Ptal jsem se na to na Modell Hobby a bylo mi receno, ze v zakladu to bude prave s tim packem 1300mAh, ale ze planujou jakousi tuning verzi s packem 2000mAh eneloop.
Mam auroru9 tyden a baterie jsou tam 6-ti článek NiMh 1300mAh.Nevite nekdo jak je to s clanky LiPo pro tento vysilac?Musi tam byt nejaky usmernovac mezi bat. vysilacem nebo se to dava lipo na primo.mam obavy aby vysilac snesl vetsi proudy.Zacinam uvazovat o 2cl LiPo,protoze jak programuji nove modely do vysilace docela rychle batere padaji.Optic6 mi drzel i na starou baterii lip nez nova aurora
Dekuji za odpoved a jeste by jsem mel maly dotaz na auroru.Nema nekdo manual v cestine treba v PDF?Anglicky neumim a na par drobnosti nemuzu prijit.napr.co je v mixech nebo expo C ktere se da zmenit za S.Na toto nemuzu prijit
Tu soupavu mam od rc-shop eu a byl tam jen cesky navod pro rychly start ve kterem o teto funkci nic neni.EXPo chapu jak funguje,ale to C a S proste nevim.Je to i u krivky motoru.Programovani je hodne podobne jako na moji predchozi souprave optic6 tak na hodne veci jsem prisel i bez ceskeho navodu.
c- komplet ve všech letových režimech
s - nastavení pro každý letový režim zvlášť.
Například si dáš u heliny expo na řízení, nahrubo si ho nastavíš ve všech letových režimech najednou - C. Pak si v každém letovém režimu můžeš doladit jemné niance podle predvolby - S - samostatně
Jo super diky za vysvetleni uz tomu rozumim.Ja osobne pro letadlo moc letove rezimi nepouzivam,ale vim co je letovy rezim.Pro rekrecni letani mi staci jeden
Venca69 píše:Mam auroru9 tyden a baterie jsou tam 6-ti článek NiMh 1300mAh.Nevite nekdo jak je to s clanky LiPo pro tento vysilac?Musi tam byt nejaky usmernovac mezi bat. vysilacem nebo se to dava lipo na primo.mam obavy aby vysilac snesl vetsi proudy.Zacinam uvazovat o 2cl LiPo,protoze jak programuji nove modely do vysilace docela rychle batere padaji.Optic6 mi drzel i na starou baterii lip nez nova aurora
Sak sa da prepnut v menu ci ces Li-po alebo Nimhy, takze to vidim na 2 clanok.
EXTRA MX,EF extra 300 78" http://adamweinzettl.webnode.sk/
Venca69 píše:Mam auroru9 tyden a baterie jsou tam 6-ti článek NiMh 1300mAh.Nevite nekdo jak je to s clanky LiPo pro tento vysilac?Musi tam byt nejaky usmernovac mezi bat. vysilacem nebo se to dava lipo na primo.mam obavy aby vysilac snesl vetsi proudy.Zacinam uvazovat o 2cl LiPo,protoze jak programuji nove modely do vysilace docela rychle batere padaji.Optic6 mi drzel i na starou baterii lip nez nova aurora
na 2 lipol není problém, a k té spotřebě - starej optic neměl podsvícený dotykový dislej velkej jako kráva
Baterky uz jsou mi jasne a v planu mam koupit 2 cl 1800 az 2000mAh mozna na vanoce Mam jeste jeden dotaz cemu nerozumim k cemu slouzi funkce TRIM SETAP.Dnes jsem poprve letal s novym vysilacem a muzu rict ze jsem spokojen.Zapojil jsem i zobrazeni aktualniho stavu pohoneho zdroje u elektra a vse funguje dobre.Jedine co se mi nelibi a nejde vypnout je minutove pipnuti vysilace coz mi hodne znervoznuje.
tak jsem s ní dnes poprvé polétal, sestavení a seřízení jsem dal komplet bez návodu, moc hezky se sní pracuje a jelikož nelítám s pultem tak se mi i perfektně drží