JMalik píše:Smaniak píše:JENDA01 píše:(Já zase nevím kam strká Malík tu obludnou placku

kterou má pod vysílačkou.)
Teď jsem nějak mimo - nevím kdo je Malík a o jaké placce je řeč

Malík jsem já a tou obludnou plackou myslí pravděpodobně Jenda01 můj pult na TX.
(Jinak prognózy o tom, kdy bude k dispozici TX od Jeti sem dával Jenda01 loni touhle dobou - mám to hledat ? Nebo si vzpomene sám? Tenkrát jsem to komentoval nějak tak, že je pravděpodobnější, že dřív vyhodíš kopyta, než Jeti vylezou se svým TX, protože to není tak jednoduché)
Tak se nám diskuze nějak rozjela

a jsem rád, že v takhle humorném duchu.
1. Můj dřívější nedostatek v identifikaci Malika byl způsobem tím, že se mi původně nezobrazil jeho první příspěvek pod mými fotkami - teď už jsem v obraze.
2. Co se Jeti systému a jejich firmy týče, jsem optimistou, takže poslouchejte dobře, co vám teď pravím - na Vánoce 2010 a možná už na Modell Hoby na podzim
vysílačka od Jeti BUDE!. Byl bych rád, aby tahle moje smělá myšlenka byla vámi zaregistrována a vztahuje se k ní i mé autorství - tudíž v případě jejího potvrzení v budoucnu neb jsem veřejně vychvalován do nebes (a v případně neúspěšného proroctví naopak zatracován), já jim prostě věřím...
3. Až se dostanu k foťáku (večer nebo spíše zítra večer), tak sem hodím fotky mého zavazadla na vysílačku, zn. samodomo výroba