RiMr píše:aha, tak já to uložil do cdr10.
No a import ai tam nemáš? Co je to za soft?
Mám len CDR9 a profili
RiMr píše:No tak do CorelDraw naimportuješ ten *.ai, ten CS4 a CS asi né, ale ten starý (tuším že jsem tam dal v9) určitě jo. Ale tak jestli sis to překreslil, tak to máš vyřešené.
strahlung píše:On ten materiál trupu se snadno hlavně při pádech na čumák zdeformuje a pak se myslím změní úhlové poměry mezi plochou křídel a výškovky (plochy), což je nutno dohánět kormidlem výškovky, ovšem ne moc účinně, takže je úplně nahoře. Já jsem to tak měl a nakonec jsem to vyřešil tak, že jsem trup těsně za křídly pomalu prohříval fenem a snažil se ohnout ocas nahoru. Celkem to pomohlo.
ferulik píše:Ahojte,
po dlhšej dobe som doskladal ASW 28 EPP 2 m(pelikán)z nahradných dielov.
Spravil som tam upravy ako serva krídelok v krídlach,servo pre výškovku v konci trupu a celkové spevnenie uhlíkom.
Pri zalietaní som mal problém že som musel model stále držať na max.vychýlení výškovky.Hneď ako som pustil výškovku model išiel okamžite po nose do stmhlavého letu.Neviem čo s tým.Ťažisko je podľa doporučenia a model nie je preťažený.Výchylka výškovky je maximalizovaná a všetko som prerobil na pánty.Klže perfektne,len treba držať výškovku max hore.Viete mi prosím poradiť čo s tým?
lubo1 píše:strahlung píše:On ten materiál trupu se snadno hlavně při pádech na čumák zdeformuje a pak se myslím změní úhlové poměry mezi plochou křídel a výškovky (plochy), což je nutno dohánět kormidlem výškovky, ovšem ne moc účinně, takže je úplně nahoře. Já jsem to tak měl a nakonec jsem to vyřešil tak, že jsem trup těsně za křídly pomalu prohříval fenem a snažil se ohnout ocas nahoru. Celkem to pomohlo.
To ti asi ťažko pomôže, keď je v trupe uhlíková trubka .....