Nemůžu odšroubovat šroubek
OPR píše:boZZda píše:Zkoušel jste někdo WERA 1.5mm a 2.0mm? Kvalita? Ať si je nekupuji a potom zase nehledám něco dalšího. Už by to chtělo šroubováky, které mě nebudou sr*t!
Z vlastní zkušenostě Hudy je super náčiní a v životě by mě nenapadlo to vyměnit za něco z tržnice .... ale když jsou šroubky bláto ...... i Hudy zmůže prd
to powder:
http://www.houska-modelar.cz/shop/catal ... s_id=10349
Neznám nářadí od HUDY ,ale máš uplnou pravdu že to není je o nástroji , ale i o šroubu
Pokud použiji nevhodný klíč tak je celkem normální že se poškodí oba (klíč i šroub ) a pak je to v p....i
Je velmi duležité používat jak kvalitní nářadí i tak material (šroby .......),jinak se to časem pomstí
MaxKin píše:psena píše:Jinak prijmene me prekvapil Narex z Bauhausu, jediny minus ze jsou to kulicky, ale zase nekde se to muze hodit.
NAREX lze považovat za kvalitu
Z hlediska helináře není narex kvalita. V hlavě šroubu má vůli, nemá ostré hrany, vymačkává se a ničí hlavy šroubů.
HUDY je vyráběný speciálně pro modeláře a kdo nevyzkoušel, nepochopí...
zdzd píše:MaxKin píše:psena píše:Jinak prijmene me prekvapil Narex z Bauhausu, jediny minus ze jsou to kulicky, ale zase nekde se to muze hodit.
NAREX lze považovat za kvalitu
Z hlediska helináře není narex kvalita. V hlavě šroubu má vůli, nemá ostré hrany, vymačkává se a ničí hlavy šroubů.
HUDY je vyráběný speciálně pro modeláře a kdo nevyzkoušel, nepochopí...
Třeba máme jiné zkušenosti ,ale u Narex koupím stejný (třeba BIT )dnes i zítra kalení atd....... od Hudy jsem dostal 2krát uplně něco jiného tedy kvalitativně ,jednou jako z konzervové oceli.
Ale třeba jsem měl smůlu
Tak jsem objednal HUDY 1.5mm.
WERU mám 2.0mm a vypadá ještě hodně dobře, takže asi měnit nebudu. Jen nevím, kde sehnat kvalitní imbus 1/16".
WERA dělá 1/16", ale našel jsem to v jediném obchodě, kde po mě chtěji objednávku min za 250,- ale ten šroubovák stojí 117,-. Já ale od nich nic nechci. Nevíte někdo o kvalitním imbusu 1/16"?
Díky
WERU mám 2.0mm a vypadá ještě hodně dobře, takže asi měnit nebudu. Jen nevím, kde sehnat kvalitní imbus 1/16".
WERA dělá 1/16", ale našel jsem to v jediném obchodě, kde po mě chtěji objednávku min za 250,- ale ten šroubovák stojí 117,-. Já ale od nich nic nechci. Nevíte někdo o kvalitním imbusu 1/16"?
Díky
bavarianDemon 3X a 3SX
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik
- Vladimir7
- Kontaktovat uživatele:
boZZda píše:Tak jsem objednal HUDY 1.5mm.
Díky
Třeba tady, kvalita je rovnocená HUDY
http://www.telink.eu/cz-detail-101709-nahradni-hrot-imbus-063-1-16-x-120mm.html
Re: Nemůžu odšroubovat šroubek
boZZda píše:Mám problém. Asi jsem dal moc Locitite a teď nemůžu odšroubovat šroubek s 6 hranem 1.5mm. Už jsem odsrovnal dva malé imbusy.
Prosím o radu co s tím. Pokud to budu odvrtávat, tak zničím domek vrtulky za 2.000,-
Díky za rady
Vem horkovzdusnou pistoli/fen a nahrej to tak na 80/90 stupnu pak to povolis
<b>TORO 900, Blade 400 3D,Blade mSR, TREX 450 Pro,HK500GT - slepa cesta, TREX500 ESP, TREX 600 ESP,TREX 600 NSP</b>