSource a pokusím se objednat T9X, i když je imrvére vyprodaná. Před tím prostuduji zbytek toho co jsem ještě nestačil, abych měl představu o možných hrozbách a způsobech jak je řešit. Nakonec zhodnotím rizika a přínosy a učiním rozhodnutí.
Zatím se mi jeví T9X jako (teď mne prosím nekamenujte, letmo jsem si projel český návod na firmware na WEBu RiMr) lehký odvar z T8FG, co se týče funkcí - prostě mi to nepřipadalo cizí a od věci. Má toho hodně podobného, i když se to jinak a jinde nastavuje (mnohdy i hexadecimálně, ale to nás přece nerozpláče), avšak možnosti jsou podobné (neříkám shodné a už vůbec nehodnotím míru spolehlivosti - to se srovnávat prostě nedá). Z výcvikového hlediska to bude dobrá platforma pro vytvoření základních návyků a seznámení se s možnostmi, co taková "velká" mašina může poskytnout - a pokud mu to půjde, tak také i jednoho dne poskytne.