Fenix
Geeenie: Dik :)
Ikar: Tak ta jedina na webu skutecne byt musi :] Alespon je videt ze mas odolne ero. ( jeste ze tyden prselo :] )
Dokonano jest.
Pokud to zitra pri zaletu a do vikendu nerosmelcuju o plochu ci libovolnym jinym zpusobem, prijedu tahat rozumy z profiku do Holesova :)
Teziste vyslo perfektne, jeste prijde zalepit kolik proti pootoceni ocasu, zkratit srouby na kridlo a mozna stranove trosku vyvazit, hmotnost je s Nexcell 360mAh, bez Altiho (7,9g).

Ikar: Tak ta jedina na webu skutecne byt musi :] Alespon je videt ze mas odolne ero. ( jeste ze tyden prselo :] )
Dokonano jest.
Pokud to zitra pri zaletu a do vikendu nerosmelcuju o plochu ci libovolnym jinym zpusobem, prijedu tahat rozumy z profiku do Holesova :)
Teziste vyslo perfektne, jeste prijde zalepit kolik proti pootoceni ocasu, zkratit srouby na kridlo a mozna stranove trosku vyvazit, hmotnost je s Nexcell 360mAh, bez Altiho (7,9g).

Se divím Acide, že Tě ještě Helbo nenakopal do ři..ti že mu mršíš koncept stránky těma svejma obrázkama.
Jinak pěkný, já se s původníma Ikarovýma balsovýma ocaskama dostal na 280g + 5g do špice. Zajímalo by mě jestli ty z těch bublinek jsou lehčí než ty balsové. A to jsem šetřil na ocase jak to šlo....
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
ST píše:Se divím Acide, že Tě ještě Helbo nenakopal do ři..ti že mu mršíš koncept stránky těma svejma obrázkama.Jinak pěkný, já se s původníma Ikarovýma balsovýma ocaskama dostal na 280g + 5g do špice. Zajímalo by mě jestli ty z těch bublinek jsou lehčí než ty balsové. A to jsem šetřil na ocase jak to šlo....
tak nevím, mě to nic nedělá se stránkama, vidím to normálně
blesk píše:ST píše:Se divím Acide, že Tě ještě Helbo nenakopal do ři..ti že mu mršíš koncept stránky těma svejma obrázkama.Jinak pěkný, já se s původníma Ikarovýma balsovýma ocaskama dostal na 280g + 5g do špice. Zajímalo by mě jestli ty z těch bublinek jsou lehčí než ty balsové. A to jsem šetřil na ocase jak to šlo....
Podívej se o stránku zpátky. Ty obrázky to roztáhnou....
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
ST píše:blesk píše:ST píše:Se divím Acide, že Tě ještě Helbo nenakopal do ři..ti že mu mršíš koncept stránky těma svejma obrázkama.Jinak pěkný, já se s původníma Ikarovýma balsovýma ocaskama dostal na 280g + 5g do špice. Zajímalo by mě jestli ty z těch bublinek jsou lehčí než ty balsové. A to jsem šetřil na ocase jak to šlo....
Podívej se o stránku zpátky. Ty obrázky to roztáhnou....
tak nevím, v tomto tématu je vše OK
Pořád se straší z váhou F3káček, ale myslím, že se to přeceňuje. Přesvědčilo mne o tom setkání na slovensku, kde všechny bez problému porážel Polynom se svým 325gramovým Osirisem. Bylo mi vysvětleno, že nízká váha má význam pouze v bezvětří. Můj Fenix má 320g, páč jsem ho na podruhé poskládal, aby toho hodně vydržel, hlavně ocasní plochy a to se mi už několikrát sakra vyplatilo. Baterky na těžiště mi vyšly 4 Enelop 800 (51g), což je 8 hodin letu. Prostě vezmu rádio a éro a jdu si zalítat a nemusím nikde řešit nabíjení. Na poprvé měl můj Fenix pack 360mAh, VOP a SOP velmi lehké a velmi křehké a váhu 289g a přesto, jsem s tím jak ho mám teď mnohem více spokojený.
Naposledy upravil(a) geeenie dne úte 20.04.2010 22:58, celkem upraveno 2 x.
Dovazit to muzu kdykoliv, naopak to jde ztuha.
Jinak zalet probehl bez vetsich dramat, jen napoprve brzdy bez mixu vyskovky byly trochu divoke, ale hned prvni pokus s 10% mixu se jevi jako perfektni, ero se nahrbi a leti krokem, uvidim az to cele posoudi nekdo zkusenejsi. Ted uz to chce natrenovat odhod, podle me to strhavam.
Jinak zalet probehl bez vetsich dramat, jen napoprve brzdy bez mixu vyskovky byly trochu divoke, ale hned prvni pokus s 10% mixu se jevi jako perfektni, ero se nahrbi a leti krokem, uvidim az to cele posoudi nekdo zkusenejsi. Ted uz to chce natrenovat odhod, podle me to strhavam.
Genagen píše:Nemate nekdo nejake foto ze stavby? Nejak se nemuzu odhodlat do toho riznoutNic moc se mi nepodarilo najit.
Co by jsi potřeboval vědět? Odměříš tak, aby servo bylo pod uhlíkem, vezmeš servo, obkreslíš, skalpelem, nebo ostrým nožem obrys vyřízneš a vydrolíš jádro na potah. Pak vrtneš cestu pro kabely, ze kterých si vytáhneš piny, aby ti prošly. Vsadíš a po obvodu zalepíš silikonem, nebo něčím podobným co nepoškodí jádro a půjde odřezat v případě problému. Nedoporučuji lepit pod servem, protože při případném vyjmutí poškodíš potah.