Phoenix RC
Takový hloupý dotaz. Chodí Vám ty i teď ty automatické aktualizace ??
Já mám problém, že když zadám ve Phoenixu, že chci vyhledat aktualizace, tak mi to vrátí hlášku, že připojení selhalo, a mám ověřit připojení k Internetu. Při tom Internet mi na tom počítači normálně chodí a Operou i IE se na stránky www.phoenix-sim.com připojím.
Tak jsem z toho gumídek, a jediné co mi vychází je, že se na ty stránky vloudila chybička. Díky za info.
Já mám problém, že když zadám ve Phoenixu, že chci vyhledat aktualizace, tak mi to vrátí hlášku, že připojení selhalo, a mám ověřit připojení k Internetu. Při tom Internet mi na tom počítači normálně chodí a Operou i IE se na stránky www.phoenix-sim.com připojím.
Tak jsem z toho gumídek, a jediné co mi vychází je, že se na ty stránky vloudila chybička. Díky za info.
zablabla píše:...
Já mám problém, že když zadám ve Phoenixu, že chci vyhledat aktualizace, tak mi to vrátí hlášku, že připojení selhalo, a mám ověřit připojení k Internetu. Při tom Internet mi na tom počítači normálně chodí a Operou i IE se na stránky www.phoenix-sim.com připojím...
Občas má serer výpadek (i několik hodin v kuse), zkus to druhý den. Například v neděli večer/v noci to nešlo a v pondělí večer to bylo OK.
Jinak simulátor se připojuje na jiný server ne na webovou stránku a tuším, že používá i jiný port než prohlížeč internetu.
PetrL píše:zablabla píše:...
Já mám problém, že když zadám ve Phoenixu, že chci vyhledat aktualizace, tak mi to vrátí hlášku, že připojení selhalo, a mám ověřit připojení k Internetu. Při tom Internet mi na tom počítači normálně chodí a Operou i IE se na stránky www.phoenix-sim.com připojím...
Občas má serer výpadek (i několik hodin v kuse), zkus to druhý den. Například v neděli večer/v noci to nešlo a v pondělí večer to bylo OK.
Jinak simulátor se připojuje na jiný server ne na webovou stránku a tuším, že používá i jiný port než prohlížeč internetu.
OK, díky
Klici kdo líta Blade 400 jak máte nastavenýho Phoenixe pro začátečníky nebo jste měli vy pokročilejší.Já Mám snížený otáčky na 2300ot a pořád se mi to zdá divný ostrý.Zkoušel jsem to podle p.Klabačky a moc s toho nejsem moudrej on to popisuje na vysílači.Na simu je to asi jinýZkoušel to někdo .http://vitocz.net/
Blade 400, DX6i
PHOENIX a TURNIGY 9x
snazim sa pripojit tuto vysielacku k PHOENIX ale nedari sa mi zatial. Poradite niekto?
Vysielacku mam prepojenu pomocou 3,5 Jack na zadnej strane vysielaca.
Mod mam HELI 1 teda bez MIXu
modulacia PPM
simulator mi pise ze nemam pripojenu vysielacku...v com je problem?
Vysielacku mam prepojenu pomocou 3,5 Jack na zadnej strane vysielaca.
Mod mam HELI 1 teda bez MIXu
modulacia PPM
simulator mi pise ze nemam pripojenu vysielacku...v com je problem?