Turnigy 9X 9Ch

Vše o TURNIGY 9X. Programování, úpravy HW i SW této vysílačky
Zamčeno
Zpráva
Autor
Earl
Kontaktovat uživatele:

#646 Příspěvek od Earl »

Root píše:
bighugo píše:
1polo1 píše:
bighugo píše:Nevíte náhodou někdo, jak je to s kompatibilitou toho tříkanálového přijímače GT-2 s TG9X resp. HK-T6A, oboje samozřejmě ve verzi 2? Tak nějak selským rozumem usuzuji, že by to mohlo fungovat, ale nějakou věrohodnou informaci nemůžu vypátrat. Mám nějakou slabost na stavění samokřídel, ten přijímač by se mi ideálně hodil, ale nechce se mi to zkoušet jen tak na pazblint.

Dnes som skusil sparovat 3kanal prijimač GT-2, vysledok ide to.

Velký dík za zprávu! Ušetřilo mi to další přemýšlení a jdu do nich.

Pro toho co nechce cekat Na Turnigy 9x na Aukru tet sou za slusnou cenu

http://www.aukro.cz/show_user_auctions. ... 852679&p=1

:D No fakt výhodná cena, neboj on to někdo koupí, ale většina si raději počká. Jinak K vysílačce dostanete dárek zdarma - popruh Turnigy !!! Ten popruh je pěkně drahej co? Vzal jsem to od oka a podle mě vyjde na nějakých 800 no nekup to :lol:
LV
Kontaktovat uživatele:

#647 Příspěvek od LV »

Matouš píše:Tak mám Turnigy od čtvrtka. Vypadá dobře, dovnitř jsem raději nekoukal. Jen se mi zdá že kniply kladou malý odpor, dá se zvýšit? Nějak divně reaguje tlačítko Menu, někdy zareaguje hned, někdy musím přidržet, někdy něco mezi, někdy až na x-tý pokus. Taky vám to dělá? Přijímač je fakt velkej. Teď jsem ho dal v pohodě do Easy Stara. Ale mám třeba EPP Belancu od Hackera a tam ho fakt nenarvu. Nebo pro Toro je 8 kanálů trochu luxus, hlavně prostorovej :D . Dá se koupit nějakej menší přijímač, stačilo by mi 5 kanálů? Díky

Bez komentára :lol:
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
king

#648 Příspěvek od king »

Matouš píše:....Přijímač je fakt velkej...

Není, velkej, jen je ve velký krabici... 8)
Loner

#649 Příspěvek od Loner »

LV píše:
Matouš píše:Tak mám Turnigy od čtvrtka. Vypadá dobře, dovnitř jsem raději nekoukal. Jen se mi zdá že kniply kladou malý odpor, dá se zvýšit? Nějak divně reaguje tlačítko Menu, někdy zareaguje hned, někdy musím přidržet, někdy něco mezi, někdy až na x-tý pokus. Taky vám to dělá? Přijímač je fakt velkej. Teď jsem ho dal v pohodě do Easy Stara. Ale mám třeba EPP Belancu od Hackera a tam ho fakt nenarvu. Nebo pro Toro je 8 kanálů trochu luxus, hlavně prostorovej :D . Dá se koupit nějakej menší přijímač, stačilo by mi 5 kanálů? Díky

s komentarem - ano, nam to dela vsem, ma totizruzne funkce ktere vyzaduji bud dlouhy nebo kratky stisk tlacitka :)
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#650 Příspěvek od RiMr »

LV píše:

Ano, je to bez komentára, ono se totiž to tlačítko někdy jednoduše mačká, jindy musí podržet, podle toho, jaká funkce se po něm vyžaduje.
Zcela běžná věc i u jiných rádií a jiných el. výrobků.
Pravda není to tak vychytané jako třeba roller u Dx6i, je to prostě jen několik poměrně tvrdých tlačítek. Apropo, dneska mi říkal jeden modelář, jak se mu nedávno rozsypal právě ten roller na Dx6i a jak ho lepil dohromady.
Budu se opakovat, ale tenhle šmejd je jediné rádio na kterém mi zatím nic neupadlo.

EDIT: Loner mě předběhl.
Prostě další "závada"...
Mě víc trápí že ani v poslední verzi FW není plně funkční mix SPEEDOFS a mix Butterfly taky mohli opravit...

A ještě jeden EDIT:
Tak ten Butterfly funguje, akorát jsem nepočítal (nedoufal) že bude propojený s kniplem plynu a tak se tam musí definovat bod kdy začne pohyb plynové páky (resp. airbrakes v režimu Glider) proporcionálně "spouštět" výchylky nastavené v tom mixu. Funguje to.
Root
Kontaktovat uživatele:

#651 Příspěvek od Root »

občas mi to menu take dela o kousek vejs mas ty prijimace 6a3
Loner

#652 Příspěvek od Loner »

Root píše:

občas mi to menu take dela o kousek vejs mas ty prijimace 6a3

vysilace pod znackou Hobbyking vesmes s vysilackou funguji, presne typy jsou tu v diskusi vypsane.

http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... entCat=190

vol vzdy V2 - jakoze verze 2 :) ono je to sice jasne ale radsi to napisu :)
RiMr
Kontaktovat uživatele:

Srovnání tří verzí T9x

#653 Příspěvek od RiMr »

Sešly se u mě doma tři Turnigy T9x vysílače (všechny nejsou moje... :) ). Jedno z první série z roku 2009 které stále bez problémů s Assanem používám (označení fotografie v1), druhé je z druhé série s opraveným FW, pozměněnou technologií výroby ale stále ještě s výměnným modulem (v2) a třetí, zatím poslední verze, se zabudovaným modulem (v3) - moje nové.
Na posledních obrázcích je i naznačeno čím se nastavuje odpor pák, jak se tu kdosi ptal.
http://picasaweb.google.com/RiMr71/Turn ... directlink
Loner

Re: Srovnání tří verzí T9x

#654 Příspěvek od Loner »

RiMr píše:Sešly se u mě doma tři Turnigy T9x vysílače (všechny nejsou moje... :) ). Jedno z první série z roku 2009 které stále bez problémů s Assanem používám (označení fotografie v1), druhé je z druhé série s opraveným FW, pozměněnou technologií výroby ale stále ještě s výměnným modulem (v2) a třetí, zatím poslední verze, se zabudovaným modulem (v3) - moje nové.
Na posledních obrázcích je i naznačeno čím se nastavuje odpor pák, jak se tu kdosi ptal.
http://picasaweb.google.com/RiMr71/Turn ... directlink

kdyz mam antenu modulu pripojenou kabelem tak tim myslis V3? :) jinak diky za navod, trochu si ten odpor zvysim, default jde fakt asi moc lehce (i kdyz uz sem si docela zvykl, mozna jen nezvyk z minule vysilacky).
Naposledy upravil(a) Loner dne úte 24.08.2010 14:52, celkem upraveno 1 x.
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#655 Příspěvek od RiMr »

v3 tady označuju verzi se zabudovaným modulem Turnigy/FS a anténou vedenou vnitřkem vysílače.
Luboš (LUB)

#656 Příspěvek od Luboš (LUB) »

Hezka rozborka :wink:
Hug

#657 Příspěvek od Hug »

já sem asi fakt nešikovnej, dle návodu jsem spároval turnigy tgy9x s přimáčem turnigy 9x8c verze 2, ale s přijímačem HK-8x verze 2 to mi nejde. je na to jiný postup nebo to nejde? Díky
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#658 Příspěvek od RiMr »

Hug píše:já sem asi fakt nešikovnej, dle návodu jsem spároval turnigy tgy9x s přimáčem turnigy 9x8c verze 2, ale s přijímačem HK-8x verze 2 to mi nejde. je na to jiný postup nebo to nejde? Díky

A jaký je to prosím tě přijímač? Pošli link...
Hug

#659 Příspěvek od Hug »

RiMr píše:
Hug píše:já sem asi fakt nešikovnej, dle návodu jsem spároval turnigy tgy9x s přimáčem turnigy 9x8c verze 2, ale s přijímačem HK-8x verze 2 to mi nejde. je na to jiný postup nebo to nejde? Díky

http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... ceiver_8Ch
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#660 Příspěvek od RiMr »

Hug píše:
RiMr píše:

http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... ceiver_8Ch

OK. A kde ses dozvěděl že je kompatibilní s novou T9x?
Zamčeno

Zpět na „Turnigy T9x“