Zkušenosti s umístěním baterií v DX6i
-
Jirak
- Kontaktovat uživatele:
Osobně jsem pružinky zahodil a nahradil je sletovaným packem čtyř Sanyo Eneloop. Negativní zkušenosti s uložením AA nemám, ale je to prostě jen o pravděpodobnosti. Mně stačí všechny možné problémy s výpadkem energie na straně příjímače v letadle, nebudu zvyšovat pravděpodobnost výpadku ještě ztrátou energie v Tx 
Jirak píše:Osobně jsem pružinky zahodil a nahradil je sletovaným packem čtyř Sanyo Eneloop. Negativní zkušenosti s uložením AA nemám, ale je to prostě jen o pravděpodobnosti. Mně stačí všechny možné problémy s výpadkem energie na straně příjímače v letadle, nebudu zvyšovat pravděpodobnost výpadku ještě ztrátou energie v Tx
Kolik máš ve vysílači motorů které s ním permanentně vibrují a jak často na něj působí přetížení při prudkých obratech?
-
rampa_mckvak
- Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko
-
Jirak
- Kontaktovat uživatele:
Kovboj píše:Jirak píše:Osobně jsem pružinky zahodil a nahradil je sletovaným packem čtyř Sanyo Eneloop. Negativní zkušenosti s uložením AA nemám, ale je to prostě jen o pravděpodobnosti. Mně stačí všechny možné problémy s výpadkem energie na straně příjímače v letadle, nebudu zvyšovat pravděpodobnost výpadku ještě ztrátou energie v Tx
Kolik máš ve vysílači motorů které s ním permanentně vibrují a jak často na něj působí přetížení při prudkých obratech?Situace ve vysílači a v modelu je dost jiná...
nebudu se pouštět do diskuse, jen připomenu jeden z Murphyho zákonů "Co se může pokazit, pokazí se"
Jirak píše:Kovboj píše:Jirak píše:Osobně jsem pružinky zahodil a nahradil je sletovaným packem čtyř Sanyo Eneloop. Negativní zkušenosti s uložením AA nemám, ale je to prostě jen o pravděpodobnosti. Mně stačí všechny možné problémy s výpadkem energie na straně příjímače v letadle, nebudu zvyšovat pravděpodobnost výpadku ještě ztrátou energie v Tx
Kolik máš ve vysílači motorů které s ním permanentně vibrují a jak často na něj působí přetížení při prudkých obratech?Situace ve vysílači a v modelu je dost jiná...
nebudu se pouštět do diskuse, jen připomenu jeden z Murphyho zákonů "Co se může pokazit, pokazí se"
Pak zahoď vysílač a lítej jen účka
http://ar1.rajce.idnes.cz/
-
rampa_mckvak
- Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko
-
Jirak
- Kontaktovat uživatele:
inspiraci jsem našel na rcgroups, autor ptt81
http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1071175
použitá technologie EL panel, udávaná spotřeba ~38mAh, objednáno na ebay. Podotýkám, že cena je šílená - 60USD, ještě že dolar stále klesá.
Obtížnost instalace bych přirovnal k instalaci modulu na stopky, nejhorší je opatrné stažení zadní stříbrné vrstvy z původního LCD. Pokud jsi někdy rozdělával LCD, víš, že je tam několik vrstev. Tady je právě potřeba sundat tu reflexní a nepoškodit polarizační
http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1071175
použitá technologie EL panel, udávaná spotřeba ~38mAh, objednáno na ebay. Podotýkám, že cena je šílená - 60USD, ještě že dolar stále klesá.
Obtížnost instalace bych přirovnal k instalaci modulu na stopky, nejhorší je opatrné stažení zadní stříbrné vrstvy z původního LCD. Pokud jsi někdy rozdělával LCD, víš, že je tam několik vrstev. Tady je právě potřeba sundat tu reflexní a nepoškodit polarizační