Easy Glider, co k tomu
Easy Glider, co k tomu
nazdar borci.
som zaciatocnik a xcel by som teda nieco easy, rozmyslal som nad sky lady ale docital som sa ze je dost poruchova, takze som sa rozhodol pre Easy Glider. Ale neviem co presne dalej budem k tomu potrebovat dokupit a hlavne aby to tak voslo do 6000 sk.
thx za odpoved
som zaciatocnik a xcel by som teda nieco easy, rozmyslal som nad sky lady ale docital som sa ze je dost poruchova, takze som sa rozhodol pre Easy Glider. Ale neviem co presne dalej budem k tomu potrebovat dokupit a hlavne aby to tak voslo do 6000 sk.
thx za odpoved
Nahoře je ikona lupy vedle nápis Hledat a pak už to jde samo;-)
např. http://www.rcmania.cz/modules.php?name= ... asy+glider
např. http://www.rcmania.cz/modules.php?name= ... asy+glider
eranger píše:Nebude problem ked nezapojim kridelka ? Xcem to zatial len na smerfku a vyskovku.
no bez kridelek se to ridit da, jen ta reakce na smerovku je zatracene pomala...takze nevim jestli naklon pri silnejsim poryvu vetru nizko nad zemi stihnes vyrovnat...jinak v klidu to lita bez problemu jen na v,s...
Nevim co se porad desite kridelek
Nstav si v vysilaci mix kridelka+smerovka a zapomen na to ze je mas
Litam EasyGlidera s timto nastavenim a na smerovku jsem nikdy jiz nesahl.
Na druhou stranu jsem se taky prvne desil co s kridelky. Po nastaveni mixu o nich jiz nevim a vychylky mam nastaveny presne podle vyrobce.
Na druhou stranu jsem se taky prvne desil co s kridelky. Po nastaveni mixu o nich jiz nevim a vychylky mam nastaveny presne podle vyrobce.
kridelek bych se vubec nebal, nechapu proc se to porad resi.. ja mel pred EG obycejnou SkyLady, taky se bal kridelek (protoze to vsude psali..) a na prvni let si nastavil mix kridelka-smerovka... behem prvni minuty sem ho vypnul a smerovka mi od te doby "rezavi"
nebat se! nechapu kde se tento mytus "straseni kridelky" vzal.. je to fakt v pohode i pro zacatecnika..
Fakt není důvod děsit křidélky. Řízení jimi je daleko jistější a přesnější než směrovkou. Už jen pro možnost srovnat eroplán při přistání aby nezachytil koncem křídla o zem. Troufám si tvrdit, že ani první eroplán nemusí mít směrovku a může mít rovnou křidélka. Pochopitelně pokud to nebude nějaký rychlý a zděšený stroj. Což ovšem platí i při řízené směrovce.
- Samokridlak
zdzd píše:Fakt není důvod děsit křidélky. Řízení jimi je daleko jistější a přesnější než směrovkou. Už jen pro možnost srovnat eroplán při přistání aby nezachytil koncem křídla o zem. Troufám si tvrdit, že ani první eroplán nemusí mít směrovku a může mít rovnou křidélka. Pochopitelně pokud to nebude nějaký rychlý a zděšený stroj. Což ovšem platí i při řízené směrovce.
tak to je určitě pravda já jsem se naučil lítat na MT a naopak jsem se pak bál směrovky na tracy!
Já mám Swifta od Compozitu taky má jen křidélka je z EPP a nejhorší co se mi stalo byl při kolmém přistání cca 20 m upadlý motor a zakroucené kabely od reglu, na naučení je to vynikající většinou to slepíš venku
taky má tlačný(jako easy star) motor takže ho při čenichovce nezrušíš
PS je to starý SWIFT s 300
taky má tlačný(jako easy star) motor takže ho při čenichovce nezrušíš
PS je to starý SWIFT s 300
Naprosto souhlasím- jako naprostý začátečník jsem se s křídélky naučil raz dva. A pravda pravdoucí je, že Easy Glider Electric se s křídélky ovládá o 100% lépe než bez nich. Jak už tu někdo podotknul, éra bez křidélek jsou na to stavěná a létat EasyGlidera bez křidélek je jako mít Porsche 911 a jezdit jen na dvojku
Jo a abych nezapomněl - směrovku používám jen když chci Glidera zatočit fakt na místě - potom křidélka podpořím i směrovkou. Jinak jí skoro nepoužívám...
Jo a abych nezapomněl - směrovku používám jen když chci Glidera zatočit fakt na místě - potom křidélka podpořím i směrovkou. Jinak jí skoro nepoužívám...
moje "stíhačka"
... Easy Glider Electric