Heli HK-450 z HC II.

Vrtulníky do velikosti 450
Zamčeno
Zpráva
Autor
pkotatko
Kontaktovat uživatele:

#991 Příspěvek od pkotatko »

Neříkám, že se to nedá pořídit, ale ještě to rozvaž. Než kupovat totální lowend, možná by se vyplatilo jít zatím do slušného simu. A svoje vydělané peníze neutrácet bezhlavě. Na simu se, než si vyděláš víc, naučíš určitě základy a to ti pak taky ušetří dost peněz. Navíc se ti sim bude hodit i do budoucna.
Pokud jsi ale pevně rozhodnut pro pořízení heliny za každou cenu, určitě ti tady poradí co koupit. Stejně se ale s komplet vybavením budeš motat okolo hranice 400 Euro. A to je jen pořízení. Pak to bude pokračovat.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
mihalik

#992 Příspěvek od mihalik »

Otazka na majitelov HK-ciek. Da sa hk postavit za 200€?
Bizon
Bydliště: Jižní Morava(Veseli n. M.); Praha 10 (Chodov-Kunratice)

#993 Příspěvek od Bizon »

Jo, dá se to. Sestavil jsem si čistě hypoteticky HK-čko v přepočtu za 4400kč, a to je i s nabíječkou, baterkou a ultralevným rádiem (i s poštou). Na sestavení, nastavení a provoz takové sestavy už to chce trochu zkušenosti, ale jestli nepůjdeš do toho uplně nejlevnějšího rádia tak bys to mohl zvládnout.
mihalik

#994 Příspěvek od mihalik »

A co ste tam mali za radio?
Bizon
Bydliště: Jižní Morava(Veseli n. M.); Praha 10 (Chodov-Kunratice)

#995 Příspěvek od Bizon »

Já jsem to nesestavil fyzicky, zatím jen do košíku na HC=) Budu to ale objednávat pro kámoše, takže časem uvidíme. Rádio myslím tohle: http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... oduct=9041

Tohle rádio je ale fakt nouzovka, s tím může uspět jen člověk který helinám rozumí, pár jich postavil a má něco nalítáno...
mihalik

#996 Příspěvek od mihalik »

ja by som zobral tu Turnigy 9x. Len sa obavam ci to dokazem sam aj nastavit a zalietat. Nie je neaka stranka na nete alebo video kde to popisuju co a ako?
mrpilot

#997 Příspěvek od mrpilot »

mihalik píše:ja by som zobral tu Turnigy 9x. Len sa obavam ci to dokazem sam aj nastavit a zalietat. Nie je neaka stranka na nete alebo video kde to popisuju co a ako?

vypln si bydlisko aby si zistil či je v tvojom okoli nejaky vrtulnikar. odporučal by som najprv začať na simulatore lebo je na 99,99% pravdepodobné že prvýkrát to rozbiješ... a určite nerob nič sám ale nájdi si niekoho nech ti pomôže a tak..
Hacker Super Zoom XL, Cessna 480, HK-450, Dragonfly EPPčko, Phoenix RC, Hitec Optic 6 Sport + Assan
mihalik

#998 Příspěvek od mihalik »

mam realflight 4. V mojom okoli mal jeden chlapik T-rexa 450 ale nevedel to nastavit lebo u nas su len piloti lietadiel (aj tych je len zopar) tak ho predal. Preto sa pytam ci sa to da aj samo. Dufam ze pojde.
Kenny McCormick

#999 Příspěvek od Kenny McCormick »

mihalik píše: V mojom okoli mal jeden chlapik T-rexa 450 ale nevedel to nastavit lebo u nas su len piloti lietadiel (aj tych je len zopar) tak ho predal. Preto sa pytam ci sa to da aj samo. Dufam ze pojde.
No neviem ci ide o toho isteho, volal sa Brunner? alebo tak nejak?
Jeden z Bardejova sa mi ozval este min.rok ale nestretli sme sa, apotom som videl ako predava dva ks HK na modelbazare. A pisal mi, ze ich je v BJ s vrtasmi viac. Poslem ti jeho email do SZ.

Ja som vsetko postavil sam /to sa tak vravi ze sam, pomahali mi :lol: /
vsetko som nasiel tu na fore alebo co nie tak mi pomohli radami...
Ked sa tak zamyslim, tak za rok, co v tom lietam, este som nevidel ziveho vrtulnikara aj s vrtulnikom a este k tomu aj lietat :lol:
Ale ked niekoho najdes, bude to 10x rychlejsie.
T8FG - Tarot345PRO BeastX, Protos430 BeastX
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/
panther
Kontaktovat uživatele:

#1000 Příspěvek od panther »

Aj neaka video instruktaz sa najde: http://www.myrcguides.com/index.html ale aj tak je dobre aby ti s tym niekto pomohol, pretoze ti povie ake vole co ma mat, ako zhuha to ma chodit. Proste mne pomoc skusenejsieho koleku urychlila skladanie 100 nasobne.
PS: prvy let som absolvoval sam a zostala mi len hromada srotu, takze ako doporucuje mrpilot, nepustaj sa do toho radsej sam :wink:
Naposledy upravil(a) panther dne stř 01.09.2010 15:12, celkem upraveno 1 x.
Cheerson CX-20, úpravy - 3D gimbal, OSD, fpv
mihalik

#1001 Příspěvek od mihalik »

Prave na internete pozeram videa o HK-cku a co nevidim. Jeden chlapik lieta na tom videu s HK 100 metrov od mojho domu. Neuveritelne. Takze aj u nas su vrtlnikari. Jaky som stastny. :D
Kenny McCormick

#1002 Příspěvek od Kenny McCormick »

tak ty mas za domom aj letisko? Stastny to clovek... :D
mrpilot

#1003 Příspěvek od mrpilot »

Kenny McCormick píše:tak ty mas za domom aj letisko? Stastny to clovek... :D

tiež si hovorím. čo by som dal za nejakú kľudnú plochu za domom by som lietal každý deň. takto treba niekam dochádzať a na to nie je čas niekedy :? 8)
Hacker Super Zoom XL, Cessna 480, HK-450, Dragonfly EPPčko, Phoenix RC, Hitec Optic 6 Sport + Assan
mihalik

#1004 Příspěvek od mihalik »

to nie je letisko. Skôr lúka.
Kenny McCormick

#1005 Příspěvek od Kenny McCormick »

pekna luka je fajn. Moje letisko je tiez luka asi 1,5km autom, trosku viac kopcovita s travou nad kolena a casto sa tam niekto mota jak maďar v kukurici. (nic proti madarom :lol: )
Zamčeno

Zpět na „Heli - do 450“