Sky lady II
Sky lady II
Ahoj, chci si koupit SL II. Co mi na to poradíte? Nechci Easystar ptž. je drahej a hnusnej. Chci ji hlavně na naučení ptž. začínám. Naučím se na tom? Dík za odpovědi 
Re: Sky lady II
semikamik píše:Ahoj, chci si koupit SL II. Co mi na to poradíte? Nechci Easystar ptž. je drahej a hnusnej. Chci ji hlavně na naučení ptž. začínám. Naučím se na tom? Dík za odpovědi
Ja som sa naučil, iní sa naučili, nie je dôvod, aby si sa nenaučil aj Ty - aj keď toto je typický prípad "Ťažko na cvičisku, ľahko v boji" ...
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=72
Kup ji po náhradních dílech a elektroniku si tam dej "svoji" (nějaký standart).
Pokud jsi z Prahy nebo blízkého okolí , klidně ti ji sestavím a předám v letu.
Pokud jsi z Prahy nebo blízkého okolí , klidně ti ji sestavím a předám v letu.
Naposledy upravil(a) BOSS8 dne ned 14.03.2010 20:53, celkem upraveno 1 x.
Rádio a nabíječ = základ modeláře .
???
Co že? Asi si si radši koupim set pokud nemáte jinný pádný důvod. http://www.rcshop.eu/sky-lady-ii-rtf-mo ... 229b6bf696
www.rcshop.eu je nejlepší na kupování jakých koliv RC modelů
- pilotvresina
tak kdyz nechces easy fly nebo neco take ...tak jedine uz tak skylady jako naucit se natom naucis ale mel by si lepsi neco jine jako ja jsem zastancem vetronu ... ja sem se ucil na 2metrovce tracym a fakt super ero skus se kuknut n neco na bazaru nebo tak
protoze kdyz budes mit supr vetrone tak muzes jit i na svah a na svyhu to je fakt super 
:D
Na svahu jsem byl s kamaradem... libilo... chci se naučit na SL a pak jit třeba na Discus CS nebo něco podobného
A jak to výjde cenově koupit ji po dílech?
pokud máš možnost nákupu z HC nebo by ti byl ochoten někdo to koupit tak bych ti doporučil toto -> http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... To_Fly_EPO do záčetku podle mě parádní, a ještě sehnat nějaké bzarové TX+ RX a baterku koupíš taky z HC a frčíš do luftu, navíc na modelbazar.cz najdeš co se týče vysílačů docela dobré kaufy
lepší než ty setové rádia 
->MX 16s<-Piper J-3 CUB , Kawasaki Ki-61, motorový větroň Primera, AXN Floater-Jet, Mitschubischi A6M2 1:12 ve výstavbě
- pajax007
- Kontaktovat uživatele:
Pro semikamik : Chapče - komu není vzájemné rady, tomu není ani hospodářské pomoci. Jistě mě tady budou zastánci SkyLady ostouzet ale to letadlo je totální sračka se kterou po první ráně už nevzlétneš. ES je naproti tomu skvěle létající se všema výhodama (motor vzadu, snadno opravitelné EPP, samo létající atd.) Pokud hledáš ale něco opravdu krásnýho (jeden z tvých požadovaných parametrů) tak je k mání spousta maket. Na učení ale potřebuješ něco odolnýho tzv. třískáč. A to SKYLADY není. Pajax 007
- pilotvresina
no to si takymyslimpajax007 píše:Pro semikamik : Chapče - komu není vzájemné rady, tomu není ani hospodářské pomoci. Jistě mě tady budou zastánci SkyLady ostouzet ale to letadlo je totální sračka se kterou po první ráně už nevzlétneš. ES je naproti tomu skvěle létající se všema výhodama (motor vzadu, snadno opravitelné EPP, samo létající atd.) Pokud hledáš ale něco opravdu krásnýho (jeden z tvých požadovaných parametrů) tak je k mání spousta maket. Na učení ale potřebuješ něco odolnýho tzv. třískáč. A to SKYLADY není. Pajax 007
- bekmen
- Kontaktovat uživatele:
pajax007 byl rychlejší
. SL II (navíc v setu) je "na naučení" i jinak podle mého oprvdu naprostá sr....! ES možná není žádný krasavec, ale létá úplně sám a kdo se nanaučí létat s ním, tak už asi s ničím. Tady platí: nejsem tak bohatý, abych si kupoval levné věci - na 1000%! Ale za ty cca 3.000,- to není až tak drahé zjištění. Třeba se ti to pak podaří ještě nějakému neznalému zoufalci za 2.000,- prodat

Beta 1400, Spitfire (Dynam), P - 51 Mustang (SDM), F 18 Blue Angel (Robbe), Minimag (Multiplex), Easy Glider El. (Multiplex), Futaba T6EX 2,4 GHz, Easy Star Set (Multiplex) prodáno
pajax007 píše:Pro semikamik : Chapče - komu není vzájemné rady, tomu není ani hospodářské pomoci. Jistě mě tady budou zastánci SkyLady ostouzet ale to letadlo je totální sračka se kterou po první ráně už nevzlétneš. ES je naproti tomu skvěle létající se všema výhodama (motor vzadu, snadno opravitelné EPP, samo létající atd.) Pokud hledáš ale něco opravdu krásnýho (jeden z tvých požadovaných parametrů) tak je k mání spousta maket. Na učení ale potřebuješ něco odolnýho tzv. třískáč. A to SKYLADY není. Pajax 007
Moje řeč!!
Jinak já jsem se učil s Wild Hawkem ...taky docela dobrý letadlo