arda1 píše:Tak to bude u páječky asi to hlavní.............dokken píše:a navíc i super vypadá.![]()
![]()
![]()
arda1BOT
může inteligentní člověk vyplodit takovou reakci, když vyloženě píšu že je dle názorů v pohodě a bonus navíc je vzhled..
demence
boboland píše:to RiMr: ide o to ci si to aj pozrel a ci je to ok? respektive ci to kazdy pochopi, alebo to bude treba natocit inak, co nie je problem, len neviem co a ako inak, lepsie ma to nenapadlo nakecat
peppee píše:už jsem bezradný,. Potřebuji nastavit vysilačka turnigy jako učitel a žák a nejde mi to. Na učitelovi jsem nastavil trainer ON/OFF. Místo toho spínače jsem tam naletoval přepínač, takže při učitelovi nemusím mít prst na spínači, abychmohl létat. Ale žák se ne a ne připojit. Nevím kde dělám chybu. Na žákovi jsem trainer nechal na INH. a postupuji takto.
Zapnu učitele, strčím dio něj monokabel jakc - jack a pak jej strčím do vyplého žáka. Po zasunutí se sám zapne. ale to je tak vše. Učitel po přepnutí přepíbnače funguje, můžu ovládat,ale žák nefunguje ani tak a ani tak. na obou vysílačkách jsem měl čisté paměti v default nastavení.
Děkuji za rady.
Děkuji josef
Drondys píše:Zkus si přečíst téma viz odkaz (možná ti to pomůže)
http://www.rcgroups.com/forums/showpost.php?p=15792895&postcount=3073
Tam to řeší přerušením plošky na plošňáku a doplněním odporu 1 kiloohm.