Tak co jste nasli pod stromeckem??

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Zpráva
Autor
Karas
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od Karas »

Čekal jsem PHOENIX RC simulator, ale nakonec tam byly ponožky. :wink:
pikus 1
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od pikus 1 »

Tak já pánové nedostal letos ani jednoho mněkejše! :D
Ale
1-Termoska-v zimě teplý v létě studený
2-Rozkládací křeslo ( v létě se chystám na větroně) při hodinovém letu už bolej nohy.. :lol: :lol:
3-P-51D Mustang Gunfighter ARF ( Parkzone) na takové :lol: to polítáníčko..

Takže řeším vybavení a hlavně motorové lože...
Naposledy upravil(a) pikus 1 dne pát 25.12.2009 13:28, celkem upraveno 1 x.
K létání nepotřebuji mít v dosahu trafostanici...
EPPmaniac
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od EPPmaniac »

MNe doniesol jezisko vela super vecí ale najviac sa teším z mojho miláčika :

Obrázek

Obrázek

=))
flyingislife@rcportal.sk
EF Slick (GP123) 2.6m.
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od Nakadah »

Lindbergh> noze mam rad ale zase tak dobre se v nich nevyznam, zjistil sem akorat ze to je smeska 1095/15N25 oceli cca 150-200 vrstev. Na hrbete cepele jdou pekne videt jako tenke vlasecnice :) Je celkem tezky, 400g a musim si pro nej nechat usit pouzdro - KM Sadlery to vyresi, mam to k nim kousek. Je to takovy masivni kus, zajimalo by me, k cemu se takovy tvar cepel asi pouziva. Nak
Rotvík

#35 Příspěvek od Rotvík »

Nakadah píše:Lindbergh> noze mam rad ale zase tak dobre se v nich nevyznam, zjistil sem akorat ze to je smeska 1095/15N25 oceli cca 150-200 vrstev. Na hrbete cepele jdou pekne videt jako tenke vlasecnice :) Je celkem tezky, 400g a musim si pro nej nechat usit pouzdro - KM Sadlery to vyresi, mam to k nim kousek. Je to takovy masivni kus, zajimalo by me, k cemu se takovy tvar cepel asi pouziva. Nak
Takový tvar čepele a délka je vhodná např. pro stahování kožešiny.Což ale nejspíš nehrozí,pokud nejsi vyznavač survivalu jako já.Čím tedy nechci tvrdit že bych něco stahoval pravidelně. :) :)
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od Nakadah »

Rotvik> diky, napadlo me, ze to je spis podle klenuti ostri pracovni nuz :) Nak
geo
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od geo »

PBY 5A Catalina - teda bohužel ne RC ale 1 : 72, tak zase si po letech postavím kit, no :roll: jestli na to budu vidět :evil: , ale taky novou akuvrtajdu s Li-pol baterkou, dipl kufr abych nedělal ostudu a měkkejše .... Vlastně jsem byl hodnej :lol:
geo
Fox
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od Fox »

JO tak dneska jsem dostal od babičky střeva do rapida - akorát trhulík kostka mi poslal bé pásmovou verzi přijímače :(
jseda
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od jseda »

Tak ja dostal Dremel 300 s ohebnou hrideli a k tomu nejake nastroje. Pak obrovskou sadu bitu a to i takovych o jakych jsem ani nevedel ze existujou, predplatne na RCRevue, startovaci sadu soucastek s PICAXE chipem, dva kufry na naradi prej abych si trochu uklidil na stole. Nejekou kosmetiku, obleceni, dalnicni znamku, abych se prej nekdy taky zajel podivat na rodice.

Jo a uz asi pred mesicem jsme si s pritelkou poridili 40" TV, puvodne k vanocum, ale nejak jsme to nevydrzeli :)
djmikin
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od djmikin »

já jsem dostal krásný pochromovaný kufr a na cestě mám střeva do letadel.Potom předplatné na Rc modely a nějaký ty papírky :-D .Michal
p-51 mustang Šad model,skylady http://www.rcalbum.com/index.php?action ... e=&id=3084 Blast G3 (od Honzy Špatného :-) )
Abu
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od Abu »

Bal jsem se, ze to bude simulator (fuj), ale byly to ponozky, hura !! Na letisti nezmrznu :D
Opozdeny modelarsky jezisek prileti snad v lednu, a doufam ze poradnym fofrem (pylonak Escape).

Naku = ten nuz, to je prece jasny, k zabijeni bezvercu :twisted:
Jinak fakt nadhera, sice tomu prd rozumim, ale na rucni remeslnou praci je vzdy radost pohledet.
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od Nakadah »

Abu> mas na mysli tuhle bandu?

Obrázek

Nebo nekoho jineho? :D

Ten Escape asi bude ficak...Nak
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od JirkaA »

V posledních letech na sobě pozoruju, že mám daleko větší radost z radosti obdarovaných, než z dárků které dostávám, raději daruju, než jsem obdarován, ten pocit z radosti blízkých je nad všechny dary. Otevřu si pod stromkem lahev dobrého vína a pozoruju rodinu :)
OK2WY
Rotvík

#44 Příspěvek od Rotvík »

Nakadah píše:Abu> mas na mysli tuhle bandu?

Obrázek

Nebo nekoho jineho? :D

Ten Escape asi bude ficak...Nak
No tak ta čepel je ,,damašková ocel" , takže..... :) :)
fidzi
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od fidzi »

JirkaA píše:V posledních letech na sobě pozoruju, že mám daleko větší radost z radosti obdarovaných, než z dárků které dostávám, raději daruju, než jsem obdarován, ten pocit z radosti blízkých je nad všechny dary. Otevřu si pod stromkem lahev dobrého vína a pozoruju rodinu :)
Taky to tak na sobě vidím. :wink:
..:: Nemám rád kindersáky ::..

Skywalker X8, Skywalker Falcon, Funcub, Quadrocopter X, HK Mini Swift(1m rozpětí), Bristol Scout
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“