oskar 007 píše:no pastorek mám 14 zubu jestli sem se nesek při počítání a baterky mám lipolky. Křivku mám pitc cure 81 / 100 /100 a thro cure 66/80/12,5. Motor setový ale nějak mi začíná pískat.
Ta Tvoje křivka plynu vypadá velice prapodivně. A křivka kolektivu ještě prapodivněji.

Jsi si jist, že jsi se nespletl? Jinak ty roozlomené gripy jsou opravdu divné. Takhle zlomené a ještě oba dva naráz

. První série Protosů byly z materiálu nepříliš kvalitního. Řečeno velmi zdvořile. možná máš smůlu a máš gripy ze starého střepu. Ten lom - zkus si představit, že plně roztočený hlavní hřídel něco zablokuje. pak se hlava netočí, ale listy setrvačností pokračují v pohybu kam až je pustí grip. A když už dále pokačovat nemůžou , rozlomí grip. Setrvačná síla listů je obrovská a právě jenom obrovská síla je může rozlousknout. Podívej se na ten vrak, jestli nenajdeš nějaké známky potvrzení této teorie. Třeba se z nějaké příčiny okamžitě zastavil řemen nebo něco podobného. Prostě ty listy museli do něčeho tvrdě narazit , jinak se ty gripy nerozlomí. Bádej. Kdyby povolila spojovačka, gripy zůstanou celé a odletí i s listama od hlavy pryč.