Heli HK-450 z HC II.
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
Neříkám, že se to nedá pořídit, ale ještě to rozvaž. Než kupovat totální lowend, možná by se vyplatilo jít zatím do slušného simu. A svoje vydělané peníze neutrácet bezhlavě. Na simu se, než si vyděláš víc, naučíš určitě základy a to ti pak taky ušetří dost peněz. Navíc se ti sim bude hodit i do budoucna.
Pokud jsi ale pevně rozhodnut pro pořízení heliny za každou cenu, určitě ti tady poradí co koupit. Stejně se ale s komplet vybavením budeš motat okolo hranice 400 Euro. A to je jen pořízení. Pak to bude pokračovat.
Pokud jsi ale pevně rozhodnut pro pořízení heliny za každou cenu, určitě ti tady poradí co koupit. Stejně se ale s komplet vybavením budeš motat okolo hranice 400 Euro. A to je jen pořízení. Pak to bude pokračovat.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
- Bizon
- Bydliště: Jižní Morava(Veseli n. M.); Praha 10 (Chodov-Kunratice)
Jo, dá se to. Sestavil jsem si čistě hypoteticky HK-čko v přepočtu za 4400kč, a to je i s nabíječkou, baterkou a ultralevným rádiem (i s poštou). Na sestavení, nastavení a provoz takové sestavy už to chce trochu zkušenosti, ale jestli nepůjdeš do toho uplně nejlevnějšího rádia tak bys to mohl zvládnout.
- Bizon
- Bydliště: Jižní Morava(Veseli n. M.); Praha 10 (Chodov-Kunratice)
Já jsem to nesestavil fyzicky, zatím jen do košíku na HC=) Budu to ale objednávat pro kámoše, takže časem uvidíme. Rádio myslím tohle: http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... oduct=9041
Tohle rádio je ale fakt nouzovka, s tím může uspět jen člověk který helinám rozumí, pár jich postavil a má něco nalítáno...
Tohle rádio je ale fakt nouzovka, s tím může uspět jen člověk který helinám rozumí, pár jich postavil a má něco nalítáno...
mihalik píše:ja by som zobral tu Turnigy 9x. Len sa obavam ci to dokazem sam aj nastavit a zalietat. Nie je neaka stranka na nete alebo video kde to popisuju co a ako?
vypln si bydlisko aby si zistil či je v tvojom okoli nejaky vrtulnikar. odporučal by som najprv začať na simulatore lebo je na 99,99% pravdepodobné že prvýkrát to rozbiješ... a určite nerob nič sám ale nájdi si niekoho nech ti pomôže a tak..
Hacker Super Zoom XL, Cessna 480, HK-450, Dragonfly EPPčko, Phoenix RC, Hitec Optic 6 Sport + Assan
- Kenny McCormick
No neviem ci ide o toho isteho, volal sa Brunner? alebo tak nejak?mihalik píše: V mojom okoli mal jeden chlapik T-rexa 450 ale nevedel to nastavit lebo u nas su len piloti lietadiel (aj tych je len zopar) tak ho predal. Preto sa pytam ci sa to da aj samo. Dufam ze pojde.
Jeden z Bardejova sa mi ozval este min.rok ale nestretli sme sa, apotom som videl ako predava dva ks HK na modelbazare. A pisal mi, ze ich je v BJ s vrtasmi viac. Poslem ti jeho email do SZ.
Ja som vsetko postavil sam /to sa tak vravi ze sam, pomahali mi
vsetko som nasiel tu na fore alebo co nie tak mi pomohli radami...
Ked sa tak zamyslim, tak za rok, co v tom lietam, este som nevidel ziveho vrtulnikara aj s vrtulnikom a este k tomu aj lietat
Ale ked niekoho najdes, bude to 10x rychlejsie.
T8FG - Tarot345PRO BeastX, Protos430 BeastX
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/
Aj neaka video instruktaz sa najde: http://www.myrcguides.com/index.html ale aj tak je dobre aby ti s tym niekto pomohol, pretoze ti povie ake vole co ma mat, ako zhuha to ma chodit. Proste mne pomoc skusenejsieho koleku urychlila skladanie 100 nasobne.
PS: prvy let som absolvoval sam a zostala mi len hromada srotu, takze ako doporucuje mrpilot, nepustaj sa do toho radsej sam
PS: prvy let som absolvoval sam a zostala mi len hromada srotu, takze ako doporucuje mrpilot, nepustaj sa do toho radsej sam
Naposledy upravil(a) panther dne stř 01.09.2010 15:12, celkem upraveno 1 x.
Cheerson CX-20, úpravy - 3D gimbal, OSD, fpv
- Kenny McCormick
Kenny McCormick píše:tak ty mas za domom aj letisko? Stastny to clovek...
tiež si hovorím. čo by som dal za nejakú kľudnú plochu za domom by som lietal každý deň. takto treba niekam dochádzať a na to nie je čas niekedy
Hacker Super Zoom XL, Cessna 480, HK-450, Dragonfly EPPčko, Phoenix RC, Hitec Optic 6 Sport + Assan
- Kenny McCormick