Novinka Walkera CB180D, RTF, 2.4GHz
- H.P.Baxxter
petsild napsal:
Já jsem ho taky dneska vybalil,na pohled je to fakt nádhera,ale bude třeba to ještě seřídit,taky by mě zajímalo,jestli je to správně nastavení na tom displey?A to zadní vrtulka se mi skoro roztočí až to je ve vzduchu,ale ještě před tím se mi začne točit dokola na zemi
Nechci to hnedka rozflákat,prosím o radu
Děkuji!
Kód: Vybrat vše
Ahoj,
dnes konečně testnul novou CB180D, jenže první start nebyl jednoduchý.
Tovární nastavení se neslučovalo s letem. Musel nastavit jiný revers než default Mod2 to přesně takhle: elev=rev, aile= nor, thro=nor, rudd=rev,aux=off a buzz=off, je to správně?
Dále táhlo od klonění jsem zkrátil, jinak nešlo vyrovnat vzlet ani hlavní pákou utíkal hodně vlevo. Já jsem ho taky dneska vybalil,na pohled je to fakt nádhera,ale bude třeba to ještě seřídit,taky by mě zajímalo,jestli je to správně nastavení na tom displey?A to zadní vrtulka se mi skoro roztočí až to je ve vzduchu,ale ještě před tím se mi začne točit dokola na zemi
Nechci to hnedka rozflákat,prosím o radu
Děkuji!
Henjo píše:jj už to frčí ,počkám na počasí,doma to do vzduchu raději dávat nebudu
zaujímavé je, že ono sa to vytrimovanie pri vybíjajúcej batérii mení takže časom začne zatáčať tak či tak je je nutné to jemne kompenzovať páčkou. Aspoň som tak vypozoroval ja.
HK450GT flybarless, MicrobeastX 2.0, TG9x 2.4GHz, AXN FloaterJet
- H.P.Baxxter
H.P.Baxxter píše:Lidičky může sem dát někdo nějáký videjko kde to frčí plnej plyn dopředu?Pořát uvažuji o koupi,ale zdá se mi to docela pomalý na těch videjkach na youtube....
otázka je, čo je to "rýchle", na môj vkus to dokáže letieť hodne rýchlo ale som začiatočník a vo vise sa udržím sotva minútu. Tento vrtulník nie je myslený pre skúsených borcov, tí majú 6-kanalové akrobatické.
- H.P.Baxxter
PeeKay píše:H.P.Baxxter píše:Lidičky může sem dát někdo nějáký videjko kde to frčí plnej plyn dopředu?Pořát uvažuji o koupi,ale zdá se mi to docela pomalý na těch videjkach na youtube....
otázka je, čo je to "rýchle", na môj vkus to dokáže letieť hodne rýchlo ale som začiatočník a vo vise sa udržím sotva minútu. Tento vrtulník nie je myslený pre skúsených borcov, tí majú 6-kanalové akrobatické.
A můžeš sem dát nějáký videjko s letem dopředu na plnej plyn?Taky jsem začátečník,zatim mám jen 3kanal a uvažuji o tomto...Jsi sním spokojenej?
H.P.Baxxter píše:PeeKay píše:H.P.Baxxter píše:Lidičky může sem dát někdo nějáký videjko kde to frčí plnej plyn dopředu?Pořát uvažuji o koupi,ale zdá se mi to docela pomalý na těch videjkach na youtube....
A můžeš sem dát nějáký videjko s letem dopředu na plnej plyn?Taky jsem začátečník,zatim mám jen 3kanal a uvažuji o tomto...Jsi sním spokojenej?
plnou parou vpred sa tak rýchlo lietať bohužiaľ nechystám, mám skôr opačný problém - aby to stálo na mieste
A áno, zatiaľ som nadmieru spokojný ale vieš - nič iné som neskúsil takže ma ber s rezervou. Nezanedbateľné je to, že náhradné diely su celkom dostupné či doma alebo v zahraničí (nákup vyskúšaný tu i tam).
Ceeper píše:PeeKay: A tenhle vrtulnik je tvuj prvni?
Ja uvazuju o koupi, jenze jsem zacatecnik (nikdy jsem nelital)
áno, prvý, teda ten micro copter 2ch nepočítam, to je také neriadené "vznášadlo"
chce to pevné nervy, nejaký ten priestor na trénovanie, pár stoviek korún na prípadné opravy a hlavne nevzdávať sa ak si stroj robí čo chce (u začiatočníka takmer vždy).
Tento vrtulníček je taky můj první a začínám s ním! Už jsem s tím liskl do cédéček ale přežil
Chce to jen skoušet a skoušet,ještě jsem ho nevytrimoval,takže sebou pořád hází
Ale těším se až ho zkrotím!
Kdyby tady byl někdo okolo Opavy tak písněte!
Letu zdarec!
Kdyby tady byl někdo okolo Opavy tak písněte!
Letu zdarec!
Naposledy upravil(a) Henjo dne čtv 08.04.2010 17:27, celkem upraveno 1 x.
Tak mi dneska přišly listy hlavního rotoru.Dlouho sem nemohl létat a dneska je I super počasí.Vyrazil sem na louku před barák a super si zalítal I přes slabší vítr,který je u tu skoro pořád.(vsude kolem pole a otevřený prostor).Lítal sem jednou I na sněhu,ale to jsem se s tím napoprvé trochu pral.Mixér chtěl vždycky jinam než já,tak sme si dokazovali,kdo je tu pán.Dneska už to bylo jasné.Ještě tomu přidám na výchylkách,byl trochu línej.Měl sem to stažené,protože v místnosti mě to stálo moc listů. Myslím,že když počasí dovolí,bude se příští týden lítat na max. výchylku a pak přehazovačka táhel.
Hodě radosti z lítání všem!
Hodě radosti z lítání všem!