hotliner

Budoucnost klepe na dveře. Zde se diskutuje o různých aspektech elektropohonu - motorech, akumulátorech a regulátorech, klidně i o převodovkách a vrtulích.
Zpráva
Autor
djmikin
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od djmikin »

Doktor píše:
djmikin píše:ne opravdu hotliner.Chci vyletět 200m a pak šup střemhlav dolů a pak jeden looping jeden výkrut jednu výbrtku a šup zas navrch :D .Michal

Kámo, na to žes tu ještě nedávno řešil Sky Lady, tak si celkem troufáš!!!!!

P.S.: Tyhle modely nejsou hračka!!! Na to už musíš sakra něco umět!!! To neni jako pověsit P-51 od Šadu na střechu základní školy!!!:wink:
Ty jo s kama si tys mě při tom musel vidět :-D :-D :-D :-D.Já ho asi před 4ma měsícama pověsil na střechu základky v Kyjově :-D :_D .-D.Jaks to uhodl :-D ?Michal
p-51 mustang Šad model,skylady http://www.rcalbum.com/index.php?action ... e=&id=3084 Blast G3 (od Honzy Špatného :-) )
Lindbergh
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Lindbergh »

tks: Je pravda, že MiniCorado je trošku malé. Já jsem si ho sice pořizoval záměrně kvůli velikosti (křídlo vcelku se mně perfektně vejde do auta a trup do kufru), ale příště půjdu do většího... Jinak to MiniCorado má další výhodu v přistání na miniaturním place, což velmi oceňuji. Na služebce můžeš zastavit na každé loučce ... prostě ho můžeš hodit kdekoliv :wink:
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
djmikin
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od djmikin »

No ten Blizzard je vcelku good.Levnj.No tak a co zvládne?zvládne střemhlav 150km/h a potom skoro plnou výchylku a looping?Nerupnou křídla?Díky.Michal
p-51 mustang Šad model,skylady http://www.rcalbum.com/index.php?action ... e=&id=3084 Blast G3 (od Honzy Špatného :-) )
Doktor
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Doktor »

graup15 píše:
djmikin píše:no kurnik koukám že je to dost drahý ty modely :-D.MIchal

Hi a zo ještě nic není. Existuje ještě i třída 3 metrovek co mají letový projev skoro hotlinerů. Tam si připrav pro začátek 40kkč a dalších 10kkč do zálohy.
To je teprve maso :D :D
Jeden takový mazlík se u mně rodí..Fulluhlíček, double uhlíček klapky, .....7 článků a 2,5kW na 2,6 kg hmotnosti.

Myslim, že brzo lékařskou encyklopedii psychických chorob rozšíří nová nemoc - carbonfilie! :)
Doktor
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Doktor »

djmikin píše:
Doktor píše:
djmikin píše:ne opravdu hotliner.Chci vyletět 200m a pak šup střemhlav dolů a pak jeden looping jeden výkrut jednu výbrtku a šup zas navrch :D .Michal

Kámo, na to žes tu ještě nedávno řešil Sky Lady, tak si celkem troufáš!!!!!

P.S.: Tyhle modely nejsou hračka!!! Na to už musíš sakra něco umět!!! To neni jako pověsit P-51 od Šadu na střechu základní školy!!!:wink:
Ty jo s kama si tys mě při tom musel vidět :-D :-D :-D :-D.Já ho asi před 4ma měsícama pověsil na střechu základky v Kyjově :-D :_D .-D.Jaks to uhodl :-D ?Michal

Já vim všechno! :wink:
tks
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od tks »

djmikin píše:No ten Blizzard je vcelku good.Levnj.No tak a co zvládne?zvládne střemhlav 150km/h a potom skoro plnou výchylku a looping?Nerupnou křídla?Díky.Michal

hledej Blizzard Multiplex na youtube. Tvé představy jsou opravdu velmi odvážné, jestli zatím lítáš jen s tím šadem. :wink:
ROZSYP.CZ - Web o modelech letadel v rozsypu
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
graup15

#22 Příspěvek od graup15 »

Doktor píše:
graup15 píše:
djmikin píše:no kurnik koukám že je to dost drahý ty modely :-D.MIchal

Hi a zo ještě nic není. Existuje ještě i třída 3 metrovek co mají letový projev skoro hotlinerů. Tam si připrav pro začátek 40kkč a dalších 10kkč do zálohy.
To je teprve maso :D :D
Jeden takový mazlík se u mně rodí..Fulluhlíček, double uhlíček klapky, .....7 článků a 2,5kW na 2,6 kg hmotnosti.

Myslim, že brzo lékařskou encyklopedii psychických chorob rozšíří nová nemoc - carbonfilie! :)

A to zdaleka nejsou všechny oblíbené materiály...ještě doplň Herexofilie,Kevlarfilie....a jej jich ještě víc, ale v modelařině se už moc nepoužívají. Nikdo by to nezaplatil :D
PS...už i skotečná vozítka pro prdelky managerů (Airbus) mají velký podíl uhlíku a kevlaru...tak vidíš, že se to stává epidemií
miho

#23 Příspěvek od miho »

Jen tak zpátky k tématu. Řešil jsem něco podobného i když nějaké zkušenosti mám (létám asi 15 let, vesměs polomakety a cvičné modely). Nakonec jsem vybral Optimu IV. Protože jsem očekával něco jako hodný hotliner, koupil jsem motor a regulátor v Číně (Turnigy), dal serva Hitec 81 a jako aku 4 článek LiFe 2300 mA. Jsem takhle spokojen, létá tak jam jsem si představoval. Cena cca 8 tis. Kč.
TERAZKY
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od TERAZKY »

Popri Blizzardu ma na začiatok ešte napadá Parabolic od Robbe. Má dobré referencie a ak ho vhodne omotoruješ, tak ešte dlho toho budeš mať plné ruky.

Z Trabanta by som fakt do F1 hneď nesadal.
... čo purex spojil, človek nerozdeľuj...
Marcos
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Marcos »

Ja sice nemam hotliner, ale spis takovej seznamovak :) Poridil jsem si za 300 bouranou optimku, opravil, za par kacek tomu poridil vybaveni z ciny a lita to hooodne rychle. Pri hmotnosti 1kg mam vykon asi 500W a zatim to staci. Po tomhle si dokazu predstavit litani s nejakym plnohodnotnym hotlinerem.
¡ǝuıɯ ǝq ןןɐɥs ʎɹoʇɔıʌ
Abu
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Abu »

Jak uz psal Marcos = kup nejakou bazarovku z dilny Leose Svobody. Ty litaj vsechny docela dobre, pevnost taky ok a olitanou Optimu poridis za prijatelnou cenu. Do toho nejakych 500-800W a bude to litat jedna basen.

Ja zacinal tuhle kategorii se starsi Opimou II (viz RCalbum), ve stremhlavym letu mam zmereno 200km/h. Prodal jsem ji jen proto, ze mam 3m celouhlika s 1,5kW, kterej lita stejne rychle a ted osazuju pylonaka. Ale uz ted se mi po Optime styska... :)

A bacha, tohle nejsou hracky, kdyz cokoli odflaknes (pilotaz, elektroinstalaci, nahony, serva,...) tak se ti to muze krute vymstit. 1,4kg letici 170km/h projde autem nebo clovekem jako nuz maslem !!
Pokud se na to jeste necejtis, tak radeji zacni necim trochu mene divokym.
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
Karas
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Karas »

Zdravím, když už se tu řeší ty hotlinery či rychlejší větroně, tak letos plánuji také něco rychlejšího. Zatím pokukuji po: http://www.reichard.cz/modely/elektrovetrone/scorpion/
Plánuju koupit jenom trup a zbytek dodělat. Má s tímto modelem někdo zkušenost?
Abu
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Abu »

Reichardi trupy nebyly nikdy zadna velka vyhra (jeden jsme mel a par dalsich videl), kdybych kupoval jen trup, tak bych sel asi jinam. Navic tohle ero je delany jeste na plechovku a niklace = ma docela kratkej cumak a s lehkym motorem to nepujde vyvazit.
Karas
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od Karas »

Abu píše:Reichardi trupy nebyly nikdy zadna velka vyhra (jeden jsme mel a par dalsich videl), kdybych kupoval jen trup, tak bych sel asi jinam. Navic tohle ero je delany jeste na plechovku a niklace = ma docela kratkej cumak a s lehkym motorem to nepujde vyvazit.

A kde maji nejaky lepší trupy?
Abu
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od Abu »

L.Svoboda, J.Palacek (ION), bazary (mozna i Hangar1)....
Odpovědět

Zpět na „Elektropohon“