vrtulnikari z bratislavy

Všechno co je o modelech vrtulníků, ale nevejde se do jiné vrtulníkové kategorie.
Zpráva
Autor
milosh
Kontaktovat uživatele:

vrtulnikari z bratislavy

#1 Příspěvek od milosh »

zdravim vsetkych co sa venuju vrtulnikom.... kedze som sa zacal venovat tomuto uzasnemu konicku, rad by som nasiel nejakeho sparing-partnera /partnerov na lietanie v okoli bratislavy... skusal som hladat tu na fore... ale vacsina borcov je tu od nasich ceskych bratov... urcite niektori z vas by boli radi keby mohli pokecat a prebrat svoje problemy z nastaveniami, letovymi skusenostami a podobne... ja lietam, alebo skor zacinam lietat s HK-450... mam za sebou tri crash-e a som otvoreny kazdej dobrej rade ci uz v nastaveni alebo pomoci pri zvladnuti zakladov lietania...
Rad by sa stretol s ludmi co podobne zacinaju ako ja a nemaju vo svojom okoli ludi rovnako "postihnutych" ako su oni sami...:-)))

piste kto by mal zaujem o spolocne lietanie v okoli blavy, debaty a vzajomnu nezistnu pomoc pri problemoch s helinou... urcite nie som sam... aj ked toto forum ma cesku domenu ale citam to hodne prispevkov od slovakov a myslim ze by sme mohli dat dokopy dobru partiu.... letu zdar a nech nam to pada co najmenej.....
:-)))))
Naposledy upravil(a) milosh dne stř 29.09.2010 15:38, celkem upraveno 1 x.
Peppy
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Peppy »

Vajnory.... chodia tam sice vacsinou s lietadlami ale raz zacas tam pachne aj daky vrtulnikar.... chod do Modelhobby.... mato odtial lieta vrtulniky tak sa mozete dohodnut ze by ti to zalietnul alebo pomohol http://www.modelhobby.sk/ dakedy tam zajdi..... vacsinou tam je on MAPA LETISKA http://adamweinzettl.webnode.sk/nase-letisko/

Dufam ze to nie je proti pravidlam sem dat link na ine forum SLOVENSKE FORUM http://rcmodely-forum.sk/
EXTRA MX,EF extra 300 78"
http://adamweinzettl.webnode.sk/
Hela

Vrtulnikáři

#3 Příspěvek od Hela »

Ahoj Vrtule,

doufám, že jste nezlobili na fóru, když jsem tady nebyla :D :D :D

Zdraví Hela
milosh
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od milosh »

Peppy píše:Vajnory.... chodia tam sice vacsinou s lietadlami ale raz zacas tam pachne aj daky vrtulnikar.... chod do Modelhobby.... mato odtial lieta vrtulniky tak sa mozete dohodnut ze by ti to zalietnul alebo pomohol http://www.modelhobby.sk/ dakedy tam zajdi..... vacsinou tam je on MAPA LETISKA http://adamweinzettl.webnode.sk/nase-letisko/

Dufam ze to nie je proti pravidlam sem dat link na ine forum SLOVENSKE FORUM http://rcmodely-forum.sk/

:-) hej mata poznam... teda ak myslime chalana z modelhobby z robotnickej... on ma dokonca ukecal na mod3 pre heli... lebo som si kupil dx6 mod 1 a nejako mi velmi neslo do ruky to ovladanie... a on mi povedal ze lieta mod 3 ..ale vobec to nelutujem ze nelietam mod 2 ako ostatni.... lebo lavou rukou mi ide lepsie ovladanie celej cykliky.... ondrej z modelhobby mi dokonca nastavoval poprve helinu... ale nechcem moc zatazovat tychto chalanov svojimi zaciatocnickymi otazkami, asi maju uz z takychto ludi hlavu ako melon...:-)))) ty nechodi lietat do vajnor..?? alebo niekam inam... ?
hvtsrv

#5 Příspěvek od hvtsrv »

no ja som z BA a pripajam sa k podobnej ziadosti
ci ti budem nieco platny neviem pretoze rovnako ako ty zacinam
Jedine cim sa mozem pochvalit ze este nemam ziadny crash ale bude to najskor tym ze som to este nezdvihol :-)))))

tiez by som prijal cloveka co by mi helinu skontroloval pripadne nastavil , poradil aby som vedel ze ked najblizsie buchne o zem tak to bola moja chyba a nie chyba v nastaveni.
Peppy
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Peppy »

ja chodim 99% casu do vajnor.... raz som bol kuknut do TOPGUNu a potom po leteckych dnoch.... ano myslel som mata z modelhobby... ale tento rok si asi moc uz nezalietas... pomaly sa blizi zima... ako zima az tak neva ale ten vietor je hrozny :roll:
EXTRA MX,EF extra 300 78"
http://adamweinzettl.webnode.sk/
Kenny McCormick

#7 Příspěvek od Kenny McCormick »

chlapci, byvat v blave, tak raz do tyzdna sadam do auta a frcim k tym pojasencom do Brna na Slatinu. :lol:

Sorry za OT, zelam vam, aby sa vam podarilo poskladat podobnu superbandu uchylakov (myslene v dobrom) :D
T8FG - Tarot345PRO BeastX, Protos430 BeastX
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/
papaya

#8 Příspěvek od papaya »

Kenny kto by sa kazdy tyzden hnal do Brna a spat aj ked je to za "rohom", myslim ze na zapade je ludi viac nez dost. Nebol som sice pozriet Vajnory, skor ma to tiahne na opacnu stranu do TT.
DX9
Goblin 570 + Spirit
Compass Chronos + VBar
psena
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od psena »

Kenny McCormick píše:chlapci, byvat v blave, tak raz do tyzdna sadam do auta a frcim k tym pojasencom do Brna na Slatinu. :lol:

Sorry za OT, zelam vam, aby sa vam podarilo poskladat podobnu superbandu uchylakov (myslene v dobrom) :D

S Miloshem uz se osobne zname, setkali jsme se v Blave na jedno odpoledne pred par mesici, takze on dobre vi, ze v Brne fungujem. Ale preci jen jet 120km kvuli zalitani si a pokecani...no jde to, ale asi spis vyjmecne. Na druhou stranu je pravda, ze uz jsme tu meli kluky co prijeli specielne z tohoto duvodu z Prahy, Litomysle,Hodonina 8O .
Milosh se urcite pristi rok stavi, beztak casem bude nejaka pekna heli akce na kterou se vyplati prijet.
Tak chalani z Blavy dejte se dohromady, Milosh je klasicky heli pozitivni a velmi prijemny clovek. Vzdyt vas v Blave musi byt vic nez v Brne, pak navazem oficialni friendschip. :lol:
tomanos
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od tomanos »

fjuser píše:Kenny kto by sa kazdy tyzden hnal do Brna a spat aj ked je to za "rohom", myslim ze na zapade je ludi viac nez dost. Nebol som sice pozriet Vajnory, skor ma to tiahne na opacnu stranu do TT.

Tak až pôjdeš zasa do TT, tak daj vedieť. Pridám sa.
Ja poletujem na poli kúsok od domu, ale nie je to ono.
Naozaj občas úprimne závidím tej partii brňákov :? .
bflame
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od bflame »

Milosh mas sz

A oficialne sa pridavam k BA heliamaterom
tak dajme nejaky cas a miesto..
Teda ak sa slnko ukaze 8)
DX7s + Phoenix protos 500
tomanos
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od tomanos »

... a čo takto kompromis a urobiť stretko na letisku Dubová pri Modre :?:
bflame
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od bflame »

Ja som koli polietaniu schopny ist kamkolvek,
len keby nefukalo uz rozmyslam ze si zaplatim nejaku telocvicnu,
alebo uz newiem. 8)
DX7s + Phoenix protos 500
papaya

#14 Příspěvek od papaya »

tomanos mali by sme sa uz niekedy stretnut v SC, alebo v okoli. Aj ked pocasie je teraz proti nam. Je tu dalsi Sencan Jeeff, lieta s protosom. Mozno sa nazbierame na jedno auto a mozeme vybehnut but do Vajnor, alebo do TT. Aj ked tuto sezonu uz to ruzovo nevyzera.
DX9
Goblin 570 + Spirit
Compass Chronos + VBar
milosh
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od milosh »

bflame píše:Ja som koli polietaniu schopny ist kamkolvek,
len keby nefukalo uz rozmyslam ze si zaplatim nejaku telocvicnu,
alebo uz newiem. 8)

:-))) v celocvicni som mal prvy crash... :-))) kamos mi za chrbtom spravil "booo" a rozbil som to o rebriny.. :-)))

ak by niekto mooooc chcel... viem vybavit klasicku celocvicnu na halovy futbal.... (co by to stalo na hodinu by som zistil) ale neni to ono... pre zaciatocnikov je lepsie mat viac priestoru na chyby...

Stretol som sa s Psenom (Petom) :-)) pred casom a hovoril ze dal dokopy partiu u nich v brne... viac ako desat ludi.... super chalan.. okrem ineho mi moc pomohol s radami, nastaveniami a tak, a "frajer" mi nezistne doniesol dve nove loziska, za to som mu velmi vdacny... dik peto este raz takto verejne.. ;-) a lieta mu to paradne.... !!!

ja som spadol uz trikrat... vzdy na sprostost a nesustredenie... zatial nikdy nie na techniku.... ale letel som mozno tak 10-12x aj zo vsetkymi viseniami....
tie pady mi strasne pomohli v pochopeni fungovania heli a uz mi vobec nepripadne vsetko take zlozite.... a clovek si zanalizuje to posledne lietanie a uvedomi si kde urobil chybu... a moze ju nabuduce napravit... (ale skoro vzdy spravi podobnu... :-)

naposledy som lietal a takmer som to cele rozbil... ale nejakym zazrakom som to zvladol.. ale heli lietala po celom nebi ako raketa kym som ju spomalil.... :-))) mal som hnedeho adrenalinu plne gate. :-))))))))))))

som rad ze ste sa takto ohlasili.... tento rok je uz asi po sezone... aj ked trochu pekne a bezveterno by mohlo este aspon par dni byt...
casu mate urcite vsetci malo... (ja v poslednom case desne maaaalo) ... ale urcite sa da nieco vymysliet... pripadne dajme pivo v blave... nech mozme pokecat... takychto "uchylakov" ja medzi svojimi kamosmi nemam a preto nemam s kym riesit radost a potesenie.. :-))) dajme pivo... pokecame o cinskych "nadupanych" vrtasoch... a pekny vecer je za nami... dajte nejake navrhy... terminy kedy ste kto najviac volny... piatok vecer... alebo vikend... (ja mam cely vikend obsadeny... jedine vecer to pivo..)

hosi, nech nam to vsetkym lieta... a nech nas je co najviac.. sak to poznate... "viac hlav, viac kapusty.." :-))))))
Odpovědět

Zpět na „Heli - jiné“