Turnigy 9X 9Ch
-
Luboš (LUB)
Zalezi jestli tu oblibenost myslis celosvetove, nebo v ČR. To ze je vyprodana mode 1 o nicem nesvedci
Cekal jsem az naskladni a docela dlouho tam u obou variant bylo minus dvacet kousku. Vcera naskladnili mode 2 sto kusu a mode 1 nic. Spis to tedy svedci o tom, ze radej vyrobili nejdriv dvojku kvuli vetsimu zajmu z Emeriky
... tam se totiz vic uprednostnuje 2
Jinak v ČR je vice pouzivana varianta mode 1.
- LV
- Kontaktovat uživatele:
Luboš (LUB) píše:Zalezi jestli tu oblibenost myslis celosvetove, nebo v ČR. To ze je vyprodana mode 1 o nicem nesvedciCekal jsem az naskladni a docela dlouho tam u obou variant bylo minus dvacet kousku. Vcera naskladnili mode 2 sto kusu a mode 1 nic. Spis to tedy svedci o tom, ze radej vyrobili nejdriv dvojku kvuli vetsimu zajmu z Emeriky
Možno tak 55:45% Mod1 vs Mod2. Mod1 v ČR a SR leitajú prevažne starší a dhšie páčkujúci modelári. U mladých už ale prevažuje Mod 2 a 4
V amerike, ázii, austrálii prakticky len Mod2
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
www.elektromodely.sk
- RiMr
- Kontaktovat uživatele:
Létal jsem roky Mode1 a před pár lety jsem se přeonačil na Mode4, protože na tu akrobačku stejně nikdy ruky mít nebudu a je mi pohodlnější mít při lítání oddělené křidýlka od výškovky i když se mi tím komplikuje honění směru směrovkou při přistání (protože to mám na stejné páčce s výškovkou). Ale už s tím počítám a nějak jsem s tím naučil mlátit o zem i bez směrovky...
V každém případě ti DŮRAZNĚ doporučuju a určitě nebudu sám, si svůj Mode vybrat důkladně ať to po čase nemusíš měnit, protože jak se ti to zapíše do golozně, tak to z tama budeš vyhánět velice těžce. Já než jsem šel do vzduchu s novým módem, tak jsem musel nalítat hodiny a hodiny na simu a vypadalo to, že to prostě nepůjde. A byly to fatálky... A i teď a to už roky lítám ten nový mód, mi tam občas mozek vrazí druhou ruku. Pochopitelně v nějakých krizovkách kdy to člověk nejmíň potřebuje... Skutečně vyber a dodrž. Nebuď jelito jak já...
V každém případě ti DŮRAZNĚ doporučuju a určitě nebudu sám, si svůj Mode vybrat důkladně ať to po čase nemusíš měnit, protože jak se ti to zapíše do golozně, tak to z tama budeš vyhánět velice těžce. Já než jsem šel do vzduchu s novým módem, tak jsem musel nalítat hodiny a hodiny na simu a vypadalo to, že to prostě nepůjde. A byly to fatálky... A i teď a to už roky lítám ten nový mód, mi tam občas mozek vrazí druhou ruku. Pochopitelně v nějakých krizovkách kdy to člověk nejmíň potřebuje... Skutečně vyber a dodrž. Nebuď jelito jak já...
-
Luboš (LUB)
No ja se priznam, ze jsem teprve testoval na simulatoru a at jsem zkousel co jsem zkousel, tak jsem nakonec dospel k nazoru, ze ctyrka mi sedla nejlepe a pro me osobne to prijde nejprirozenejsi. Asi to mam zakodovany jeste kdyz jsem kdysi hraval predpotopni simulator na Atari 800XE s joystickem
A abych nebyl uplne offtopic, tak mrknete jak se zaprášilo po 100 kusech Turnigy v modu 2. Ted uz jsou zase hluboko v minusu
A abych nebyl uplne offtopic, tak mrknete jak se zaprášilo po 100 kusech Turnigy v modu 2. Ted uz jsou zase hluboko v minusu
Naposledy upravil(a) Luboš (LUB) dne stř 18.08.2010 19:57, celkem upraveno 1 x.
- RiMr
- Kontaktovat uživatele:
Luboš (LUB) píše:No ja se priznam, ze jsem teprve testoval na simulatoru a at jsem zkousel co jsem zkousel, tak jsem nakonec dospel k nazoru, ze ctyrka mi sedla nejlepe a pro me osobne to prijde nejprirozenejsi. Asi to mam zakodovany jeste kdyz jsem kdysi hraval letecke hry na Atary 800XE s joystickem![]()
Nále čtyřku nemáš jak na joysticku... Při lítání s joyem máš na kniplu výškovku a křidélka (jak v letadle), kdežto při čtyřce máš výškovku a křidélka od sebe, zvlášť. Tak bacha ať pak nejsi překvapený...
-
Luboš (LUB)
Co jsem mel jedinou hru na pilotaz na Atari800xe, tak byla vyskovka a smerovka na joysticku a kridelka tam nesli ovladat vubec, nebo nejak sloziteji pres klavesnici, ale lital jsem tehda bez nich a plyn byl pres sipky na klavesnici, takze prekvapenej urco nebudu. Na simulatoru to bylo OK, takze se s tim nejak poperu, ale dekuju za upozorneni.
Ještě jeden blbý dotaz
Jelikož s joyem lítam celkem obstojně, holt batlefield2 je batlefield2, nenapadlo nějakýho výrobce vyrábět vysílačku ve tvaru joyisticku? přeci jen autíčkáři jezdí s volatíkem, tak ten koncept páček je trochu zastaralý. 
- RiMr
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ještě jeden blbý dotaz
Hug píše:Jelikož s joyem lítam celkem obstojně, holt batlefield2 je batlefield2, nenapadlo nějakýho výrobce vyrábět vysílačku ve tvaru joyisticku? přeci jen autíčkáři jezdí s volatíkem, tak ten koncept páček je trochu zastaralý.
Ale to oni už dneska s kniply dovedou všelijaké věci...
http://www.youtube.com/watch?v=dUFvFkPQ73g
tak ono je takový hybrid
http://www.youtube.com/watch?v=7922kUXh ... re=related
http://www.endurance-rc.com/pctx.html
ale chce to sebou tahat okna
http://www.endurance-rc.com/pctx.html
Luboš (LUB) píše:Zalezi jestli tu oblibenost myslis celosvetove, nebo v ČR. To ze je vyprodana mode 1 o nicem nesvedciCekal jsem az naskladni a docela dlouho tam u obou variant bylo minus dvacet kousku. Vcera naskladnili mode 2 sto kusu a mode 1 nic. Spis to tedy svedci o tom, ze radej vyrobili nejdriv dvojku kvuli vetsimu zajmu z Emeriky
Naskladnili i MODE1, ale na webu se to samozrejme vubec neobjevilo dostali ho jen ti co meli predobjednano a zaplaceno! tj. cekat az bude nekdy na sklade je pitomost, protoze vsechno co prijde hned jde pro ty co maji predobjednavku
tim chci rict ze jsem stastnym majitelem teto v pomeru cena/vykon ojedinele vysilacky a zejtra ji jdu zalitat
PeeKay píše:Človek nemá šancu kúpiť pokiaľ nenastaví sledovanie stavu položky e-mailom. Po upozornení treba konať rýchlo. Do pár hodín je celá dávka preč. Ja takto číham na moje ďaľšie 2 kusy prijímačov...
proc sledovat. objednate, zaplatite a pak sjte prvni na rade, viz. vyse, na webu se veci objevi az kdyz je uspokojena poptavka tech co maji objednano a zaplaceno. takze teoreticky klidne nikdy, i kdyz si to vsichni kupuji a maji to
Re: Ještě jeden blbý dotaz
Napadlo- a myslím že ji dělala i bývalá Modela-neujalo se to.Hug píše:Jelikož s joyem lítam celkem obstojně, holt batlefield2 je batlefield2, nenapadlo nějakýho výrobce vyrábět vysílačku ve tvaru joyisticku? přeci jen autíčkáři jezdí s volatíkem, tak ten koncept páček je trochu zastaralý.
ICQ 638556901