kable medzi motorom a regulatorom

Pracovní postupy, technologie, finty, grify, nástroje, poznatky jak co nejlépe něco vyrobit, opravit a tak podobně.
Zpráva
Autor
razzo

kable medzi motorom a regulatorom

#1 Příspěvek od razzo »

Cafte, vyrobil som si novu motorovu prepazku ktoru menim za povodnu polamanu. problem je v tom ze v prepazke je podlhovasta diera cez ktoru idu kable od motora k regulatoru.. kedze stara prepazka je na kusy demontaz nebol problem, ale ked to davam dokopy tak som zistil ze cez dieru mi reg neprejde a kable vyzeraju byt na motor napajkovane a na reg tiez... neviem co mam teraz spravit a moc sa mi to odpajkovavat a potom dokopy zase nechce.. poradte mi prosim ak viete ... jedna sa o ASW28 od pelikana :D
ASW28 RTF od pelikana
arda1
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od arda1 »

Buď větší otvor aby tam prolezl regl nebo odpájet a napájet u motoru- nevidím v tom sebemenší problém .
ICQ 638556901
pajax007
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od pajax007 »

Anebo přestřihnout vejpůl a naletovat GOLD konektory. Pajax 007
JMalik

#4 Příspěvek od JMalik »

pajax007 píše:Anebo přestřihnout vejpůl a naletovat GOLD konektory. Pajax 007

To je už jedno z těch horších řešení. Pokud by tam byly MP JET, tak se to dá u téhle aplikace považovat za dobré. Pokud tam dá GOLDy, tak za čas jeho příští dotaz bude, proč to nejede.
Katapult
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Katapult »

To Jmalik.Používám GOLDy z HC a nemám problém.
JMalik

#6 Příspěvek od JMalik »

Katapult píše:To Jmalik.Používám GOLDy z HC a nemám problém.

Můžeš říkat: "ZATÍM nemám problém" :lol:
Protože když je dokoupíš za dva roky, tak skoro jistě budou v lehce jiném rozměru. To se mi stalo, vybíral jsem z cca 100ks potřebných deset.
To, že "zlacená" vrstvička oleze je detail. Horší jsou ty popraskané pružící plíšky na samečkách. Časem to má takový přechodový odpor, že to musíš vyměnit.
Takže já jsem to jednoho dne všechno ustříhal a zahodil.
Katapult
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Katapult »

To.JMalík-Si nejaký přesný,létám z 2x4cl 5000mAh 100A HV, konektory mám tak ožehlé až hrůza a zatým to jede.
Akorát sa ně dnes zdálo při zalétávání novej cessny 1KW-výkon,že je to nejaké slabší než z jara.Ale ináč sa to chovalo naprosto v poho.
Naposledy upravil(a) Katapult dne stř 11.08.2010 8:42, celkem upraveno 1 x.
razzo

#8 Příspěvek od razzo »

pani, dakujem za vase rady... som rad ze toto forum funguje tak ako ma, kedze nikto uceny z neba nespadol... tak a teraz sup sup skladat, nech si stihnem tent tyzden aspon chvilku polietat :D
ASW28 RTF od pelikana
arda1
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od arda1 »

No a jak jsi to teda nakonec udělal?
ICQ 638556901
cassiopeus
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od cassiopeus »

pajax007 píše:Anebo přestřihnout vejpůl a naletovat GOLD konektory. Pajax 007

Tom jsem měl a éro mi po půl roce spadlo kvůli špatnému kontaktu.

Rozletovat, prostrčit a sletovat nebo rozstřihnout, provléct a sletovat.
cassiopeus
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od cassiopeus »

JMalik píše:
Katapult píše:To Jmalik.Používám GOLDy z HC a nemám problém.

Můžeš říkat: "ZATÍM nemám problém" :lol:
Protože když je dokoupíš za dva roky, tak skoro jistě budou v lehce jiném rozměru. To se mi stalo, vybíral jsem z cca 100ks potřebných deset.
To, že "zlacená" vrstvička oleze je detail. Horší jsou ty popraskané pružící plíšky na samečkách. Časem to má takový přechodový odpor, že to musíš vyměnit.
Takže já jsem to jednoho dne všechno ustříhal a zahodil.

Přesně. Poté, co mi to sestřelilo letadlo, všechny silové konektory, mimo připojení baterky, šly z letadla.
pajax007
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od pajax007 »

Abych se přiznal dost dobře nechápu jak může rozpojený Gold na motoru sestřelit letadlo. Pajax 007
mhabr

#13 Příspěvek od mhabr »

pajax007 píše:Abych se přiznal dost dobře nechápu jak může rozpojený Gold na motoru sestřelit letadlo. Pajax 007

Zastavi se motor, ztrata rychlosti a nasledujici pad ... pokud zrovna provadi akrobaticky prvek, tak je pad nevyhnutelny.
pajax007
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od pajax007 »

Tak tomu rozumím , vždy se to vys...re když se to nejmíň hodí. Murphyho zákony fungují na 100% :? Pajax 007
JMalik

#15 Příspěvek od JMalik »

mhabr píše:
pajax007 píše:Abych se přiznal dost dobře nechápu jak může rozpojený Gold na motoru sestřelit letadlo. Pajax 007

Zastavi se motor, ztrata rychlosti a nasledujici pad ... pokud zrovna provadi akrobaticky prvek, tak je pad nevyhnutelny.

to pajax007,
má to do ASW28 od pelikana. Když se tam zastaví motor, tak to snad někam přiklouže i zpátky. V tom bych neviděl problém. Problém je, že to může snadno oddělat regl, ze kterého má napájení RX a serv z BECu.
Jestli je to Supersmolín, tak to i krásně za letu hoří (poléval jsem to nedávno na letišti nešťastníkovi zbytkem piva a kdyby kamarád nepřiběhl z hasičákem z auta, tak jsme toho museli asi kousek rozšlapat. :wink:)
Odpovědět

Zpět na „Dílna“