PC CESSNA - ARF 4kan - Pelikan
cessna
Já to nelepil kvůly pozdější výměně,ten depron se velmi dobře láme.Ten samolep drží až to hezký neni.Drží od lonského března i šroubky a to s tím kamarád 2x parádně bouchnul.Když se to přilepí lepidlem asi se to pak musí nějak vyřezat nebo koupit novej trup.
Re: cessna
sigi123 píše:Já to nelepil kvůly pozdější výměně,ten depron se velmi dobře láme.Ten samolep drží až to hezký neni.Drží od lonského března i šroubky a to s tím kamarád 2x parádně bouchnul.Když se to přilepí lepidlem asi se to pak musí nějak vyřezat nebo koupit novej trup.
Už jsem měnil a šlo to dobře sundat. To že jsem to napatlal lepidlem, mi pomohlo to tam vsunout přesně na střed. Ty samolepky fakt držej hrozně moc a nejde to po zasunutí už posouvat.
Bývr :-) , F9F , Tempest ( ve stavbě )
atlanta píše:Už jsem měnil a šlo to dobře sundat. To že jsem to napatlal lepidlem, mi pomohlo to tam vsunout přesně na střed. Ty samolepky fakt držej hrozně moc a nejde to po zasunutí už posouvat.
Já to dělám tak, že to tam nasunu i s těmi krycími silikonovanými pásky a pak je pinzetou odvinuji, takže ke kontaktu oboustranné adhezní pásky s odmaštěným trupem letadla dojde až na místě. Drží to tak silně, že jsem tam ve své "nové" Cessně vruty vůbec nedával. Ony by v tom depronu stejně nemohly držet, akorát by se jim zamazal do závitů. Připadá mi, že ty vruty byly od výrobce pitomost, sotva by něco udržely, kdyby to nedrželo na lepidle.
do čínského modelu patří čínské díly z čínského e-shopu
- cassiopeus
- Kontaktovat uživatele:
zdravím dnes som bol lietať a bola rána
hneď po štarte jak som točil prvu. No a teraz kde je asi problem... kridlo čo som mal na tom bolo zlomené tak som ho doma narychlo zlepil ale tou pištoľou s tym roztapajucim sa plastom (neviem presný názov
) Zlomené bolo pri boku lietadla. Je možné že to lepidlo až tak silno pôsobilo na vyváženie krídla že krídelká nemali silu vyrovnať lietadlo do vodorovného letu ??
Ď.
Ď.
cessna
Je to možné,ta tavná tyčinka je docela těžká,nevím kolik si tam toho napatlal.Taky to rychle chladne,musí se pospíchat,je možné že to není slepené ideálně rovně.Lepší je styrolep nebo purex.Máš pak čas to pořádně napasovat do sebe.
- cassiopeus
- Kontaktovat uživatele:
sigi123 píše:Já jsem na samolepky použil starý trik-naslinil jsem je.Slo pak s nima asi dvě minuty hýbat a správně je usadit.
Uvažuji, že místo slin použiji Jar...taky by to mělo fungovat
Nemusíš vše vědět, ale musíš vědět, kde na vše najdeš odpověď.
cessna
cassiopeus píše:To se ti spíš podařilo to slepit trochu křivě. a každá část křídla má jiný vztlak.
Řeším podobný problém, bez podvozku - vcelku obratné letadlo, nandal jsem lyže a je problém udělat zatáčku.
Proč by s lyžema neměla zatáčet?To nemá vliv,maj jen trošku větší odpor než podvozek.Zde je krátké video na ukázku :
http://www.stream.cz/video/430308-cessna-1847
Umí výkruty,na zádech,loping.A jen tak mimochodem,vše je v ní původní,serva i rc souprava již 7 měsíců,žádný tuning a jak pěkně lítá.