Turnigy 9X 9Ch

Vše o TURNIGY 9X. Programování, úpravy HW i SW této vysílačky
Zamčeno
Zpráva
Autor
Hug

#586 Příspěvek od Hug »

ok díky, podle toho že vyprodaná Mode 1 mám předpokládat že více lidí používá mode 1 a menší množství mode 2? Asi by si to musel člověk osahat aby přišel na to co mu víc sedne? Na fotkách to totiž vypadá uplně stejně. Každopádně díky za tohle vlákno, spousta užitečných informací. :D
Luboš (LUB)

#587 Příspěvek od Luboš (LUB) »

Zalezi jestli tu oblibenost myslis celosvetove, nebo v ČR. To ze je vyprodana mode 1 o nicem nesvedci :wink: Cekal jsem az naskladni a docela dlouho tam u obou variant bylo minus dvacet kousku. Vcera naskladnili mode 2 sto kusu a mode 1 nic. Spis to tedy svedci o tom, ze radej vyrobili nejdriv dvojku kvuli vetsimu zajmu z Emeriky :wink: ... tam se totiz vic uprednostnuje 2 :wink: Jinak v ČR je vice pouzivana varianta mode 1.
LV
Kontaktovat uživatele:

#588 Příspěvek od LV »

Luboš (LUB) píše:Zalezi jestli tu oblibenost myslis celosvetove, nebo v ČR. To ze je vyprodana mode 1 o nicem nesvedci :wink: Cekal jsem az naskladni a docela dlouho tam u obou variant bylo minus dvacet kousku. Vcera naskladnili mode 2 sto kusu a mode 1 nic. Spis to tedy svedci o tom, ze radej vyrobili nejdriv dvojku kvuli vetsimu zajmu z Emeriky :wink: ... tam se totiz vic uprednostnuje 2 :wink: Jinak v ČR je vice pouzivana varianta mode 1.

Možno tak 55:45% Mod1 vs Mod2. Mod1 v ČR a SR leitajú prevažne starší a dhšie páčkujúci modelári. U mladých už ale prevažuje Mod 2 a 4
V amerike, ázii, austrálii prakticky len Mod2
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#589 Příspěvek od RiMr »

Létal jsem roky Mode1 a před pár lety jsem se přeonačil na Mode4, protože na tu akrobačku stejně nikdy ruky mít nebudu a je mi pohodlnější mít při lítání oddělené křidýlka od výškovky i když se mi tím komplikuje honění směru směrovkou při přistání (protože to mám na stejné páčce s výškovkou). Ale už s tím počítám a nějak jsem s tím naučil mlátit o zem i bez směrovky... :)
V každém případě ti DŮRAZNĚ doporučuju a určitě nebudu sám, si svůj Mode vybrat důkladně ať to po čase nemusíš měnit, protože jak se ti to zapíše do golozně, tak to z tama budeš vyhánět velice těžce. Já než jsem šel do vzduchu s novým módem, tak jsem musel nalítat hodiny a hodiny na simu a vypadalo to, že to prostě nepůjde. A byly to fatálky... A i teď a to už roky lítám ten nový mód, mi tam občas mozek vrazí druhou ruku. Pochopitelně v nějakých krizovkách kdy to člověk nejmíň potřebuje... Skutečně vyber a dodrž. Nebuď jelito jak já... :D
Luboš (LUB)

#590 Příspěvek od Luboš (LUB) »

No ja se priznam, ze jsem teprve testoval na simulatoru a at jsem zkousel co jsem zkousel, tak jsem nakonec dospel k nazoru, ze ctyrka mi sedla nejlepe a pro me osobne to prijde nejprirozenejsi. Asi to mam zakodovany jeste kdyz jsem kdysi hraval predpotopni simulator na Atari 800XE s joystickem :D

A abych nebyl uplne offtopic, tak mrknete jak se zaprášilo po 100 kusech Turnigy v modu 2. Ted uz jsou zase hluboko v minusu :wink:
Naposledy upravil(a) Luboš (LUB) dne stř 18.08.2010 19:57, celkem upraveno 1 x.
LV
Kontaktovat uživatele:

#591 Příspěvek od LV »

Luboš (LUB) píše:A abych nebyl uplne offtopic, tak mrknete jak se zaprášilo po 100 kusech Turnigy v modu 2. Ted uz jsou zase hluboko v minusu :wink:

Ľudia sú nepoučiteľný :lol:
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#592 Příspěvek od RiMr »

Luboš (LUB) píše:No ja se priznam, ze jsem teprve testoval na simulatoru a at jsem zkousel co jsem zkousel, tak jsem nakonec dospel k nazoru, ze ctyrka mi sedla nejlepe a pro me osobne to prijde nejprirozenejsi. Asi to mam zakodovany jeste kdyz jsem kdysi hraval letecke hry na Atary 800XE s joystickem :D

A abych nebyl uplne offtopic, tak mrknete jak se zaprášilo po 100 kusech Turnigy v modu 2. Ted uz jsou zase hluboko v minusu :wink:

Nále čtyřku nemáš jak na joysticku... Při lítání s joyem máš na kniplu výškovku a křidélka (jak v letadle), kdežto při čtyřce máš výškovku a křidélka od sebe, zvlášť. Tak bacha ať pak nejsi překvapený... :wink:
Luboš (LUB)

#593 Příspěvek od Luboš (LUB) »

Co jsem mel jedinou hru na pilotaz na Atari800xe, tak byla vyskovka a smerovka na joysticku a kridelka tam nesli ovladat vubec, nebo nejak sloziteji pres klavesnici, ale lital jsem tehda bez nich a plyn byl pres sipky na klavesnici, takze prekvapenej urco nebudu. Na simulatoru to bylo OK, takze se s tim nejak poperu, ale dekuju za upozorneni.
Hug

Ještě jeden blbý dotaz

#594 Příspěvek od Hug »

Jelikož s joyem lítam celkem obstojně, holt batlefield2 je batlefield2, nenapadlo nějakýho výrobce vyrábět vysílačku ve tvaru joyisticku? přeci jen autíčkáři jezdí s volatíkem, tak ten koncept páček je trochu zastaralý. :D
RiMr
Kontaktovat uživatele:

Re: Ještě jeden blbý dotaz

#595 Příspěvek od RiMr »

Hug píše:Jelikož s joyem lítam celkem obstojně, holt batlefield2 je batlefield2, nenapadlo nějakýho výrobce vyrábět vysílačku ve tvaru joyisticku? přeci jen autíčkáři jezdí s volatíkem, tak ten koncept páček je trochu zastaralý. :D

Ale to oni už dneska s kniply dovedou všelijaké věci... :D
http://www.youtube.com/watch?v=dUFvFkPQ73g
Hug

tak ono je takový hybrid

#596 Příspěvek od Hug »

Loner

#597 Příspěvek od Loner »

Luboš (LUB) píše:Zalezi jestli tu oblibenost myslis celosvetove, nebo v ČR. To ze je vyprodana mode 1 o nicem nesvedci :wink: Cekal jsem az naskladni a docela dlouho tam u obou variant bylo minus dvacet kousku. Vcera naskladnili mode 2 sto kusu a mode 1 nic. Spis to tedy svedci o tom, ze radej vyrobili nejdriv dvojku kvuli vetsimu zajmu z Emeriky :wink: ... tam se totiz vic uprednostnuje 2 :wink: Jinak v ČR je vice pouzivana varianta mode 1.

Naskladnili i MODE1, ale na webu se to samozrejme vubec neobjevilo dostali ho jen ti co meli predobjednano a zaplaceno! tj. cekat az bude nekdy na sklade je pitomost, protoze vsechno co prijde hned jde pro ty co maji predobjednavku :)

tim chci rict ze jsem stastnym majitelem teto v pomeru cena/vykon ojedinele vysilacky a zejtra ji jdu zalitat :)
Loner

#598 Příspěvek od Loner »

PeeKay píše:Človek nemá šancu kúpiť pokiaľ nenastaví sledovanie stavu položky e-mailom. Po upozornení treba konať rýchlo. Do pár hodín je celá dávka preč. Ja takto číham na moje ďaľšie 2 kusy prijímačov...

proc sledovat. objednate, zaplatite a pak sjte prvni na rade, viz. vyse, na webu se veci objevi az kdyz je uspokojena poptavka tech co maji objednano a zaplaceno. takze teoreticky klidne nikdy, i kdyz si to vsichni kupuji a maji to :)
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#599 Příspěvek od RiMr »

Loner píše:...zejtra ji jdu zalitat :)

Hlavně to pořádně na zemi odzkoušej, taky dosah, ať nejsi nepříjemně překvapen :wink:
arda1
Kontaktovat uživatele:

Re: Ještě jeden blbý dotaz

#600 Příspěvek od arda1 »

Hug píše:Jelikož s joyem lítam celkem obstojně, holt batlefield2 je batlefield2, nenapadlo nějakýho výrobce vyrábět vysílačku ve tvaru joyisticku? přeci jen autíčkáři jezdí s volatíkem, tak ten koncept páček je trochu zastaralý. :D
Napadlo- a myslím že ji dělala i bývalá Modela-neujalo se to. :wink:
ICQ 638556901
Zamčeno

Zpět na „Turnigy T9x“