kable medzi motorom a regulatorom
kable medzi motorom a regulatorom
Cafte, vyrobil som si novu motorovu prepazku ktoru menim za povodnu polamanu. problem je v tom ze v prepazke je podlhovasta diera cez ktoru idu kable od motora k regulatoru.. kedze stara prepazka je na kusy demontaz nebol problem, ale ked to davam dokopy tak som zistil ze cez dieru mi reg neprejde a kable vyzeraju byt na motor napajkovane a na reg tiez... neviem co mam teraz spravit a moc sa mi to odpajkovavat a potom dokopy zase nechce.. poradte mi prosim ak viete ... jedna sa o ASW28 od pelikana 
ASW28 RTF od pelikana
Katapult píše:To Jmalik.Používám GOLDy z HC a nemám problém.
Můžeš říkat: "ZATÍM nemám problém"
Protože když je dokoupíš za dva roky, tak skoro jistě budou v lehce jiném rozměru. To se mi stalo, vybíral jsem z cca 100ks potřebných deset.
To, že "zlacená" vrstvička oleze je detail. Horší jsou ty popraskané pružící plíšky na samečkách. Časem to má takový přechodový odpor, že to musíš vyměnit.
Takže já jsem to jednoho dne všechno ustříhal a zahodil.
- Katapult
- Kontaktovat uživatele:
To.JMalík-Si nejaký přesný,létám z 2x4cl 5000mAh 100A HV, konektory mám tak ožehlé až hrůza a zatým to jede.
Akorát sa ně dnes zdálo při zalétávání novej cessny 1KW-výkon,že je to nejaké slabší než z jara.Ale ináč sa to chovalo naprosto v poho.
Akorát sa ně dnes zdálo při zalétávání novej cessny 1KW-výkon,že je to nejaké slabší než z jara.Ale ináč sa to chovalo naprosto v poho.
Naposledy upravil(a) Katapult dne stř 11.08.2010 8:42, celkem upraveno 1 x.
- cassiopeus
- Kontaktovat uživatele:
- cassiopeus
- Kontaktovat uživatele:
JMalik píše:Katapult píše:To Jmalik.Používám GOLDy z HC a nemám problém.
Můžeš říkat: "ZATÍM nemám problém"![]()
Protože když je dokoupíš za dva roky, tak skoro jistě budou v lehce jiném rozměru. To se mi stalo, vybíral jsem z cca 100ks potřebných deset.
To, že "zlacená" vrstvička oleze je detail. Horší jsou ty popraskané pružící plíšky na samečkách. Časem to má takový přechodový odpor, že to musíš vyměnit.
Takže já jsem to jednoho dne všechno ustříhal a zahodil.
Přesně. Poté, co mi to sestřelilo letadlo, všechny silové konektory, mimo připojení baterky, šly z letadla.
mhabr píše:pajax007 píše:Abych se přiznal dost dobře nechápu jak může rozpojený Gold na motoru sestřelit letadlo. Pajax 007
Zastavi se motor, ztrata rychlosti a nasledujici pad ... pokud zrovna provadi akrobaticky prvek, tak je pad nevyhnutelny.
to pajax007,
má to do ASW28 od pelikana. Když se tam zastaví motor, tak to snad někam přiklouže i zpátky. V tom bych neviděl problém. Problém je, že to může snadno oddělat regl, ze kterého má napájení RX a serv z BECu.
Jestli je to Supersmolín, tak to i krásně za letu hoří (poléval jsem to nedávno na letišti nešťastníkovi zbytkem piva a kdyby kamarád nepřiběhl z hasičákem z auta, tak jsme toho museli asi kousek rozšlapat.