JMalik píše:Ono je tak, že když to zkusíš nějak vylepšit, tak postupně zjistíš, že to má stále ještě nějaké mouchy. Něco napsal už Lubo1 o vhodnosti toho brždění na kniplu, nebo zavření vztlaků při přistání než to urveš o trávu.....atd.
Za nejslabší místo tohoto případu ale považuji situaci, kdy bude nutné trimovat jednotlivá křidélka a klapky (protože to je běžná procedura).
Nějak mě nanapadá jak to jednoduše uděláš aby jsi nerozházel komplet ty mixy. Dokonce bych řekl, že to snad ani nepůjde bez toho, aby jsi nemusel znovu přenastavit poměry mixů.
Ta věc, kdy díky letovým režimům (a nejen jim) budu moci plynovou pákou ovládat podle režimu jak motor, tak křivit odtokovku a při přistání brzdy, případně celého motýla, se mi jednou bude bezpochyby moc líbit, ale na tohle zatím T9x ani náhodou se standardním FW nemá.
S tím trimováním vyzkouším, jak se budou projevovat subtrimy, ale jsem si skoro jistý, že se posun středu master kanálu předá dál. A vzhledem k tomu, že na první kanál je navěšené skoro všechno, bude to pěkný cirkus...
Já ten mix nepřeceňuju, je to spíš ukázka toho, jak se dají pomocí jednoduchých vlastních mixů programovat i zdánlivě složité věci.
Ale třeba na Schnelboatu se budou kanony a kulomety vrtět jak o závod...