Kovboj píše:corsair píše:Co myslíte , v obchodních podmínkách má napsáno, že potvrzovacím mejlem je mezi námi uzavřená obchodní smlouva. Mám čekat, nebo mám nárok na to aby mi to prodal za uvedenou cenu tedy 1959-na to by asi nejlépe odpověděl KOVBOJ.
Pokud to nemají přímo v podmínkách tak by ta objednávka měla být platná. Ale samozřejmě pokud ti řekne NE, tak se s nima můžeš tak maximálně soudit... Právník ale nejsem. Měla by to být prostě otázka "cti" prodejce, že takovou objednávku splní i když na ní prodělá. A jestli má takových objednávek víc, tak prodělá celkem dost.corsair píše:Proboha, řekněte mi někdo, proč bych kurva něco kupoval ještě tady u nás,když ani neumějí odepsat na dva mejly, v telefonu jsou příjemný jak sáňkování do kopce,a nejradši by všechno prodali x krát dráž než venku.
Stačí o takovém obchodníkovi dát vědět ostatním, někdy volný trh opravdu funguje a konkurence je velká. Ale nedělej si iluze že všechny "naše" shopy jsou podvodníci a všichni "z ciziny" jsou svatí. To je prostě jen ten klasický pocit že "za plotem je tráva zelenější".
Tak p.Čadek mi může políbit mojí kladenskou prdel, neodepsal ani na jeden z pěti mejlů, ale mám objednáno ze státu a i s poštovným 2113,-Kč
Takže ještě jednou omluva, ale pokud to půjde v Čechách nic nekoupím, až na čestné výjimky jako je Vanouch, Vekamodel,apod.