Turnigy 30FPS Ultra-Mini DigiCam

Nabíječky, zdroje, přístroje
Odpovědět
Zpráva
Autor
jakas
Kontaktovat uživatele:

Turnigy 30FPS Ultra-Mini DigiCam

#1 Příspěvek od jakas »

Dnes mi přišla tato kamerka z HC
http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=10973

Když se ji chtěl odzkoušet tak se zjistil ze nejspis neco spatne po zapnuti sviti modra a cervená didoda soucasně a a nereaguje na tlacitko rec ani power (nejde vypnout)vypnout lze pouze tlacitkem reset . máte někdo zkusenosti nedoupostim se nejake chyby?Nebo ji mám poslat na reklamaci.?
DaggyMAC

#2 Příspěvek od DaggyMAC »

Červeno bliká, ak je karta zle zasunutá, alebo jej formát nie je čitateľný pre kamerku. Naformátuj ju na FAT a vráť ju naspäť.
Fletout
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Fletout »

Tohle se mi jeste nestalo, ale ja mam jiny problem. Kdyz jsem ji dal do spalovaka tak po pristani normalne bezela, vypnul jsem ji a od ty doby nejde zapnout. Asi se tam neco uklepalo.
L-410, Čmelák, Turbočmelák, a další.
něco na http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=724&amode=
jakas
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od jakas »

Problém vuřešen. Už sem byl rozhodnut poslat kamerku zpatky do HC pak si kamarad vsiml že objektiv je posunuty a neni přesne v otvoru krytu. Kamerku sem rozdělal a zjistil že objektiv vypadl z patice na dps. Snimac sem zasadil do patice kamerku zadělal a tada uz vse funguje jak ma.
Kubasimon

Re: Turnigy 30FPS Ultra-Mini DigiCam

#5 Příspěvek od Kubasimon »

Ahoj,
před třemi dny jsem obdržel tuto kameru a hned první den jsem začal pozorovat tyto potíže:

-Indikuje nabíjení 3 hodiny a modrá dioda nezhasne (znamenalo by to, že se nenabije- kartu v ní mám!)
--připnul jsem ji na křídlo a dokázala nahrát záznam na 1min:30 sec
--- při pokojové teplotě nebyl problém nahrávat déle než 10 minut (dnes se neuráčí ani zapnout)

Nechce se mi ji hned posílat zpátky. Nemáte nějakou radu co s ní? Každá rada dobrá.
Díky kuba
Odpovědět

Zpět na „Pozemní elektronika“