Ubuda alebo pribuda modelarov?

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Zpráva
Autor
arda1
Kontaktovat uživatele:

#61 Příspěvek od arda1 »

Doporučuji vůbec to nepočítat! Je to "blbina k blbině" -tu něco tam něco a jsi na tolika tisících že z toho máš depku. :wink: :lol: :lol: :lol:
vandurat7
Kontaktovat uživatele:

#62 Příspěvek od vandurat7 »

no šak když se mě potom naši ptali kolik v tom je,ze zdvořilosti jsem mlčel :lol: Protože za takový keše bych si koupil starou felinu a řidičák k tomu :oops:
Clear sky,glider fly..
arda1
Kontaktovat uživatele:

#63 Příspěvek od arda1 »

Můj problém je taky že rád nakupuji a velice těžko se zbavuji "starých" věcí. Říkám si co kdyby se to někdy šiklo........... :lol: :lol: :lol:
vandurat7
Kontaktovat uživatele:

#64 Příspěvek od vandurat7 »

arda1 píše:Můj problém je taky že rád nakupuji a velice těžko se zbavuji "starých" věcí. Říkám si co kdyby se to někdy šiklo........... :lol: :lol: :lol:

To je takový typ lidí,já to mám po tatkovy,a ten po dědovy :lol:
Clear sky,glider fly..
mihal

#65 Příspěvek od mihal »

klasickych modelarov ubuda takych co si kupuju hotove veci a nehaji niekde zlozit naopak pribuda- je to cenovo dostupnejsie a vela ludi bud bud na to nema vlohy alebo si len mysli ze nema vlohy lebo ho nema kto viest a ucit, alebo na to nemaju priestory , nie kazdy moze doma pilovat a robit prach bordel a smrad :)
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“