Konkurence Asanu aneb nové FrSky moduly na HC

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Odpovědět
Zpráva
Autor
sharkcom
Kontaktovat uživatele:

#61 Příspěvek od sharkcom »

bomb_bob píše:Ach jo.
Taky s tim musej zlutaci vylizt 2dny potom co sem si obednal assana tomu rikam pech :(

Pech nepech, assan je lety ověřenej. U tohoto se uvidí.
Sbach 2200mm, Piper L4H 2500mm, Hawker huriccane 1950mm, F3K SHARK.
Letiště Cheb, www.rc.hys.cz
ZS

#62 Příspěvek od ZS »

Tak už i futaba: http://www.himodel.com/radios/FrSky_2.4 ... _TFR8.html
Kdyby někdo ppřešel z Assana na FrSky a chtěl se zbavit vfmodulu za rozumnou cenu. Ten můj nějak přestal párovat.
corsair
Kontaktovat uživatele:

#63 Příspěvek od corsair »

Mám Duplex od jeho uvedení na trh, na telemetrii kašlu, ale hledám nový systém jelikož dávat šestnáct stovek za šestikanál přijímač mě štve, takže kdyby jste byly na mém místě,
FRsky,
Assan,
nebo furt Duplex-mám pouze dva Rx,které přehazuju.
corsair
Kontaktovat uživatele:

#64 Příspěvek od corsair »

A šlo by dát do MX 16 kde mám dnes 35Mhz a Duplex, i třeba Assanči frsky a vyhodit 35 Mhz,zná to nějaký superbastlič??????
Naposledy upravil(a) corsair dne čtv 09.09.2010 16:49, celkem upraveno 1 x.
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#65 Příspěvek od JirkaA »

corsair píše:A šlo by dát do MX 16 kde mám dnes 35Mhz a Duplex, i třeba Assanči frsky a vyhodit 35 Mhz,znáto nějaký superbastlič??????

jo, šlo by to.
OK2WY
corsair
Kontaktovat uživatele:

#66 Příspěvek od corsair »

Teoreticky nebo znáš prakticky ? díky Já že bych nastoupil na RC servis ,že to chci a že to jde-prostě abych byl před tím v obraze než mu začnu vysvětlovat co chci a jak
lada

#67 Příspěvek od lada »

Tohle by mělo jít do všeho, co umí PPM

http://www.hobbycity.com/hobbyking/stor ... IY_Module_
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#68 Příspěvek od JirkaA »

corsair píše:Teoreticky nebo znáš prakticky ? díky Já že bych nastoupil na RC servis ,že to chci a že to jde-prostě abych byl před tím v obraze než mu začnu vysvětlovat co chci a jak

Prakticky, předělával jsem to rádio kolegovi. VF modul je zvlášť tišťák, vede na něj zvlášť konektor s napájením plus PPM, zvlášť řízení syntézy (pokud je to verze se syntézou), dá se bez problémů vyhodit ven.
OK2WY
JMalik

#69 Příspěvek od JMalik »

corsair píše:Teoreticky nebo znáš prakticky ? díky Já že bych nastoupil na RC servis ,že to chci a že to jde-prostě abych byl před tím v obraze než mu začnu vysvětlovat co chci a jak

Není to problém elektricky.
Dost bych se ale divil, kdyby se do toho pustil nějaký servis, protože to bude mechanicky bastl všech bastlů :lol:
Musíš tam oba ty moduly nějak rozumně umístit, vyřešit antény.....
Bude to krasavec krásný. :lol:
corsair
Kontaktovat uživatele:

#70 Příspěvek od corsair »

JirkaA píše:

Prakticky, předělával jsem to rádio kolegovi. VF modul je zvlášť tišťák, vede na něj zvlášť konektor s napájením plus PPM, zvlášť řízení syntézy (pokud je to verze se syntézou), dá se bez problémů vyhodit ven.

ok, takže tam budu mít dvakrát 2,4 Duplex plus FRsky-je to tak ok?
p. Hnízdil mi nabídl Coronu,neboť jí prodává, ale ASI bych chtěl FRsky.
Universální modul za 16 doláčů je skoro Neodolatelný a mě štve ta cena Rx u Duplexu.
corsair
Kontaktovat uživatele:

#71 Příspěvek od corsair »

JMalik píše:

Dost bych se ale divil, kdyby se do toho pustil nějaký servis, protože to bude mechanicky bastl všech bastlů :lol:

no jo dneska má jednu anténu a plus jednu zasunutou, takhle by byly dvě pěkně zalomené a já jsem taky takový krasavec krásný překrásný :lol: :lol:
a po vyhozeném VF dílu tam bude místa habakuk a dlužíš mi foto huhlíkové ciervy :!:
JMalik

#72 Příspěvek od JMalik »

corsair píše:
JMalik píše:

no jo dneska má jednu anténu a plus jednu zasunutou, takhle by byly dvě pěkně zalomené a já jsem taky takový krasavec krásný překrásný :lol: :lol:
a po vyhozeném VF dílu tam bude místa habakuk a dlužíš mi foto huhlíkové ciervy :!:

Huhlíkovou Ciervu jsem tam teď dal
(Stydím se, že jsem na to zapoměl :oops:)
corsair
Kontaktovat uživatele:

#73 Příspěvek od corsair »

Ciervu už jsem ti okomentoval, večer objednal prostě neodolatelný modul FrSky za 16 doláčů a jeden RX, a v servisu již také domluveno, doufám že to bude fungovat,jak el. tak mechanické stránce. Ona je to fakt otrava furt přehazovat RX a taky koukám,že trpí i dost kabely od serv jak se to furt vytahuje.
JMalik

#74 Příspěvek od JMalik »

corsair píše:Ciervu už jsem ti okomentoval, večer objednal prostě neodolatelný modul FrSky za 16 doláčů a jeden RX, a v servisu již také domluveno, doufám že to bude fungovat,jak el. tak mechanické stránce. Ona je to fakt otrava furt přehazovat RX a taky koukám,že trpí i dost kabely od serv jak se to furt vytahuje.

Dáš sem pak fotky toho krasavce?
corsair
Kontaktovat uživatele:

#75 Příspěvek od corsair »

JMalik píše:
corsair píše:Ciervu už jsem ti okomentoval, večer objednal prostě neodolatelný modul FrSky za 16 doláčů a jeden RX, a v servisu již také domluveno, doufám že to bude fungovat,jak el. tak mechanické stránce. Ona je to fakt otrava furt přehazovat RX a taky koukám,že trpí i dost kabely od serv jak se to furt vytahuje.

Dáš sem pak fotky toho krasavce?
Jak bude hotový tak dám, bude to asi takovej brouček s ohnutými tykadly.
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“