rada 600 nitro

Opravdu větší kousky.
Zpráva
Autor
mikyno12

#31 Příspěvek od mikyno12 »

ja som dal momentalne na skusku:
zavitova tyc M3 a z oboch stran dotiahnute 2 matkami (samosvorny spoj alebo nejak tak sa to nazyva, ked su dve matky vedla seba) a medzi to som dal tesnenie co sa dava pod halvu valca v aute
ale da sa to aj kov na kov ako pise zdzd, ale ja som nemal uplne rovny povrch na vyfuku, tak som zvolil toto a zatial je to dobre
Raptor 50 SE V3
T-Rex 450 PRO
Futaba T-10CG 2,4 GHz
Troll

#32 Příspěvek od Troll »

Výfuk na motor bez těsnění je dobré dát pokud příruba výfuku není pokřivená vysokou teplotou ( nebo ránou) . Pak to dobře funguje i dobře těsní. Ale pokud už styková plocha příruby a motoru rovná není, bez těsnení je to špatné, za chvíli bude všechno od oleje, ten se na výfuku vypálí a vypadá to hnusně. Nicméně na funkci to nemá vliv. Pokud ta netěsnost nebude moc velká. Mám vyzkoušeno, že se výfuk nepovoluje ani při použití těsnění.( Používám těsnění z měkkého hliníku, ale nepovoloval se ani obyč klingerit, jenom má nižší životnost) )Hlavní finta je v dotažení za tepla, ne v tom že je výfuk na motoru bez těsnění. Nicméně i já doporučuji těsnění nedávat pokud to není nutné.
malcomx

#33 Příspěvek od malcomx »

dik vsem, vyzkousim az bude nejake rozumne pocasi....
Troll

#34 Příspěvek od Troll »

Slíbil jsem dodat fotku heli s laděným výfukem, tak tady je : http://troll427.rajce.idnes.cz/Freya/ . Pokud by se někdo rozhodl podobný výfuk zkusit, doporučuji koleno k motoru podobného tvaru jako mám já.Vlastní výfuk pak začíná na úrovní výstupu z motoru a s těžištem nejsou potíže.
Odpovědět

Zpět na „Heli - nad 500“