Ty jo s kama si tys mě při tom musel vidětDoktor píše:djmikin píše:ne opravdu hotliner.Chci vyletět 200m a pak šup střemhlav dolů a pak jeden looping jeden výkrut jednu výbrtku a šup zas navrch.Michal
Kámo, na to žes tu ještě nedávno řešil Sky Lady, tak si celkem troufáš!!!!!
P.S.: Tyhle modely nejsou hračka!!! Na to už musíš sakra něco umět!!! To neni jako pověsit P-51 od Šadu na střechu základní školy!!!:wink:
hotliner
p-51 mustang Šad model,skylady http://www.rcalbum.com/index.php?action ... e=&id=3084 Blast G3 (od Honzy Špatného :-) )
- Lindbergh
- Kontaktovat uživatele:
tks: Je pravda, že MiniCorado je trošku malé. Já jsem si ho sice pořizoval záměrně kvůli velikosti (křídlo vcelku se mně perfektně vejde do auta a trup do kufru), ale příště půjdu do většího... Jinak to MiniCorado má další výhodu v přistání na miniaturním place, což velmi oceňuji. Na služebce můžeš zastavit na každé loučce ... prostě ho můžeš hodit kdekoliv 
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
-
Doktor
- Kontaktovat uživatele:
graup15 píše:djmikin píše:no kurnik koukám že je to dost drahý ty modely.MIchal
Hi a zo ještě nic není. Existuje ještě i třída 3 metrovek co mají letový projev skoro hotlinerů. Tam si připrav pro začátek 40kkč a dalších 10kkč do zálohy.
To je teprve maso![]()
![]()
Jeden takový mazlík se u mně rodí..Fulluhlíček, double uhlíček klapky, .....7 článků a 2,5kW na 2,6 kg hmotnosti.
Myslim, že brzo lékařskou encyklopedii psychických chorob rozšíří nová nemoc - carbonfilie!
-
Doktor
- Kontaktovat uživatele:
djmikin píše:Ty jo s kama si tys mě při tom musel vidětDoktor píše:djmikin píše:ne opravdu hotliner.Chci vyletět 200m a pak šup střemhlav dolů a pak jeden looping jeden výkrut jednu výbrtku a šup zas navrch.Michal
Kámo, na to žes tu ještě nedávno řešil Sky Lady, tak si celkem troufáš!!!!!
P.S.: Tyhle modely nejsou hračka!!! Na to už musíš sakra něco umět!!! To neni jako pověsit P-51 od Šadu na střechu základní školy!!!:wink:![]()
![]()
![]()
.Já ho asi před 4ma měsícama pověsil na střechu základky v Kyjově
:_D .-D.Jaks to uhodl
?Michal
Já vim všechno!
djmikin píše:No ten Blizzard je vcelku good.Levnj.No tak a co zvládne?zvládne střemhlav 150km/h a potom skoro plnou výchylku a looping?Nerupnou křídla?Díky.Michal
hledej Blizzard Multiplex na youtube. Tvé představy jsou opravdu velmi odvážné, jestli zatím lítáš jen s tím šadem.
ROZSYP.CZ - Web o modelech letadel v rozsypu
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
Doktor píše:graup15 píše:djmikin píše:no kurnik koukám že je to dost drahý ty modely.MIchal
Hi a zo ještě nic není. Existuje ještě i třída 3 metrovek co mají letový projev skoro hotlinerů. Tam si připrav pro začátek 40kkč a dalších 10kkč do zálohy.
To je teprve maso![]()
![]()
Jeden takový mazlík se u mně rodí..Fulluhlíček, double uhlíček klapky, .....7 článků a 2,5kW na 2,6 kg hmotnosti.
Myslim, že brzo lékařskou encyklopedii psychických chorob rozšíří nová nemoc - carbonfilie!
A to zdaleka nejsou všechny oblíbené materiály...ještě doplň Herexofilie,Kevlarfilie....a jej jich ještě víc, ale v modelařině se už moc nepoužívají. Nikdo by to nezaplatil
PS...už i skotečná vozítka pro prdelky managerů (Airbus) mají velký podíl uhlíku a kevlaru...tak vidíš, že se to stává epidemií
Jen tak zpátky k tématu. Řešil jsem něco podobného i když nějaké zkušenosti mám (létám asi 15 let, vesměs polomakety a cvičné modely). Nakonec jsem vybral Optimu IV. Protože jsem očekával něco jako hodný hotliner, koupil jsem motor a regulátor v Číně (Turnigy), dal serva Hitec 81 a jako aku 4 článek LiFe 2300 mA. Jsem takhle spokojen, létá tak jam jsem si představoval. Cena cca 8 tis. Kč.
-
Marcos
- Kontaktovat uživatele:
Ja sice nemam hotliner, ale spis takovej seznamovak
Poridil jsem si za 300 bouranou optimku, opravil, za par kacek tomu poridil vybaveni z ciny a lita to hooodne rychle. Pri hmotnosti 1kg mam vykon asi 500W a zatim to staci. Po tomhle si dokazu predstavit litani s nejakym plnohodnotnym hotlinerem.
¡ǝuıɯ ǝq ןןɐɥs ʎɹoʇɔıʌ
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
Jak uz psal Marcos = kup nejakou bazarovku z dilny Leose Svobody. Ty litaj vsechny docela dobre, pevnost taky ok a olitanou Optimu poridis za prijatelnou cenu. Do toho nejakych 500-800W a bude to litat jedna basen.
Ja zacinal tuhle kategorii se starsi Opimou II (viz RCalbum), ve stremhlavym letu mam zmereno 200km/h. Prodal jsem ji jen proto, ze mam 3m celouhlika s 1,5kW, kterej lita stejne rychle a ted osazuju pylonaka. Ale uz ted se mi po Optime styska...
A bacha, tohle nejsou hracky, kdyz cokoli odflaknes (pilotaz, elektroinstalaci, nahony, serva,...) tak se ti to muze krute vymstit. 1,4kg letici 170km/h projde autem nebo clovekem jako nuz maslem !!
Pokud se na to jeste necejtis, tak radeji zacni necim trochu mene divokym.
Ja zacinal tuhle kategorii se starsi Opimou II (viz RCalbum), ve stremhlavym letu mam zmereno 200km/h. Prodal jsem ji jen proto, ze mam 3m celouhlika s 1,5kW, kterej lita stejne rychle a ted osazuju pylonaka. Ale uz ted se mi po Optime styska...
A bacha, tohle nejsou hracky, kdyz cokoli odflaknes (pilotaz, elektroinstalaci, nahony, serva,...) tak se ti to muze krute vymstit. 1,4kg letici 170km/h projde autem nebo clovekem jako nuz maslem !!
Pokud se na to jeste necejtis, tak radeji zacni necim trochu mene divokym.
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
Zdravím, když už se tu řeší ty hotlinery či rychlejší větroně, tak letos plánuji také něco rychlejšího. Zatím pokukuji po: http://www.reichard.cz/modely/elektrovetrone/scorpion/
Plánuju koupit jenom trup a zbytek dodělat. Má s tímto modelem někdo zkušenost?
Plánuju koupit jenom trup a zbytek dodělat. Má s tímto modelem někdo zkušenost?