zdzd píše:......BTW: Kdy nám popíšeš jak se ti létalo s tím msr ve srovnání třeba s Trexem nebo nečím podobným? Skoro stejné ne?

vím, že to není otázka na mě, ale budu reagovat a popíšu co jsem osobně zažil:
Vloni na podzim jsem si udělal radost a k Protosu jsem si koupil Blade MCX, částečně kvuli malému synkovi, částečně kvůli návštěvám a taky kvůli tomu, abych si to vyzkoušel a trochu si doma zablbnul.
Přinesl jsem si ho v neděli večer (převzal jsem si jej na letišti) no a po večerech od Po do Pa jsem kazdý vecer vylítal několik baterek, prostě jsem si zkoušel co to všechno umí, jak to dělá zatáčky, jak to couvá atd. Napípal jsem ho na DX6i, upravil jsem plyn a serva co nejjedovatěji a týden jsem si hrál.
V sobotu ráno jsem vyběhl s Protosem na pole a vylétl .....a málem s ním šlehl....musel jsem jednu baterku nejdříve zaviset a zase si zvyknout. Já jsem si prostě přes ten týden zprasil z toho Blada ruce = jeho řízení je opravdu jinak.
Závěr:
1/ Blade mi leží ve skříni, vytahnu ho v případě zábavy s dětma, nebo s návštěvou, jeho limity jsem vyčerpal = samotného mě nebaví.
2/ Kdybych si koupil nejdříve toho Blade, asi bych už lepší vrtulník nepořizoval, v domění, že mě to až tak nabaví a bavit nebude - přitom opak je pravdou.
3/ řízení obou mašinek se srovnávat nedá, není to jen o té mechanice, ale taky o pocitech, které se s jednoduchým vrtulníčkem zažít nedají.
Vím, že píšu o MCX a tady se zmiňoval MSR, ten jsem si jen zkusil, ale principiálně je to stejné, jen je MSR o něco živější.