Tak co jste nasli pod stromeckem??
- pikus 1
- Kontaktovat uživatele:
Tak já pánové nedostal letos ani jednoho mněkejše!
Ale
1-Termoska-v zimě teplý v létě studený
2-Rozkládací křeslo ( v létě se chystám na větroně) při hodinovém letu už bolej nohy..
3-P-51D Mustang Gunfighter ARF ( Parkzone) na takové
to polítáníčko..
Takže řeším vybavení a hlavně motorové lože...
Ale
1-Termoska-v zimě teplý v létě studený
2-Rozkládací křeslo ( v létě se chystám na větroně) při hodinovém letu už bolej nohy..
3-P-51D Mustang Gunfighter ARF ( Parkzone) na takové
Takže řeším vybavení a hlavně motorové lože...
Naposledy upravil(a) pikus 1 dne pát 25.12.2009 13:28, celkem upraveno 1 x.
K létání nepotřebuji mít v dosahu trafostanici...
Lindbergh> noze mam rad ale zase tak dobre se v nich nevyznam, zjistil sem akorat ze to je smeska 1095/15N25 oceli cca 150-200 vrstev. Na hrbete cepele jdou pekne videt jako tenke vlasecnice
Je celkem tezky, 400g a musim si pro nej nechat usit pouzdro - KM Sadlery to vyresi, mam to k nim kousek. Je to takovy masivni kus, zajimalo by me, k cemu se takovy tvar cepel asi pouziva. Nak
Takový tvar čepele a délka je vhodná např. pro stahování kožešiny.Což ale nejspíš nehrozí,pokud nejsi vyznavač survivalu jako já.Čím tedy nechci tvrdit že bych něco stahoval pravidelně.Nakadah píše:Lindbergh> noze mam rad ale zase tak dobre se v nich nevyznam, zjistil sem akorat ze to je smeska 1095/15N25 oceli cca 150-200 vrstev. Na hrbete cepele jdou pekne videt jako tenke vlasecniceJe celkem tezky, 400g a musim si pro nej nechat usit pouzdro - KM Sadlery to vyresi, mam to k nim kousek. Je to takovy masivni kus, zajimalo by me, k cemu se takovy tvar cepel asi pouziva. Nak
Tak ja dostal Dremel 300 s ohebnou hrideli a k tomu nejake nastroje. Pak obrovskou sadu bitu a to i takovych o jakych jsem ani nevedel ze existujou, predplatne na RCRevue, startovaci sadu soucastek s PICAXE chipem, dva kufry na naradi prej abych si trochu uklidil na stole. Nejekou kosmetiku, obleceni, dalnicni znamku, abych se prej nekdy taky zajel podivat na rodice.
Jo a uz asi pred mesicem jsme si s pritelkou poridili 40" TV, puvodne k vanocum, ale nejak jsme to nevydrzeli
Jo a uz asi pred mesicem jsme si s pritelkou poridili 40" TV, puvodne k vanocum, ale nejak jsme to nevydrzeli
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
Bal jsem se, ze to bude simulator (fuj), ale byly to ponozky, hura !! Na letisti nezmrznu
Opozdeny modelarsky jezisek prileti snad v lednu, a doufam ze poradnym fofrem (pylonak Escape).
Naku = ten nuz, to je prece jasny, k zabijeni bezvercu
Jinak fakt nadhera, sice tomu prd rozumim, ale na rucni remeslnou praci je vzdy radost pohledet.
Opozdeny modelarsky jezisek prileti snad v lednu, a doufam ze poradnym fofrem (pylonak Escape).
Naku = ten nuz, to je prece jasny, k zabijeni bezvercu
Jinak fakt nadhera, sice tomu prd rozumim, ale na rucni remeslnou praci je vzdy radost pohledet.
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
- fidzi
- Kontaktovat uživatele:
Taky to tak na sobě vidím.JirkaA píše:V posledních letech na sobě pozoruju, že mám daleko větší radost z radosti obdarovaných, než z dárků které dostávám, raději daruju, než jsem obdarován, ten pocit z radosti blízkých je nad všechny dary. Otevřu si pod stromkem lahev dobrého vína a pozoruju rodinu
..:: Nemám rád kindersáky ::..
Skywalker X8, Skywalker Falcon, Funcub, Quadrocopter X, HK Mini Swift(1m rozpětí), Bristol Scout
Skywalker X8, Skywalker Falcon, Funcub, Quadrocopter X, HK Mini Swift(1m rozpětí), Bristol Scout