Dnes mi přišla tato kamerka z HC
http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=10973
Když se ji chtěl odzkoušet tak se zjistil ze nejspis neco spatne po zapnuti sviti modra a cervená didoda soucasně a a nereaguje na tlacitko rec ani power (nejde vypnout)vypnout lze pouze tlacitkem reset . máte někdo zkusenosti nedoupostim se nejake chyby?Nebo ji mám poslat na reklamaci.?
Turnigy 30FPS Ultra-Mini DigiCam
Re: Turnigy 30FPS Ultra-Mini DigiCam
Ahoj,
před třemi dny jsem obdržel tuto kameru a hned první den jsem začal pozorovat tyto potíže:
-Indikuje nabíjení 3 hodiny a modrá dioda nezhasne (znamenalo by to, že se nenabije- kartu v ní mám!)
--připnul jsem ji na křídlo a dokázala nahrát záznam na 1min:30 sec
--- při pokojové teplotě nebyl problém nahrávat déle než 10 minut (dnes se neuráčí ani zapnout)
Nechce se mi ji hned posílat zpátky. Nemáte nějakou radu co s ní? Každá rada dobrá.
Díky kuba
před třemi dny jsem obdržel tuto kameru a hned první den jsem začal pozorovat tyto potíže:
-Indikuje nabíjení 3 hodiny a modrá dioda nezhasne (znamenalo by to, že se nenabije- kartu v ní mám!)
--připnul jsem ji na křídlo a dokázala nahrát záznam na 1min:30 sec
--- při pokojové teplotě nebyl problém nahrávat déle než 10 minut (dnes se neuráčí ani zapnout)
Nechce se mi ji hned posílat zpátky. Nemáte nějakou radu co s ní? Každá rada dobrá.
Díky kuba