mgrunt píše:Serva tam mam krapet vetsi, protoze jsem do toho nechtel poustet dalsi penize, takze jsem pouzil ty co jsem mel doma nevyuzite. Nicmene na hloubku a sirku se do otvoru vesly, akorat vysku otvoru jsem musel zvetsit o 5mm takze by to snad nemelo vadit.
Velikost určitě nevadí. Šlo mi o to, jestli to nejsou nějaké čínské zázraky. Ale to je opravdu až na poslední místě.
mgrunt píše:Zkroucena predni kridla bych take odhadoval, ale nevim jak maji vypadat originaly, muze mi sem nekdo poslat foto, abych to mohl porovnat?
Položit polovinu křídla na rovnou desku a měla by se dotýkat celou plochou. Např. pokud náběžné hrana a odtoková leží u kořene křídla na desce a na konci křídla je jedna strana zvednutá, tak je to zkroucené.
mgrunt píše:Jak zjistim zda je pricne vyvazeni v poradku? Je na to nejaka pomucka? Jasne polozit to na podlahu a sledovat co to bude delat... ale tim to preci presne nezjistim.
Pokud máš slušnou váhu, tak převážit poloviny křídla. Pokud ne tak položit podélně na obyčejnou tužku na rovné desce. Nemělo by to VÝRAZNĚ padat na jednu stranu. Bohužel neznám EasyStara, jak je to řešený. Třeba jde spojit křídla mimo trup a pak je to výrazně jednodušší.
Radovan