bflame píše:Ja som koli polietaniu schopny ist kamkolvek,
len keby nefukalo uz rozmyslam ze si zaplatim nejaku telocvicnu,
alebo uz newiem.

)) v celocvicni som mal prvy crash...

)) kamos mi za chrbtom spravil "booo" a rozbil som to o rebriny..

))
ak by niekto mooooc chcel... viem vybavit klasicku celocvicnu na halovy futbal.... (co by to stalo na hodinu by som zistil) ale neni to ono... pre zaciatocnikov je lepsie mat viac priestoru na chyby...
Stretol som sa s Psenom (Petom)

) pred casom a hovoril ze dal dokopy partiu u nich v brne... viac ako desat ludi.... super chalan.. okrem ineho mi moc pomohol s radami, nastaveniami a tak, a "frajer" mi nezistne doniesol dve nove loziska, za to som mu velmi vdacny... dik peto este raz takto verejne..

a lieta mu to paradne.... !!!
ja som spadol uz trikrat... vzdy na sprostost a nesustredenie... zatial nikdy nie na techniku.... ale letel som mozno tak 10-12x aj zo vsetkymi viseniami....
tie pady mi strasne pomohli v pochopeni fungovania heli a uz mi vobec nepripadne vsetko take zlozite.... a clovek si zanalizuje to posledne lietanie a uvedomi si kde urobil chybu... a moze ju nabuduce napravit... (ale skoro vzdy spravi podobnu...
naposledy som lietal a takmer som to cele rozbil... ale nejakym zazrakom som to zvladol.. ale heli lietala po celom nebi ako raketa kym som ju spomalil....

)) mal som hnedeho adrenalinu plne gate.

)))))))))))
som rad ze ste sa takto ohlasili.... tento rok je uz asi po sezone... aj ked trochu pekne a bezveterno by mohlo este aspon par dni byt...
casu mate urcite vsetci malo... (ja v poslednom case desne maaaalo) ... ale urcite sa da nieco vymysliet... pripadne dajme pivo v blave... nech mozme pokecat... takychto "uchylakov" ja medzi svojimi kamosmi nemam a preto nemam s kym riesit radost a potesenie..

)) dajme pivo... pokecame o cinskych "nadupanych" vrtasoch... a pekny vecer je za nami... dajte nejake navrhy... terminy kedy ste kto najviac volny... piatok vecer... alebo vikend... (ja mam cely vikend obsadeny... jedine vecer to pivo..)
hosi, nech nam to vsetkym lieta... a nech nas je co najviac.. sak to poznate... "viac hlav, viac kapusty.."

)))))