Hitec AURORA-9

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Zamčeno
Zpráva
Autor
Black
Kontaktovat uživatele:

#526 Příspěvek od Black »

Nevíte s jakým akumulátorem je Aurora prodávaná?
K testování jí měli s 6-ti článkem NiMh 1300mAh
JCHonza
Kontaktovat uživatele:

#527 Příspěvek od JCHonza »

Ptal jsem se na to na Modell Hobby a bylo mi receno, ze v zakladu to bude prave s tim packem 1300mAh, ale ze planujou jakousi tuning verzi s packem 2000mAh eneloop.
"letící šíp neletí" (Zenon z Eleje) => letadlo neletí. No a co neletí, to nespadne. :-)
Tak HURÁ DO VZDUCHU!
Galerie: http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=880
Venca69

Aurora baterky

#528 Příspěvek od Venca69 »

Mam auroru9 tyden a baterie jsou tam 6-ti článek NiMh 1300mAh.Nevite nekdo jak je to s clanky LiPo pro tento vysilac?Musi tam byt nejaky usmernovac mezi bat. vysilacem nebo se to dava lipo na primo.mam obavy aby vysilac snesl vetsi proudy.Zacinam uvazovat o 2cl LiPo,protoze jak programuji nove modely do vysilace docela rychle batere padaji.Optic6 mi drzel i na starou baterii lip nez nova aurora :wink:
arda1
Kontaktovat uživatele:

#529 Příspěvek od arda1 »

Proud dá baterka pouze takový o jaký si zařízení(vysílač)"řekne". :wink:
ICQ 638556901
Venca69

#530 Příspěvek od Venca69 »

Dekuji za odpoved a jeste by jsem mel maly dotaz na auroru.Nema nekdo manual v cestine treba v PDF?Anglicky neumim a na par drobnosti nemuzu prijit.napr.co je v mixech nebo expo C ktere se da zmenit za S.Na toto nemuzu prijit :?:
arda1
Kontaktovat uživatele:

#531 Příspěvek od arda1 »

Manuál v češtině a v pdf bude asi problém- jinak to expo nebude to nižší citlivost kolem středu a nebo naopak větší? Tu soupravu máš od nás? :wink:
ICQ 638556901
Venca69

#532 Příspěvek od Venca69 »

Tu soupavu mam od rc-shop eu a byl tam jen cesky navod pro rychly start ve kterem o teto funkci nic neni.EXPo chapu jak funguje,ale to C a S proste nevim.Je to i u krivky motoru.Programovani je hodne podobne jako na moji predchozi souprave optic6 tak na hodne veci jsem prisel i bez ceskeho navodu.
Krtek
Kontaktovat uživatele:

#533 Příspěvek od Krtek »

c- komplet ve všech letových režimech
s - nastavení pro každý letový režim zvlášť.

Například si dáš u heliny expo na řízení, nahrubo si ho nastavíš ve všech letových režimech najednou - C. Pak si v každém letovém režimu můžeš doladit jemné niance podle predvolby - S - samostatně
Venca69

#534 Příspěvek od Venca69 »

Jo super diky za vysvetleni uz tomu rozumim.Ja osobne pro letadlo moc letove rezimi nepouzivam,ale vim co je letovy rezim.Pro rekrecni letani mi staci jeden :lol:
martys

#535 Příspěvek od martys »

připojoval jste se už někdo na Phoenix ?

Me to nende, sim vubec nedetekuje vysilac, kabel je OK, DX6i chodí bez problému.

Trochu jsem si s tim hral a zatim bezuspesne
VBC Racing, Sanwa, Team Orion
Peppy
Kontaktovat uživatele:

Re: Aurora baterky

#536 Příspěvek od Peppy »

Venca69 píše:Mam auroru9 tyden a baterie jsou tam 6-ti článek NiMh 1300mAh.Nevite nekdo jak je to s clanky LiPo pro tento vysilac?Musi tam byt nejaky usmernovac mezi bat. vysilacem nebo se to dava lipo na primo.mam obavy aby vysilac snesl vetsi proudy.Zacinam uvazovat o 2cl LiPo,protoze jak programuji nove modely do vysilace docela rychle batere padaji.Optic6 mi drzel i na starou baterii lip nez nova aurora :wink:

Sak sa da prepnut v menu ci ces Li-po alebo Nimhy, takze to vidim na 2 clanok. :wink:
EXTRA MX,EF extra 300 78"
http://adamweinzettl.webnode.sk/
Krtek
Kontaktovat uživatele:

Re: Aurora baterky

#537 Příspěvek od Krtek »

Venca69 píše:Mam auroru9 tyden a baterie jsou tam 6-ti článek NiMh 1300mAh.Nevite nekdo jak je to s clanky LiPo pro tento vysilac?Musi tam byt nejaky usmernovac mezi bat. vysilacem nebo se to dava lipo na primo.mam obavy aby vysilac snesl vetsi proudy.Zacinam uvazovat o 2cl LiPo,protoze jak programuji nove modely do vysilace docela rychle batere padaji.Optic6 mi drzel i na starou baterii lip nez nova aurora :wink:

na 2 lipol není problém, a k té spotřebě - starej optic neměl podsvícený dotykový dislej velkej jako kráva :-)
Venca69

#538 Příspěvek od Venca69 »

Baterky uz jsou mi jasne a v planu mam koupit 2 cl 1800 az 2000mAh mozna na vanoce :wink: Mam jeste jeden dotaz cemu nerozumim k cemu slouzi funkce TRIM SETAP.Dnes jsem poprve letal s novym vysilacem a muzu rict ze jsem spokojen.Zapojil jsem i zobrazeni aktualniho stavu pohoneho zdroje u elektra a vse funguje dobre.Jedine co se mi nelibi a nejde vypnout je minutove pipnuti vysilace coz mi hodne znervoznuje.
martys

#539 Příspěvek od martys »

tak jsem s ní dnes poprvé polétal, sestavení a seřízení jsem dal komplet bez návodu, moc hezky se sní pracuje a jelikož nelítám s pultem tak se mi i perfektně drží :D

Jen s tím phoenixem se nespojím :roll:
VBC Racing, Sanwa, Team Orion
Peppy
Kontaktovat uživatele:

#540 Příspěvek od Peppy »

Dufam ze aj zajtra polietas a napises dalsie postrehy :wink:
EXTRA MX,EF extra 300 78"
http://adamweinzettl.webnode.sk/
Zamčeno

Zpět na „Vysílače“