Sky lady II

Větroně s pomocným elektromotorem a nejčastěji sklopnou vrtulí
Odpovědět
Zpráva
Autor
semikamik

Sky lady II

#1 Příspěvek od semikamik »

Ahoj, chci si koupit SL II. Co mi na to poradíte? Nechci Easystar ptž. je drahej a hnusnej. Chci ji hlavně na naučení ptž. začínám. Naučím se na tom? Dík za odpovědi :wink:
m2
Kontaktovat uživatele:

Re: Sky lady II

#2 Příspěvek od m2 »

semikamik píše:Ahoj, chci si koupit SL II. Co mi na to poradíte? Nechci Easystar ptž. je drahej a hnusnej. Chci ji hlavně na naučení ptž. začínám. Naučím se na tom? Dík za odpovědi :wink:

Ja som sa naučil, iní sa naučili, nie je dôvod, aby si sa nenaučil aj Ty - aj keď toto je typický prípad "Ťažko na cvičisku, ľahko v boji" ... :wink:
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=72
sigi123

rc

#3 Příspěvek od sigi123 »

ES ale lítá 3x líp. :wink:
semikamik

#4 Příspěvek od semikamik »

Pro m2 dík za názor a prosigi123 taky ale ES prostě nechci. :wink:
BOSS8
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od BOSS8 »

Kup ji po náhradních dílech a elektroniku si tam dej "svoji" (nějaký standart).
Pokud jsi z Prahy nebo blízkého okolí , klidně ti ji sestavím a předám v letu.
Naposledy upravil(a) BOSS8 dne ned 14.03.2010 20:53, celkem upraveno 1 x.
Rádio a nabíječ = základ modeláře .
semikamik

???

#6 Příspěvek od semikamik »

Co že? Asi si si radši koupim set pokud nemáte jinný pádný důvod. http://www.rcshop.eu/sky-lady-ii-rtf-mo ... 229b6bf696
www.rcshop.eu je nejlepší na kupování jakých koliv RC modelů
pilotvresina

#7 Příspěvek od pilotvresina »

tak kdyz nechces easy fly nebo neco take ...tak jedine uz tak skylady jako naucit se natom naucis ale mel by si lepsi neco jine jako ja jsem zastancem vetronu ... ja sem se ucil na 2metrovce tracym a fakt super ero skus se kuknut n neco na bazaru nebo tak :) protoze kdyz budes mit supr vetrone tak muzes jit i na svah a na svyhu to je fakt super ;)
BOSS8
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od BOSS8 »

V tom případě upřímnou soustrast - originál elektronika ti shoří (tedy pokud vůbec začne fungovat).
Rádio a nabíječ = základ modeláře .
semikamik

:D

#9 Příspěvek od semikamik »

Na svahu jsem byl s kamaradem... libilo... chci se naučit na SL a pak jit třeba na Discus CS nebo něco podobného
semikamik

#10 Příspěvek od semikamik »

A jak to výjde cenově koupit ji po dílech?
Gormen
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Gormen »

pokud máš možnost nákupu z HC nebo by ti byl ochoten někdo to koupit tak bych ti doporučil toto -> http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... To_Fly_EPO do záčetku podle mě parádní, a ještě sehnat nějaké bzarové TX+ RX a baterku koupíš taky z HC a frčíš do luftu, navíc na modelbazar.cz najdeš co se týče vysílačů docela dobré kaufy ;) lepší než ty setové rádia ;)
->MX 16s<-Piper J-3 CUB , Kawasaki Ki-61, motorový větroň Primera, AXN Floater-Jet, Mitschubischi A6M2 1:12 ve výstavbě
pajax007
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od pajax007 »

Pro semikamik : Chapče - komu není vzájemné rady, tomu není ani hospodářské pomoci. Jistě mě tady budou zastánci SkyLady ostouzet ale to letadlo je totální sračka se kterou po první ráně už nevzlétneš. ES je naproti tomu skvěle létající se všema výhodama (motor vzadu, snadno opravitelné EPP, samo létající atd.) Pokud hledáš ale něco opravdu krásnýho (jeden z tvých požadovaných parametrů) tak je k mání spousta maket. Na učení ale potřebuješ něco odolnýho tzv. třískáč. A to SKYLADY není. Pajax 007
pilotvresina

#13 Příspěvek od pilotvresina »

pajax007 píše:Pro semikamik : Chapče - komu není vzájemné rady, tomu není ani hospodářské pomoci. Jistě mě tady budou zastánci SkyLady ostouzet ale to letadlo je totální sračka se kterou po první ráně už nevzlétneš. ES je naproti tomu skvěle létající se všema výhodama (motor vzadu, snadno opravitelné EPP, samo létající atd.) Pokud hledáš ale něco opravdu krásnýho (jeden z tvých požadovaných parametrů) tak je k mání spousta maket. Na učení ale potřebuješ něco odolnýho tzv. třískáč. A to SKYLADY není. Pajax 007
no to si takymyslim ;) nejlepsi by mel neco co ma motor vzadu :) nebu lamat vrtule :D a snadna opravitelnost treba i na místě ;) jestly tak..tak se koukni na bazr jsou tam nekdy fakt super veci za jeste suprovjejsi ceny ale nekdy musis dele cekat :) sam s tim ma skusenost ale jako rikam kdo si pocka ten se docka a jeden z parametru!! co se u tebe tyc krasa(vzhled) ten by mel byt na zacatek na posledním miste :D
bekmen
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od bekmen »

pajax007 byl rychlejší :evil: . SL II (navíc v setu) je "na naučení" i jinak podle mého oprvdu naprostá sr....! ES možná není žádný krasavec, ale létá úplně sám a kdo se nanaučí létat s ním, tak už asi s ničím. Tady platí: nejsem tak bohatý, abych si kupoval levné věci - na 1000%! Ale za ty cca 3.000,- to není až tak drahé zjištění. Třeba se ti to pak podaří ještě nějakému neznalému zoufalci za 2.000,- prodat :lol: :lol: :lol:
Beta 1400, Spitfire (Dynam), P - 51 Mustang (SDM), F 18 Blue Angel (Robbe), Minimag (Multiplex), Easy Glider El. (Multiplex), Futaba T6EX 2,4 GHz, Easy Star Set (Multiplex) prodáno
selinak

#15 Příspěvek od selinak »

pajax007 píše:Pro semikamik : Chapče - komu není vzájemné rady, tomu není ani hospodářské pomoci. Jistě mě tady budou zastánci SkyLady ostouzet ale to letadlo je totální sračka se kterou po první ráně už nevzlétneš. ES je naproti tomu skvěle létající se všema výhodama (motor vzadu, snadno opravitelné EPP, samo létající atd.) Pokud hledáš ale něco opravdu krásnýho (jeden z tvých požadovaných parametrů) tak je k mání spousta maket. Na učení ale potřebuješ něco odolnýho tzv. třískáč. A to SKYLADY není. Pajax 007

Moje řeč!!
Jinak já jsem se učil s Wild Hawkem ...taky docela dobrý letadlo
Odpovědět

Zpět na „Elektrovětroně“