Mám Duplex od jeho uvedení na trh, na telemetrii kašlu, ale hledám nový systém jelikož dávat šestnáct stovek za šestikanál přijímač mě štve, takže kdyby jste byly na mém místě,
FRsky,
Assan,
nebo furt Duplex-mám pouze dva Rx,které přehazuju.
Teoreticky nebo znáš prakticky ? díky Já že bych nastoupil na RC servis ,že to chci a že to jde-prostě abych byl před tím v obraze než mu začnu vysvětlovat co chci a jak
corsair píše:Teoreticky nebo znáš prakticky ? díky Já že bych nastoupil na RC servis ,že to chci a že to jde-prostě abych byl před tím v obraze než mu začnu vysvětlovat co chci a jak
Prakticky, předělával jsem to rádio kolegovi. VF modul je zvlášť tišťák, vede na něj zvlášť konektor s napájením plus PPM, zvlášť řízení syntézy (pokud je to verze se syntézou), dá se bez problémů vyhodit ven.
corsair píše:Teoreticky nebo znáš prakticky ? díky Já že bych nastoupil na RC servis ,že to chci a že to jde-prostě abych byl před tím v obraze než mu začnu vysvětlovat co chci a jak
Není to problém elektricky.
Dost bych se ale divil, kdyby se do toho pustil nějaký servis, protože to bude mechanicky bastl všech bastlů Musíš tam oba ty moduly nějak rozumně umístit, vyřešit antény.....
Bude to krasavec krásný.
Prakticky, předělával jsem to rádio kolegovi. VF modul je zvlášť tišťák, vede na něj zvlášť konektor s napájením plus PPM, zvlášť řízení syntézy (pokud je to verze se syntézou), dá se bez problémů vyhodit ven.
ok, takže tam budu mít dvakrát 2,4 Duplex plus FRsky-je to tak ok?
p. Hnízdil mi nabídl Coronu,neboť jí prodává, ale ASI bych chtěl FRsky.
Universální modul za 16 doláčů je skoro Neodolatelný a mě štve ta cena Rx u Duplexu.
Není to problém elektricky. Dost bych se ale divil, kdyby se do toho pustil nějaký servis, protože to bude mechanicky bastl všech bastlů Musíš tam oba ty moduly nějak rozumně umístit, vyřešit antény..... Bude to krasavec krásný.
no jo dneska má jednu anténu a plus jednu zasunutou, takhle by byly dvě pěkně zalomené a já jsem taky takový krasavec krásný překrásný a po vyhozeném VF dílu tam bude místa habakuk a dlužíš mi foto huhlíkové ciervy
Není to problém elektricky. Dost bych se ale divil, kdyby se do toho pustil nějaký servis, protože to bude mechanicky bastl všech bastlů Musíš tam oba ty moduly nějak rozumně umístit, vyřešit antény..... Bude to krasavec krásný.
no jo dneska má jednu anténu a plus jednu zasunutou, takhle by byly dvě pěkně zalomené a já jsem taky takový krasavec krásný překrásný a po vyhozeném VF dílu tam bude místa habakuk a dlužíš mi foto huhlíkové ciervy
Huhlíkovou Ciervu jsem tam teď dal
(Stydím se, že jsem na to zapoměl )
Ciervu už jsem ti okomentoval, večer objednal prostě neodolatelný modul FrSky za 16 doláčů a jeden RX, a v servisu již také domluveno, doufám že to bude fungovat,jak el. tak mechanické stránce. Ona je to fakt otrava furt přehazovat RX a taky koukám,že trpí i dost kabely od serv jak se to furt vytahuje.
corsair píše:Ciervu už jsem ti okomentoval, večer objednal prostě neodolatelný modul FrSky za 16 doláčů a jeden RX, a v servisu již také domluveno, doufám že to bude fungovat,jak el. tak mechanické stránce. Ona je to fakt otrava furt přehazovat RX a taky koukám,že trpí i dost kabely od serv jak se to furt vytahuje.
corsair píše:Ciervu už jsem ti okomentoval, večer objednal prostě neodolatelný modul FrSky za 16 doláčů a jeden RX, a v servisu již také domluveno, doufám že to bude fungovat,jak el. tak mechanické stránce. Ona je to fakt otrava furt přehazovat RX a taky koukám,že trpí i dost kabely od serv jak se to furt vytahuje.
Dáš sem pak fotky toho krasavce?
Jak bude hotový tak dám, bude to asi takovej brouček s ohnutými tykadly.