No rozhohodne se budu ucit couvanou osmicku driv nez tic-toc, prijde mi logicke udelat vsechny tyto elementarni kousky, tedy bezna osma, couvana osma, couvana osma na zadech a bezna osma na zadech pred pustenim se do dalsich prvku.
Tohle beru jako sice zaklad akrobacie, ale to neznamena ze je to lehky, nopak pro me je to zatim absolutne nesplnitelny a kazdej kdo tohle lita ma muj obdiv. Mam pocit, ze jakmile jednou zvladnu tohle, dalsi uz pujde trosku snadneji protoze v podstate bych mel zvladnout heli ve vsech moznych uhlech a pozicich.
Naopak tic toc uz bych asi zvladl ted,kdybych se na ne soustredil, samozrejme jsou ruzny kvality tic tocu a urcite je na nich co pilovat k dokonalosti, ale prozatim nebudu onanovat na relativne jednodusim ale efektnejsim tic tocu, kdyz nedavam ani couvacky...
Hosi me tu akorat zblbli do lopingu

... taky spis efektni zalezitost nez tezka.
Jo dobrej pripad vcera... trenuju na miste kde za mnou se nachazi cesta po ktere obcas nekdo projde, za dva mesice jsem tam nezazil nejaky velky zajem kolemjdoucich, kazdej se rad za chodu podiva, ale to bylo vse... kdyz jsem tocil to video lopingu tak sel kolem starsi parecek, jakmile jsem udelal lop tak i na 30 metru jsem slysel...Tyyyy voleee, videlas to???