Wow Nesnasim pocit, kdyz si mam vybirat treba mezi vice jak dvema variantama, mit jich 8 tak ani nejdu litat jaky bych mel dilema Ja jsem zacal na 4ch koaxu Free spirit solo, krasny tajny dar na minule vanoce od manzelky. Od te doby jsou vrtulniky na druhem miste hned za rodinou. (kdyby to nahodou tady cetla zena )
Ahoj začínal jsem na takovém mrzákoj z TESCA za 300,- Kč a teď mám asi měsíc nanocoptera 3D. Časem chci přesedlat na jednovrtulové a přemejšlím jestli jit cestou přez Easycopter V4.5 COLIBRI PRO profipack a pak WALKERU CB 180 Z. Mojím snem je T REX 600,ale je mě jasné, že kněmu bude ještě dlouhá cesta. Chtěl bych se s váma poradit jestli ten easycopter není jen ztráta peněz a nezkočit hned do WALKERY.Děkuji vám za případné odpovědi. Martin
Martin104 píše:Chtěl bych se s váma poradit jestli ten easycopter není jen ztráta peněz a nezkočit hned do WALKERY.
Ztráta peněz je obojí - schopnosti na tom získané ti v budoucnu nebudou k ničemu - najdi si zpětně co jsem psal. Začni s jakoukoli klasickou 450-tkou a když budeš talent jako Psena, tak za rok budeš lítat klidně s 700 s naprostou jistotou a všechno co jde.
Martin104 píše:Ahoj začínal jsem na takovém mrzákoj z TESCA za 300,- Kč a teď mám asi měsíc nanocoptera 3D. Časem chci přesedlat na jednovrtulové a přemejšlím jestli jit cestou přez Easycopter V4.5 COLIBRI PRO profipack a pak WALKERU CB 180 Z. Mojím snem je T REX 600,ale je mě jasné, že kněmu bude ještě dlouhá cesta. Chtěl bych se s váma poradit jestli ten easycopter není jen ztráta peněz a nezkočit hned do WALKERY.Děkuji vám za případné odpovědi. Martin
Walkeru určitě ne, vezmi něco většího na učení, na Walkeře se moc nenaučíš, určitě min. 450, klidně nějaký služný bazarový 450 a máš po starostech
Moje první heli byla safari H41. Byla hrozně problémová, asi 10x na reklamaci a z toho jich uznali jen 5. Nakonec mi po ročním boji, úsilí, prachů za poštovný na reklamaci vrátili prachy. Ke konci létala, jen ji něco jakoby trochu rušilo. (před tím se vždy odlepila od země asi jen 10 cm). Jak rád bych ji ted funkční vzal, zaspomínal a seknul s ní zatáčku.
Já jsem s vrtulníky začínal s šedesátkovým spalovákem a FC-16. A světe div se - nikoho jsem nezabil ani nikomu nezpůsobil hmotné škody či újmu na zdraví. A poprvé jsem s tím třísknul hned na začátku třetí sezóny když už jsem si myslel bůhví jak mi to jde. Ono tvrzení : "kup si největší vrtulník jaký si můžeš dovolit" má něco do sebe.
Troll píše:Já jsem s vrtulníky začínal s šedesátkovým spalovákem a FC-16. A světe div se - nikoho jsem nezabil ani nikomu nezpůsobil hmotné škody či újmu na zdraví. A poprvé jsem s tím třísknul hned na začátku třetí sezóny když už jsem si myslel bůhví jak mi to jde. Ono tvrzení : "kup si největší vrtulník jaký si můžeš dovolit" má něco do sebe.
Máš někde fotku toho vrtulníku? docela by mne zajímalo co to bylo za mašinku která tě "vychovala"
Troll píše:Já jsem s vrtulníky začínal s šedesátkovým spalovákem a FC-16. A světe div se - nikoho jsem nezabil ani nikomu nezpůsobil hmotné škody či újmu na zdraví. A poprvé jsem s tím třísknul hned na začátku třetí sezóny když už jsem si myslel bůhví jak mi to jde. Ono tvrzení : "kup si největší vrtulník jaký si můžeš dovolit" má něco do sebe.
Máš někde fotku toho vrtulníku? docela by mne zajímalo co to bylo za mašinku která tě "vychovala"