Root píše:bighugo píše:1polo1 píše:bighugo píše:Nevíte náhodou někdo, jak je to s kompatibilitou toho tříkanálového přijímače GT-2 s TG9X resp. HK-T6A, oboje samozřejmě ve verzi 2? Tak nějak selským rozumem usuzuji, že by to mohlo fungovat, ale nějakou věrohodnou informaci nemůžu vypátrat. Mám nějakou slabost na stavění samokřídel, ten přijímač by se mi ideálně hodil, ale nechce se mi to zkoušet jen tak na pazblint.
Dnes som skusil sparovat 3kanal prijimač GT-2, vysledok ide to.
Velký dík za zprávu! Ušetřilo mi to další přemýšlení a jdu do nich.
Pro toho co nechce cekat Na Turnigy 9x na Aukru tet sou za slusnou cenu
http://www.aukro.cz/show_user_auctions. ... 852679&p=1
Turnigy 9X 9Ch
- Earl
- Kontaktovat uživatele:
- LV
- Kontaktovat uživatele:
Matouš píše:Tak mám Turnigy od čtvrtka. Vypadá dobře, dovnitř jsem raději nekoukal. Jen se mi zdá že kniply kladou malý odpor, dá se zvýšit? Nějak divně reaguje tlačítko Menu, někdy zareaguje hned, někdy musím přidržet, někdy něco mezi, někdy až na x-tý pokus. Taky vám to dělá? Přijímač je fakt velkej. Teď jsem ho dal v pohodě do Easy Stara. Ale mám třeba EPP Belancu od Hackera a tam ho fakt nenarvu. Nebo pro Toro je 8 kanálů trochu luxus, hlavně prostorovej. Dá se koupit nějakej menší přijímač, stačilo by mi 5 kanálů? Díky
Bez komentára
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
www.elektromodely.sk
LV píše:Matouš píše:Tak mám Turnigy od čtvrtka. Vypadá dobře, dovnitř jsem raději nekoukal. Jen se mi zdá že kniply kladou malý odpor, dá se zvýšit? Nějak divně reaguje tlačítko Menu, někdy zareaguje hned, někdy musím přidržet, někdy něco mezi, někdy až na x-tý pokus. Taky vám to dělá? Přijímač je fakt velkej. Teď jsem ho dal v pohodě do Easy Stara. Ale mám třeba EPP Belancu od Hackera a tam ho fakt nenarvu. Nebo pro Toro je 8 kanálů trochu luxus, hlavně prostorovej. Dá se koupit nějakej menší přijímač, stačilo by mi 5 kanálů? Díky
Bez komentára
s komentarem - ano, nam to dela vsem, ma totizruzne funkce ktere vyzaduji bud dlouhy nebo kratky stisk tlacitka
- RiMr
- Kontaktovat uživatele:
LV píše:Matouš píše:Tak mám Turnigy od čtvrtka. Vypadá dobře, dovnitř jsem raději nekoukal. Jen se mi zdá že kniply kladou malý odpor, dá se zvýšit? Nějak divně reaguje tlačítko Menu, někdy zareaguje hned, někdy musím přidržet, někdy něco mezi, někdy až na x-tý pokus. Taky vám to dělá? Přijímač je fakt velkej. Teď jsem ho dal v pohodě do Easy Stara. Ale mám třeba EPP Belancu od Hackera a tam ho fakt nenarvu. Nebo pro Toro je 8 kanálů trochu luxus, hlavně prostorovej. Dá se koupit nějakej menší přijímač, stačilo by mi 5 kanálů? Díky
Bez komentára
Ano, je to bez komentára, ono se totiž to tlačítko někdy jednoduše mačká, jindy musí podržet, podle toho, jaká funkce se po něm vyžaduje.
Zcela běžná věc i u jiných rádií a jiných el. výrobků.
Pravda není to tak vychytané jako třeba roller u Dx6i, je to prostě jen několik poměrně tvrdých tlačítek. Apropo, dneska mi říkal jeden modelář, jak se mu nedávno rozsypal právě ten roller na Dx6i a jak ho lepil dohromady.
Budu se opakovat, ale tenhle šmejd je jediné rádio na kterém mi zatím nic neupadlo.
EDIT: Loner mě předběhl.
Prostě další "závada"...
Mě víc trápí že ani v poslední verzi FW není plně funkční mix SPEEDOFS a mix Butterfly taky mohli opravit...
A ještě jeden EDIT:
Tak ten Butterfly funguje, akorát jsem nepočítal (nedoufal) že bude propojený s kniplem plynu a tak se tam musí definovat bod kdy začne pohyb plynové páky (resp. airbrakes v režimu Glider) proporcionálně "spouštět" výchylky nastavené v tom mixu. Funguje to.
Matouš píše:Tak mám Turnigy od čtvrtka. Vypadá dobře, dovnitř jsem raději nekoukal. Jen se mi zdá že kniply kladou malý odpor, dá se zvýšit? Nějak divně reaguje tlačítko Menu, někdy zareaguje hned, někdy musím přidržet, někdy něco mezi, někdy až na x-tý pokus. Taky vám to dělá? Přijímač je fakt velkej. Teď jsem ho dal v pohodě do Easy Stara. Ale mám třeba EPP Belancu od Hackera a tam ho fakt nenarvu. Nebo pro Toro je 8 kanálů trochu luxus, hlavně prostorovej. Dá se koupit nějakej menší přijímač, stačilo by mi 5 kanálů? Díky
občas mi to menu take dela o kousek vejs mas ty prijimace 6a3
Root píše:Matouš píše:Tak mám Turnigy od čtvrtka. Vypadá dobře, dovnitř jsem raději nekoukal. Jen se mi zdá že kniply kladou malý odpor, dá se zvýšit? Nějak divně reaguje tlačítko Menu, někdy zareaguje hned, někdy musím přidržet, někdy něco mezi, někdy až na x-tý pokus. Taky vám to dělá? Přijímač je fakt velkej. Teď jsem ho dal v pohodě do Easy Stara. Ale mám třeba EPP Belancu od Hackera a tam ho fakt nenarvu. Nebo pro Toro je 8 kanálů trochu luxus, hlavně prostorovej. Dá se koupit nějakej menší přijímač, stačilo by mi 5 kanálů? Díky
občas mi to menu take dela o kousek vejs mas ty prijimace 6a3
vysilace pod znackou Hobbyking vesmes s vysilackou funguji, presne typy jsou tu v diskusi vypsane.
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... entCat=190
vol vzdy V2 - jakoze verze 2
- RiMr
- Kontaktovat uživatele:
Srovnání tří verzí T9x
Sešly se u mě doma tři Turnigy T9x vysílače (všechny nejsou moje...
). Jedno z první série z roku 2009 které stále bez problémů s Assanem používám (označení fotografie v1), druhé je z druhé série s opraveným FW, pozměněnou technologií výroby ale stále ještě s výměnným modulem (v2) a třetí, zatím poslední verze, se zabudovaným modulem (v3) - moje nové.
Na posledních obrázcích je i naznačeno čím se nastavuje odpor pák, jak se tu kdosi ptal.
http://picasaweb.google.com/RiMr71/Turn ... directlink
Na posledních obrázcích je i naznačeno čím se nastavuje odpor pák, jak se tu kdosi ptal.
Re: Srovnání tří verzí T9x
RiMr píše:Sešly se u mě doma tři Turnigy T9x vysílače (všechny nejsou moje...). Jedno z první série z roku 2009 které stále bez problémů s Assanem používám (označení fotografie v1), druhé je z druhé série s opraveným FW, pozměněnou technologií výroby ale stále ještě s výměnným modulem (v2) a třetí, zatím poslední verze, se zabudovaným modulem (v3) - moje nové.
kdyz mam antenu modulu pripojenou kabelem tak tim myslis V3?
Naposledy upravil(a) Loner dne úte 24.08.2010 14:52, celkem upraveno 1 x.
RiMr píše:Hug píše:já sem asi fakt nešikovnej, dle návodu jsem spároval turnigy tgy9x s přimáčem turnigy 9x8c verze 2, ale s přijímačem HK-8x verze 2 to mi nejde. je na to jiný postup nebo to nejde? Díky
A jaký je to prosím tě přijímač? Pošli link...
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... ceiver_8Ch
- RiMr
- Kontaktovat uživatele:
Hug píše:RiMr píše:Hug píše:já sem asi fakt nešikovnej, dle návodu jsem spároval turnigy tgy9x s přimáčem turnigy 9x8c verze 2, ale s přijímačem HK-8x verze 2 to mi nejde. je na to jiný postup nebo to nejde? Díky
A jaký je to prosím tě přijímač? Pošli link...
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... ceiver_8Ch
OK. A kde ses dozvěděl že je kompatibilní s novou T9x?