RedLine Thunder Tiger
ahoj nenech se odradit motor je dobrej jenom jsi ho přelil odpoj palivo od karburatoru vyšroubuj svíčku polož heli na bok vyfukem dolu /duležité/protačej starterem občas zvedni heli nosem nahoru at vyteče palivo z vyfuku ven potom zamontuj svičku nepripojuj palivo/ zatim/ a skus protočit mělo by to jít.......... ja startuji obyčejnou akuvrtačkou a nastartuji pokaždé takže pokud neni starter uplně mrtvej tak to pujde
-
Mad_Box
- Kontaktovat uživatele:
Spíše bych to tipl na stečený olej z výfuku. Jak tu bylo řečeno zavři přívod paliva vyndej svíčku otevři naplno šoupě na karbci, helinu nakloň na stranu výfuku a toč dokud bude něco prskat z motoru, pak vrať svíčku uber plyn připoj žhavení a pak teprv pust palivo.
Raptor E700 (MSH Brain)
MiniProtos (miniVbar 5.2)
MiniProtos (miniVbar 5.2)
takze motorcek som naprazdno prebehal, potom so svieckou a uz fahci ako ma, takze dikujem za pomoc, ale objavil som druhy problem
nejde mi vypat motor
, viem ze to znie asi strasne blbo ale no nechce sa vypnut
karburator je uplne zavrety a on furt ide na volnobehu
pomohlo az vytiahnutie palivovej hadicky, kde po chvili zhasol (ale toto praktizovat kvoli sviecke naozaj nechcem)
viem ze uz vyzeram ako uplny neschopak, ale ako ho zhasnut, ked karburator uz viac nejde?
//nechcem moc experimentovat, aby som nepokazil sviecku atd., preto sa radsej pytam
nejde mi vypat motor
karburator je uplne zavrety a on furt ide na volnobehu
pomohlo az vytiahnutie palivovej hadicky, kde po chvili zhasol (ale toto praktizovat kvoli sviecke naozaj nechcem)
viem ze uz vyzeram ako uplny neschopak, ale ako ho zhasnut, ked karburator uz viac nejde?
//nechcem moc experimentovat, aby som nepokazil sviecku atd., preto sa radsej pytam
Raptor 50 SE V3
T-Rex 450 PRO
Futaba T-10CG 2,4 GHz
T-Rex 450 PRO
Futaba T-10CG 2,4 GHz
jasne ze se da motor chcipnout vyfukem a jeste deseti dalsima zpusobama ale to ze to nejde karbecem ukazuje na nejaky problem a ten je treba resit a ne resit jeho nasledky.
Tipnul bych ze to prisava vzduch u priruby karbecu nebo zadnim vikem u klikovky (vic moznosti uz asi neni)
Jenom pro jistotu - opravdu dojede servo az na kraj karbecu? = mechanicky uz dal nejde ani pootocenim rukou (s vyplym RX)
EDIT: jeste jsem si vzpomel ze u redlinu a paliva rapicon byl problem s zadiranim soupatka karburatoru, mas ovladani karbecu push/pull?
Tipnul bych ze to prisava vzduch u priruby karbecu nebo zadnim vikem u klikovky (vic moznosti uz asi neni)
Jenom pro jistotu - opravdu dojede servo az na kraj karbecu? = mechanicky uz dal nejde ani pootocenim rukou (s vyplym RX)
EDIT: jeste jsem si vzpomel ze u redlinu a paliva rapicon byl problem s zadiranim soupatka karburatoru, mas ovladani karbecu push/pull?
T-Rex 600N Spirit, Tx Aurora.