připojení JETIBOXU

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Zpráva
Autor
JMalik

#61 Příspěvek od JMalik »

JENDA01 píše:
arda1 píše:Ještě jsi nenapsal rozměry a popřípadě hmotnost tý přepravky.

A seš nějakej můj kápo nebo co :lol: Ale pro tebe to udělám :wink:

26x 21x10cm. ještě nějaké přání :D Žolíky už jsi si vybral :D

Jenda

Jo, to celkem souhlasí, i podle fotek bych to tak tipoval.
Jenom máš špatně soustavu. Nějak Ti to tam vytetovalo centimetry místo palců :wink:
JENDA01

#62 Příspěvek od JENDA01 »

Koukej vyfotit tu svoji -kysnu- na váze a pak se budeme o tom bavit :lol:
A nešvindlovat :!: :D

Jenda
Smaniak

#63 Příspěvek od Smaniak »

JMalik píše:
Smaniak píše:
JENDA01 píše:(Já zase nevím kam strká Malík tu obludnou placku :lol: kterou má pod vysílačkou.)

Teď jsem nějak mimo - nevím kdo je Malík a o jaké placce je řeč :?:

Malík jsem já a tou obludnou plackou myslí pravděpodobně Jenda01 můj pult na TX.
(Jinak prognózy o tom, kdy bude k dispozici TX od Jeti sem dával Jenda01 loni touhle dobou - mám to hledat ? Nebo si vzpomene sám? Tenkrát jsem to komentoval nějak tak, že je pravděpodobnější, že dřív vyhodíš kopyta, než Jeti vylezou se svým TX, protože to není tak jednoduché)

Tak se nám diskuze nějak rozjela :lol: a jsem rád, že v takhle humorném duchu.
1. Můj dřívější nedostatek v identifikaci Malika byl způsobem tím, že se mi původně nezobrazil jeho první příspěvek pod mými fotkami - teď už jsem v obraze.
2. Co se Jeti systému a jejich firmy týče, jsem optimistou, takže poslouchejte dobře, co vám teď pravím - na Vánoce 2010 a možná už na Modell Hoby na podzim vysílačka od Jeti BUDE!. Byl bych rád, aby tahle moje smělá myšlenka byla vámi zaregistrována a vztahuje se k ní i mé autorství - tudíž v případě jejího potvrzení v budoucnu neb jsem veřejně vychvalován do nebes (a v případně neúspěšného proroctví naopak zatracován), já jim prostě věřím...
3. Až se dostanu k foťáku (večer nebo spíše zítra večer), tak sem hodím fotky mého zavazadla na vysílačku, zn. samodomo výroba :lol:
Smaniak

#64 Příspěvek od Smaniak »

Slíbené dávám k dispozici, i když ne ke chlubení, ale jen jako pro mě možné řešení - samotnému se mi sice nelíbí kombinace třech materiálů (tenká lakovaná překližka na obal, kovové panty a umělohmotné ucho), ale bral jsem, co dům dal. Postup byl jednoduchý - vzal jsem původní polystyrenový obal pořízený při koupi (ten neváží skoro nic) a obestavěl ho překližkovou "slupkou". Vnitřní přihrádky mi slouží k uložení baterek, popruhu a různých přístrojků na letiště. Velikost mě až tak netrápila, protože jedu autem až na místo. Jak říkám: sice značně amatérské řešení, ale PRO MĚ zcela vyhovující, levné a praktické...
Obrázek
Obrázek
JENDA01

#65 Příspěvek od JENDA01 »

Ahoj,
jsi šikovnej a nemáš se za co stydět. A taky dobrá vychytávka s tím původním obalem :D . Máš za ušima :lol:

Jenda
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“