JMalik píše:JENDA01 píše:Omlouvám se za -netechnickou poznámku

.Ale číst tenhle-šrot-,
to je síla. Všichi tady vědí že -zarytý značkaři-

prostě nemůžou vydejchat ty zbytečně vyhozený peníze za to jejich -super- /-high-
systém který jak vidíme trend od ostatních výrobců docela morálně -zaostává-.
Jenda
Ještě mi řekni, koho považuješ za zarytého značkaře.( Protože se na poslední stránce dost účastním diskuse tak mě to zajímá).
Je tam sice u jednoho uživatele logo :" Duplexák nehádá, Duplexák ví", ale jinak celkem nic výrazného.
(Teď to stihnul ještě než jsem to dopsal ještě
AR1, tak tam máš aspoň dva)
Upřímně - to logo je prostě provokace na některý dušičky, aby je to žralo.
Ve foto se třeba mlátí Canon a Nikon.
A proč mám Futabu? Protože obecně fandím v těhle věcech japoncům. Protože když jsem v 90. letech začínal a měl jsem Hitec Focus(?) tak jsem měl dvě top značky - Graupner a Futabu, ale palcový Futaby se mi nějak líbily víc...Tak jsem si řekl, že až na to jednou budu mít prachy, tak si pořádnej vysílač pořídím. To se mi povedlo po 15 letech, Graupner nenabízel na 2,4 nic...A pak se dovídám, že jsem značkař, že nemůžu překousnout zbytečně vyhozený peníze. Nemám se vlastně stydět že nejsem socka?
Modelařinu beru jako koníčka, že to jsou letadla, to je už úděl, kdo jim propadne, nepustí ho. Letecký modeláře beru jako komunitu a nikdy mě nevadilo jaký kdo má rádio, ať jsem měl já ten totál low end nebo mám teď co mám. A co se tu dočtu? Kdybych to vzal víc osobně, což neudělám, tak bych musel přestat být rád, že k týdle komunitě patřím...
Tak zkuste mnozí víc přemýšlet, než něco napíšete.