Forma na laminátování
- crazy nemo
Zdravím,budu dělat formu a budu potřebovat separátor. Bude to blue wax + PVA . PRoblém je s tím pva,kdysi jsem tu četl že natírací PVA dělá bublinky,pokaždé,a nedá se jich nijak zbavit.Proto radši brát stříkací.
Mužete mi někdo potvrdit že to natírací ty bublinky opravdu dělá ?
Jednak práce s natíracím bude lehčí,než kdybych musel svinit pistol,a taky je ten natírací 2x tak levnější.
Mužete mi někdo potvrdit že to natírací ty bublinky opravdu dělá ?
Jednak práce s natíracím bude lehčí,než kdybych musel svinit pistol,a taky je ten natírací 2x tak levnější.
Clear sky,glider fly..
Moja prvá forma bola tiež na combat a zrovna Zero , tak držím palce pri výrobe .http://www.flyingdevils.sk/index.php?op ... &Itemid=45
Ja používam na separovanie kopyta Diavu a do formy striekam už PPG farbu,trupy vychádzajú okolo 100-120g.
Ak to robíš na combat treba sa pohrať s rozmermi podľa tolerancii 5% je to dosť krátky trup. Ale pravidlá máš asi zmáknuté
Ja používam na separovanie kopyta Diavu a do formy striekam už PPG farbu,trupy vychádzajú okolo 100-120g.
Ak to robíš na combat treba sa pohrať s rozmermi podľa tolerancii 5% je to dosť krátky trup. Ale pravidlá máš asi zmáknuté