realflight g4.5 a dodání dalších letadel
realflight g4.5 a dodání dalších letadel
Čaute právě jsem dostal do ruky tento simulátor, stáhl jsem si k němu i ty přídavné balíčky modelů letadel, ale slyšel jsem že existuje i stránka kde jsou jednotlivé modely letadel a vrtulníků přimo jednotlivě ke stáhnutí vytvořené různými lidmi, bohužel nepovedlo se mi nic takového najít, kdyby někdo našel tu stránku tak ji tu prosímvás dejte díky moc předem. 
Zdravím, mám ještě G3.5
a chtěl bych povýšit na G4.5 nebo G5.
Protože jsem si ale upravil dost modelů, ale hlavně nafotil a udělal vlastní fotoreálné letiště, chtěl bych se zeptat jestli se dají vyexportované modely a letiště nějak použít v novějších verzích. Umí nové verze načítat formát archivů G3X, nebo alespoň znova vygenerovat fotoreálné letiště z panoramatických snímků JPG?
Nerad bych se jich vzdal, nebo to dělal znova, protože to zabralo dost času.
Dík za info.
Protože jsem si ale upravil dost modelů, ale hlavně nafotil a udělal vlastní fotoreálné letiště, chtěl bych se zeptat jestli se dají vyexportované modely a letiště nějak použít v novějších verzích. Umí nové verze načítat formát archivů G3X, nebo alespoň znova vygenerovat fotoreálné letiště z panoramatických snímků JPG?
Nerad bych se jich vzdal, nebo to dělal znova, protože to zabralo dost času.
Dík za info.
Takže dal jsem import letišť ty úspěšně načetlo, ale když jsem dal import letadel, tak sice to také úspěšně načetlo, ale ve výběru letadel když najedu na určité nové letadlo tak vyskočí chyba: THE AIRCRAFT VARIANT "nazev urciteho modelu letadla" COULD NOT BE LOADED. iT IS BASED ON AN AIRCRAFT YOU DO NOT HAVE.
Prosil bych o radu nevím jak dál, díky moc předem.
nabijecka píše:Takže dal jsem import letišť ty úspěšně načetlo, ale když jsem dal import letadel, tak sice to také úspěšně načetlo, ale ve výběru letadel když najedu na určité nové letadlo tak vyskočí chyba: THE AIRCRAFT VARIANT "nazev urciteho modelu letadla" COULD NOT BE LOADED. iT IS BASED ON AN AIRCRAFT YOU DO NOT HAVE.
Nahrál sis pouze variantu modelu, nikoliv model jako takový, tzn. nejdřív si musíš stáhnou/naimportovat "základní" model (např. YAK 54) a pak si k němu můžeš stahnout a naimportovat barevnou nebo konstrukční "variantu" (např. YAK 54 RED, nebo YAK 54 3D)...