realflight g4.5 a dodání dalších letadel

Název tohoto fóra mluví sám za sebe.. prosím ale žádný warez. Cokoliv okolo pirátského software, cracků, hacků atd bude ihned mazáno.
Zpráva
Autor
nabijecka

realflight g4.5 a dodání dalších letadel

#1 Příspěvek od nabijecka »

Čaute právě jsem dostal do ruky tento simulátor, stáhl jsem si k němu i ty přídavné balíčky modelů letadel, ale slyšel jsem že existuje i stránka kde jsou jednotlivé modely letadel a vrtulníků přimo jednotlivě ke stáhnutí vytvořené různými lidmi, bohužel nepovedlo se mi nic takového najít, kdyby někdo našel tu stránku tak ji tu prosímvás dejte díky moc předem. :D
renous

#2 Příspěvek od renous »

Airdock
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Airdock »

nabijecka

#4 Příspěvek od nabijecka »

takže z odkazu jsem si teda stáhnul jen cvičně nějaké ty letiště, modely letadel apod. ale vše má formát rfx, a kdyz to nakopiruji do slozky data tak tam jsou pouze soubory s priponou dck a simulator to po spusteni nevidi, prosím radu.
Zero
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Zero »

spust RF,dej simulation,import,rfx archive nebo tak nějak a najeď si na to kde máš ty soubory a budeš to tam mít :wink:
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=307&amode=
baris

#6 Příspěvek od baris »

Klikni nahoře v okně na záložku SIMULATION a pak najdi IMPORT pak najdes na disku model který chceš přidat a je to. :)

Pozdě :(
Blade,CopterX 450+DX6i
Lark

#7 Příspěvek od Lark »

Zdravím, mám ještě G3.5 :cry: a chtěl bych povýšit na G4.5 nebo G5.
Protože jsem si ale upravil dost modelů, ale hlavně nafotil a udělal vlastní fotoreálné letiště, chtěl bych se zeptat jestli se dají vyexportované modely a letiště nějak použít v novějších verzích. Umí nové verze načítat formát archivů G3X, nebo alespoň znova vygenerovat fotoreálné letiště z panoramatických snímků JPG?
Nerad bych se jich vzdal, nebo to dělal znova, protože to zabralo dost času.
Dík za info.
nabijecka

#8 Příspěvek od nabijecka »

Chtěl bych se ještě zeptat jak funguje komunikace mezi multiplayerovým hráčem, jde mi pouze chat jestli jde i třeba video nebo audio komunikace, díky předem za odpovědi.
nabijecka

#9 Příspěvek od nabijecka »

Takže dal jsem import letišť ty úspěšně načetlo, ale když jsem dal import letadel, tak sice to také úspěšně načetlo, ale ve výběru letadel když najedu na určité nové letadlo tak vyskočí chyba: THE AIRCRAFT VARIANT "nazev urciteho modelu letadla" COULD NOT BE LOADED. iT IS BASED ON AN AIRCRAFT YOU DO NOT HAVE.
Prosil bych o radu nevím jak dál, díky moc předem.
Airdock
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Airdock »

nabijecka píše:Takže dal jsem import letišť ty úspěšně načetlo, ale když jsem dal import letadel, tak sice to také úspěšně načetlo, ale ve výběru letadel když najedu na určité nové letadlo tak vyskočí chyba: THE AIRCRAFT VARIANT "nazev urciteho modelu letadla" COULD NOT BE LOADED. iT IS BASED ON AN AIRCRAFT YOU DO NOT HAVE.
Prosil bych o radu nevím jak dál, díky moc předem.

Nahrál sis pouze variantu modelu, nikoliv model jako takový, tzn. nejdřív si musíš stáhnou/naimportovat "základní" model (např. YAK 54) a pak si k němu můžeš stahnout a naimportovat barevnou nebo konstrukční "variantu" (např. YAK 54 RED, nebo YAK 54 3D)...
Lark

#11 Příspěvek od Lark »

Prosím, prosím!
Zkuste pro mě někdo do tý G4.5 naimportovat nějaký model z G3.5 a fotorealistický letiště. Mělo by to jít bez problémů zase smazat. Ve 3.5 to bez problémů jde.
Díky moc.
Airdock
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Airdock »

Lark píše:Prosím, prosím!
Zkuste pro mě někdo do tý G4.5 naimportovat nějaký model z G3.5 a fotorealistický letiště. Mělo by to jít bez problémů zase smazat. Ve 3.5 to bez problémů jde.
Díky moc.

Pošli mi přes SZ co chceš konkrétně vyzkoušet - večer to udělám. Mám origo verzi G4.5 i poslední G5.
Airdock
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Airdock »

Takže: vzal jsem jedno éro a jednu fotokrajinu pro G3.5 a naimportoval jsem to do 4.5. Výsledek:
Obrázek

Letadlo funguje 100% vč. klapek a podvozku a krajinka je také zcela ok (nevím, jaké speciální "fýčury" v ní měl...) :D
Lark

#14 Příspěvek od Lark »

Možná nějaká nekompatibilita vložených překážek, ale to už by se dalo odladit. Hlavně, že to načte tu krajinu a éra v tom G3X.
Díky moc za námahu.
Ten seznam.cz je nějakej zapráskanej, jako většina servrů na konci víkendu.
Airdock
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Airdock »

Lark píše:Možná nějaká nekompatibilita vložených překážek, ale to už by se dalo odladit. Hlavně, že to načte tu krajinu a éra v tom G3X.
Díky moc za námahu.
Ten seznam.cz je nějakej zapráskanej, jako většina servrů na konci víkendu.

Rádo se... :wink:
Odpovědět

Zpět na „Simulátory a modelářský software“