Phoenix RC

Název tohoto fóra mluví sám za sebe.. prosím ale žádný warez. Cokoliv okolo pirátského software, cracků, hacků atd bude ihned mazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
mirek77
Kontaktovat uživatele:

#511 Příspěvek od mirek77 »

Ještě k létání na simu je to bomba lítám na notebooku a nyní jsem domů koupil telku s uh asi 124 cm tak jsem tam hodil sim a je to nezkutečná bomba stojím před telkou jako na letišti a zážitek je supr. Vřele doporučuji.
Blade 400, DX6i
mirek77
Kontaktovat uživatele:

#512 Příspěvek od mirek77 »

Koukám ,že jsem skoro nikdo nechodí tak jsem otevřel nové okno ohledně Přeinstalace Phoenixu z 2,0 na2,5 ,kdo chce přispět tak do nového fóra je hned na začátku dík
Blade 400, DX6i
kmarty

#513 Příspěvek od kmarty »

He?
[i]MiniTitan[/i]
[i]Futaba T7C[/i]
[url=xmpp://kmarty@jabber.bluetone.cz][img]http://jabber.bluetone.cz/status/kmarty-phpbb.gif[/img][/url]
zablabla

#514 Příspěvek od zablabla »

Takový hloupý dotaz. Chodí Vám ty i teď ty automatické aktualizace ??

Já mám problém, že když zadám ve Phoenixu, že chci vyhledat aktualizace, tak mi to vrátí hlášku, že připojení selhalo, a mám ověřit připojení k Internetu. Při tom Internet mi na tom počítači normálně chodí a Operou i IE se na stránky www.phoenix-sim.com připojím.

Tak jsem z toho gumídek, a jediné co mi vychází je, že se na ty stránky vloudila chybička. Díky za info.
mirek77
Kontaktovat uživatele:

#515 Příspěvek od mirek77 »

Mě se to taky stalo tak jsem celou dvojku odinstaloval a potom nainstaloval a hned při instalaci se vás to ptá zda povolit inter.aktualizace tak jsem je povolil a ted je to bez problému. Jde to.Konečně jsem stahnul 2.5 v češtině a je to bomba.
Blade 400, DX6i
PetrL

#516 Příspěvek od PetrL »

zablabla píše:...
Já mám problém, že když zadám ve Phoenixu, že chci vyhledat aktualizace, tak mi to vrátí hlášku, že připojení selhalo, a mám ověřit připojení k Internetu. Při tom Internet mi na tom počítači normálně chodí a Operou i IE se na stránky www.phoenix-sim.com připojím...

Občas má serer výpadek (i několik hodin v kuse), zkus to druhý den. Například v neděli večer/v noci to nešlo a v pondělí večer to bylo OK.
Jinak simulátor se připojuje na jiný server ne na webovou stránku a tuším, že používá i jiný port než prohlížeč internetu.
zablabla

#517 Příspěvek od zablabla »

PetrL píše:
zablabla píše:...
Já mám problém, že když zadám ve Phoenixu, že chci vyhledat aktualizace, tak mi to vrátí hlášku, že připojení selhalo, a mám ověřit připojení k Internetu. Při tom Internet mi na tom počítači normálně chodí a Operou i IE se na stránky www.phoenix-sim.com připojím...

Občas má serer výpadek (i několik hodin v kuse), zkus to druhý den. Například v neděli večer/v noci to nešlo a v pondělí večer to bylo OK.
Jinak simulátor se připojuje na jiný server ne na webovou stránku a tuším, že používá i jiný port než prohlížeč internetu.

OK, díky
mirek77
Kontaktovat uživatele:

#518 Příspěvek od mirek77 »

Klici kdo líta Blade 400 jak máte nastavenýho Phoenixe pro začátečníky nebo jste měli vy pokročilejší.Já Mám snížený otáčky na 2300ot a pořád se mi to zdá divný ostrý.Zkoušel jsem to podle p.Klabačky a moc s toho nejsem moudrej on to popisuje na vysílači.Na simu je to asi jinýZkoušel to někdo .http://vitocz.net/
Blade 400, DX6i
mrpilot

#519 Příspěvek od mrpilot »

chlapi, dá sa tá 8 či kolko bodová krivka plynu a kolektivu zmeniť na 5bodovu ?? v radiu mam 5 bodovu a som z toho teraz trochu paf
Hacker Super Zoom XL, Cessna 480, HK-450, Dragonfly EPPčko, Phoenix RC, Hitec Optic 6 Sport + Assan
zablabla

#520 Příspěvek od zablabla »

Může prosím někdo porovnat chování T-Rex 250 ve Phoenixu a v reálu.

Je to věrná simulace nebo je to v reálu rozdílné a jak ?
Blade msR, mcpx, Trex 250 FBL + DX6i ;Trex 250,Trex 500 FBL + T8FG
JXX

#521 Příspěvek od JXX »

prosim o radu, od vcera mam Phoenix 2.5 Potreboval by som lietat so Slope Soaer ale vo verzii elektro (aby mal elektropohon) ale neviem ci a kde sa to da nastavit, skusal som Edit ale neviem to tam najst. (v demo verzii ale ten vetron "vrtulu" má)
dakujem vsetkym za pomoc
AdamProg
Kontaktovat uživatele:

#522 Příspěvek od AdamProg »

Tak sem dostal k narozkam Phoenix :)
Nemam zadnej dotaz, jen sem se musel pochlubit :-D
Ladinek

#523 Příspěvek od Ladinek »

zdarec, tak to se tedy máš,,já jsem si ho musel koupit:( ale nevadí zas k svátku jsem dostal Walkeru UFLY). Dnes mi Phoenix přišel a ještě jsem to ani nenaistaloval, tak jsem zvědav. Musím hodně trénovat:)
zdar a schovaný vítr
hvtsrv

PHOENIX a TURNIGY 9x

#524 Příspěvek od hvtsrv »

snazim sa pripojit tuto vysielacku k PHOENIX ale nedari sa mi zatial. Poradite niekto?

Vysielacku mam prepojenu pomocou 3,5 Jack na zadnej strane vysielaca.
Mod mam HELI 1 teda bez MIXu

modulacia PPM

simulator mi pise ze nemam pripojenu vysielacku...v com je problem?
feodorko

#525 Příspěvek od feodorko »

mam pocit ze to tak lahko nepojde.
Phoenix potrebuje taky medzi kus medzi vysielacku a pc nieco ako ID kluc. A crack na to asi nezozenes..
Odpovědět

Zpět na „Simulátory a modelářský software“